Streptokok agalactiae + gardnerella vaginalis

4071
1.9.19 08:51

A antibiotika citlivá dle kultivace na ty bakterie dr. nezkoušela?? Podle me by stálo za to to nejdřív vymlátit a psk nasadit ta probiotika + prebiotika, aby se to správně osídlilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
122
1.9.19 08:57

@sediza úplně nevím jak to myslíte, mám autovakcinu už podruhé přímo na ty bakterie:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
1.9.19 12:52
@Taštička2 píše:
@sediza úplně nevím jak to myslíte, mám autovakcinu už podruhé přímo na ty bakterie:-(

Myslela jsem to tak, že mate bakterii, kterou vám vykultivovali a musí byt citlivá na nejaky druh antibiotik. Autovakcina je super, akorat kdyby me to nepomohlo, ptala bych se lekare na tu moznost lecit se antibiotik a pak nasadit autovakcinu, probiotika a prebiotika. Pokud ale chcete jit pouze cestou autovakciny a probiotik, prečtěte si knihu Zdravá streva. Napsali to dva dr. ze Stanfordu. Vse je podlozene studiemi a je tam i jidelnicek na podporu vlastni zdravé mikroflory. A za me bych vam doporucila Flor femina od dr. Maxe a Pearls probiotika pro urogyn…jsou modro-růžové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
1.9.19 12:55
@Taštička2 píše:

Jinak autovakcina nezabiji ty bakterie, ale snazi se, aby vas imunitni system zacal proti te bakterii bojovat sam..kdyz to reknu laicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
1.9.19 18:30

@sediza mám alergii na ospen, jinak že začátku mi dala polygynax tobolky a pak macmiror jak tablety tak mast a to mi nepomohli tak autovakcinu, a jak jsem šla po druhé tak jsem dostala polygynax a jednu mast teď nevím název, a opět autovakcina. Jenže teď beru autovakcinu a stejně příznaky mám furt stále, takže nepočítám že mi to pomůže. Prostě jak já na ty záněty netrpela tak nevím, ale když už jsem tam šla po druhé tak gynekozka byla dost nepříjemná jak kdybych si vymyslela. Jinak moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
1.9.19 20:51
@Taštička2 píše:
@sediza mám alergii na ospen, jinak že začátku mi dala polygynax tobolky a pak macmiror jak tablety tak mast a to mi nepomohli tak autovakcinu, a jak jsem šla po druhé tak jsem dostala polygynax a jednu mast teď nevím název, a opět autovakcina. Jenže teď beru autovakcinu a stejně příznaky mám furt stále, takže nepočítám že mi to pomůže. Prostě jak já na ty záněty netrpela tak nevím, ale když už jsem tam šla po druhé tak gynekozka byla dost nepříjemná jak kdybych si vymyslela. Jinak moc děkuji

Ospen je penicilin. Je to jedno z mnoha antibiotik. Na penicilin je často alergie. Je ale naprosto nahraditelný..Zkusila bych zmenu gynekologa, pokud Vám stavající gynekoložka nepomohla. Ja bych opravdu zkonzultovala ta ATB a pak případně nasadila autovakcinu a probiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
1.9.19 20:59
@Taštička2 píše:
Ahojky nedávno jsem tu měla dotaz na streptokoka, který se mě drží už nějaký pátek. Teď jdu znova. Prosím snad některá bude mít zkušenost. V listopadu mi dr dělala ster - kde mi vyšel streptokok agalactiae + další dvě bakterie k němu. Měla jsem autovakcinu, s tim ze po dobrani autovakciny jsem za měsíc skončila opět na gynekologii, jelikož mi opět začali potíže, opět udělán ster. Ten streptokok se mě stále drží, ty dvě bakterie zmizeli, ale nyní mi tam přibyla gardnerella.. teď beru autovakcinu + probiotika gynimum. Předtim jsem brala probiotika gynocaps.. potíž je v tom že se mi vůbec neulevilo po těch kapkách.. stále mě to svedi a dokonce začalo pálit.. takže je to ještě horší než bylo. A už bych se ráda toho zbavila. Svědění mě trápí od února 2018 ( ale vždy pouze před ms a někdy během ms) nyní to mám na denním pořádku.. A už vážně nevím co dělat aby mi to přestalo. Má gynekolozka mi taky moc nerekne. Ani nevím zda mám mykozu nebo něco. Jen vím tyto bakterie. Mám obavy že mi kapky opět nezaberou. Hygienicke zásady dodržují. Ale už mr to taky nebaví abych se tu přes rok a pul omezovala a hlídala a bez efektu. Pro partnera mi dala v listopadu masticku a prášky a nic víc. Partner žádné příznaky nemá. Ale rád by si k dr aby to na mě neprenasel nebo tak. Kdyby mi někdo poradil kam ho poslat budu moc ráda.. já už jsem zoufalá, už nevím jak si pomoc abych se toho zbavila. Nemá někdo zkušenost a probiotiky děláne přímo pro určitého jedince? Sice to stojí prachy a ne zrovna málo, ale pokud by mi to pomohlo tak jsem ochotná si zaplatit. Ale mě spíš zajímá zkušenosti.. já na záněty nikdy netrpela, až teď po porodu se to všechno semnou vleče. Nejdřív jedny zdravotní problémy a z těch jsem se dostala a hned tohle… děkuji moc za každou radu

Já bych opravdu poslala partnera na vyš., ty gardnerelly mohou být od něj a vracelo by se to pořád…
At si zavolá na urologii anebo do nemocnice na venerologii, tam by měli mu udělat vyš.

Vidím to jako zásadní, jinak to může být do aleluja… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
2.9.19 04:14

@free333 moc děkuji. Já právě nevěděla kam ho poslat. Sám by chtěl. Takže moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
2.9.19 04:16
@sediza píše:
Ospen je penicilin. Je to jedno z mnoha antibiotik. Na penicilin je často alergie. Je ale naprosto nahraditelný..Zkusila bych zmenu gynekologa, pokud Vám stavající gynekoložka nepomohla. Ja bych opravdu zkonzultovala ta ATB a pak případně nasadila autovakcinu a probiotika.

Už nad tím uvažuji též. Tak strašně moc děkuji za radu. Ještě vyčkam doberu autovakcinu. A pokud to bude stejný tak budu řešit už radikálně. Děkuji vám moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
2.9.19 21:23
@Taštička2 píše:
Už nad tím uvažuji též. Tak strašně moc děkuji za radu. Ještě vyčkam doberu autovakcinu. A pokud to bude stejný tak budu řešit už radikálně. Děkuji vám moc

Neni zac. Urcite souhlasim i s tou lecbou partnera…Na venerologii by ho meli vyšetřit. Drzim palce, dejte pak vedet, jestli je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
23.2.20 14:50

@sediza tak se po dlouhé době hlásím. Autovakcina dobrana v prosinci. A teď v únoru na kontrole. A úplně bez příznaků. Paní gynekolozka říkala že už žádný zánět nemám. Takže druhá autovakcina zabrala. Tak snad už se to nebude opakovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí