Velmi silná mestruace

1443
1.9.19 20:09

Jestli nemuzes bolesti vydrzet, tak bych si klidne zajela na pohotovost. Minimalne ti daji injekci na bolest a hlavu ti neutrhnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
291
1.9.19 20:23

@Maminanamatersky dala jsem si ještě algifen a zkusím to zaspat. Snad budu zítra fungovat, jinak jdu k doktorovi. Desny tohle… ještě any to byla endometrioza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
1.9.19 20:47

Já tohle znám, měla jsem hodně silné MS během dospívání, teď se to trochu už umoudřilo, ale taky byly dny, kdy jsem nevylezla z domu, jak to bolelo a jak bylo silné krvácení, doktorka mi vždy jen řekla, že prostě to tak během dospívání někdy je, nebo mám jen poházené hormony, že se to pak spraví, až budu starší…no, zlepšilo se to o něco, ale třeba 2-3× do roka ta silná MS přijde…na gyndu bych si radši zašla, klidně i na tu pohotovost, vím, že kamarádka taky jednou takto jela, když krvácela fakt moc, že měnila extra ultra vložky za co pár minut, dali ji něco na bolest, dali ji něco na zastavení krvácení, po pár dnech to přestalo a pak si sama zašla za svou doktorkou na prohlídku a ta ji taky něco předepsala, ale už nevím, co a jak to pak řešila, ale myslím, že na pohotovosti ti hlavu za to neutrhnou, taky jsme nedávno jeli s mladším bráchou skoro o půlnoci na pohotovost, kočka ho škrábla do oka, bolelo to, nemohl oko pořádně otevřít a na pohotovosti ho normálně vzali, prohlédli, zalepili oko a dali něco na bolest, do pár dnů byl v pohodě, takže myslím, že pokud fakt trpíš bolestmi, tak ti nějak pomlžou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
1.9.19 22:54
@Jeanine33 píše:
Ahoj. Jsem úplně zoufalá a zralá na to jet do nemocnice. Dostala jsem ms o tři dny dříve, což u mě nikdy nebylo. Ale ok. Každopádně tomu předcházely týden silne bolesti podbrisku a časté curani. Bez pálení (zánět mocaku znám). Z ph papírku jsem mela v moci bílkoviny a krev včera. Ale říkala jsem si, ze pockam po ms. Jenže dnes prisla tak silná menstruace, myslim hlavně bolesti. Nepomáhá brufen- to si normalne beru tak jednou za tři ms, termofor na břicho, sprcha, cviky… Nejdříve byla silná a tekla ze mě normalne ruda krev a teď se bolesti ještě stupnuji, což taky neznám, ale krev skoro netece, jen jdou ze mě takové divne cucky. Mam opravdu velke bolesti a teď už i strach, jestli nemám nějaký srusty po potratu, kyretazi v listopadu. Protože menstruace jsou tech osm měsíců horší a horší. Na gynde jsem byla před 14 dny na preventivce. :,(
Napadl mě taky biochemické těhotenství, protože příznaky byly a i par dni duch na testu… ale to nemuzu říct.

Jej to znám, než jsem začala brát prášky, bolesti taky hrozný MS silná, ty bolesti klidně 5 dní celých co jsem tu ms měla, zkus si dát citronovou stavu (z citronu, ne stavu jako sirup), citron sám o sobě, ono by to mělo zmírnit to silně krvácení, kdyby ne určitě bych zaskočila, věřím že ti aspoň trochu pomůžou, držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
2.9.19 06:43

Mám to právě taky hodně silné už 7den Ještě jsem to takové neměla začlo mi to po příjezdu od moře dvě vložky skoro nestíhají používám i porodní připadám si jak v šestinedělí nebo potrat skusila jsem ten citron je to trochu lepší nevím co by ještě pomohlo k Dr. se mi moc nechce mám s toho divný pocit kdyby se ve mě hrabali když tak teču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
2.9.19 12:26

Porad bolesti ale bez krvaceni

Tak dneska ještě jinak. Bolesti mam slabší, ale porad neobvykle a hlsvne mě porad bolí jako cele břicho, netráví mi a jsem cela takova divná. Chce se mi zvracet porad. Nikdy jsme to takhle neměla a jsem z toho hotova a nervak. Chceme mimco a teď se bojím, ze mam srusty. Myslite, ze by na to nepřišla, když jsem před dvěma týdny byla na prohlídce? Už krvacim malo, na vlozce spis spinim a při utreni kusy… ale už taky nic moc. Nechapu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
2.9.19 12:26
@radana80 píše:
Mám to právě taky hodně silné už 7den Ještě jsem to takové neměla začlo mi to po příjezdu od moře dvě vložky skoro nestíhají používám i porodní připadám si jak v šestinedělí nebo potrat skusila jsem ten citron je to trochu lepší nevím co by ještě pomohlo k Dr. se mi moc nechce mám s toho divný pocit kdyby se ve mě hrabali když tak teču.

Ja nemám silne už, ale mam porad bolesti a je mi porad špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
2.9.19 12:35
@radana80 píše:
Mám to právě taky hodně silné už 7den Ještě jsem to takové neměla začlo mi to po příjezdu od moře dvě vložky skoro nestíhají používám i porodní připadám si jak v šestinedělí nebo potrat skusila jsem ten citron je to trochu lepší nevím co by ještě pomohlo k Dr. se mi moc nechce mám s toho divný pocit kdyby se ve mě hrabali když tak teču.

Já to měla minule taky tak silné a i dlouhé a gyndarka mi poradila tyto prasky DIOSMIN není to na předpis brala jsem 1 ráno a 1 večer a pomohlo mi to zmírnit to krvácení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
2.9.19 12:39

@Danielle001 a potok už v pohodě? Kdyby se to mělo opakovat, tak to nedam dohromady s práci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
2.9.19 12:44
@Jeanine33 píše:
@Danielle001 a potok už v pohodě? Kdyby se to mělo opakovat, tak to nedam dohromady s práci…

Tak já jí měla jen silnou mě břicho nebolelo odcházel že mě aj kusy… Neříkám, že se mi to úplně zastavilo to ne, ale zlepšení tam dost bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
2.9.19 13:10

@Jeanine33 tak to trpiš víc než já cítím s tebou zkus teplé obklady na břicho já stále teču občas že mě vypadne nějaký kus čehosi a mírné píchnutí jinak ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
2.9.19 13:16

@Danielle001 dík za radu když se to do zítřka nezlepší tak skusim ty prášky už mě unavuje to věčné přebalování a hlídání aby nic nepřeteklo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
2.9.19 14:34

Mne se to vůbec nelíbí. Jenže když pujdu k doktorce, tak speciálně u te moji, si vyslechnu, ze u ms je to normalni a ze mě s ms nevysetri. Jenže ja jsem neschopna doma cokoli udělat,
protože jsem unavena. Dokonce mě bolí orgasmus, který jsem mela ve spanku :oops:. Stejně to bolelo při rizikovem těhotenství…jenže hcg jsem teď 27 DC cyklu mela 1 (byla jsem jako samoplatce při podezreni), teď už ms vlastně nemám, jen bolesti a nebolí mě ani prsa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
2.9.19 16:05

@Jeanine33 oni doktoři toto moc neřeší ale když tě to nepřejde tak bych tam šla prý pomáhá sex že se uvolníž bolestivý orgasmus ve spánku jsem nezažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
3.9.19 10:53

Hurá konečně ta červená teta ustoupila už jen slabonce špinim tak bude snaženíčko přeji vám ať máte taky po MS potíží a jste ok. Za měsíc se na ni vůbec netěším doufám že nepřijde. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí