Nutrilon obilno-mléčná kaše jablečná

932
22.12.05 22:17

Nutrilon obilno-mléčná kaše jablečná

Ahoj holky,

prosím o radu: Moje Anička od začátku 7. měsíce najíždí na příkrmy, k obědu zbaští skleničku zeleniny (nebo zeleniny s masem) od Hippu nebo Hami, ke svačince ovocnou přesnídávku, ale je velký prsomil, takže se ještě dokojuje (kojím 9× denně - 5× přes den a 4× v noci). Teď musím koncem prosince na celý večer pryč, odstříkané mléko nemám, takže řeším, čím ji nakrmit a napadla mě kaše. Koupila jsem Nutrilon obilno-mléčnou kaši jablečnou, přidává se do ní voda a chci ji o svátcích vyzkoušet. Máte s ní, prosím vás, nějaké zkušenosti? Slyšela jsem, že někdy miminka bolí po kaši bříško a trápí je prdíky (které má Anička v hojné míře i bez kaše).

Moc díky předem za odpovědi.

Světlana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
23.12.05 08:31

No tak prdíky se dopředu říci nedají, to seholt musí risknout.
Tuhle kaši jako jedinou zpočátku holka akceptovala (později už všechny), ale hrozně blbě se rozmíchává…ale jinak byla OK. Ono jestli ti prcek nebyl zvyklej na kaši, tak ti ji jíst ani nemusí…Nám trvalo měsíc, než se na ni naučila…
Zkus dávat tu kaši a mlíčko si můžeš do tý doby odstříkat, v nejhorším si můžeš koupit UM a zkusit to. Pro jeden večer by se nic moc nestalo (pokud by to Anička pila).
 GaB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
23.12.05 08:38

Ahoj, nas prcek vetsinu kasi odmita.....
Zkouseli sme Nutrilon kasi, sunarku, Hami a Milupu, a jedine Milupa mu smakuje
Jmenuje se prvni kase, je obilno kukuricna bez prichute, cukru, a opravdu chutna i mne:-)))
Nehrudkuje, rychle se rozpousti, a da se do ni pridat ovoce

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
948
23.12.05 08:39

Světluško -

já s mléčnýma kašema nemám moc dobrou zkušenost, mám pocit, že malou z nich bolelo bříško, takže jedu v nemléčné Humaně a zalívám jen vodou, ale místo koja, když jsem náhodou (2×) musela večer pryč, tak dal manžel ve flašce UM - Bebu -bifidus- a v pohodě. Já kaši stejně na noc nedávám, má ji jako první večeři, mezi 17-18h.
Tak uvidíš, jen jsem napsala, jak je to u nás. :wink:

pa sanynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
23.12.05 09:42

… já už mám odrostlejšího prcka, ale kašičku jsem dávala tak od cca 5m, bylo mi porazeno, že mám koupit čistou rýžovou. Žádný problém nebyl a malému chutnala. Nevim, ale zrovna po kaši bych neřekla, že mají děti problém, to spíš třeba u nás byl problém po květáku … Jinak u nás jsou nejoblíbenější od Sunarky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
23.12.05 10:06

Klárka akceptuje jedině Nutrilon kaše, všechny ostatní plive a dáví se. Ta jablečná, se mi zdá, jí chutná nejvíc. Zdají se mi i dost hutné, aby dítě vydrželo celou noc. Jí je už přes měsíc a je spokojená. Na prdíky mi nikdy netrpěla, tak nemá problém ani po těch kaších. Můžeš jí potom zkusit dát trochu napít něčeho proti prdíkům - kmín nebo nějakej ten větříčkovej čajík. Ale nejdřív bych asi zkusila, jak bude reagovat. Ať vám chutná. Ivča_K :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí