Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mám na vás otázku, jestli někdo nemáte zkušenost.
Včera jsem byla na permanentním make-upu. Jsem z toho úplně hotova. Mám to strašně široké a výrazně, vypadam jako klaun nebo Marfusa.
Paní mi řekla, ze do týdne barva vybledne až o 50% a oboci se o dost zúží.
Prosím, mohly byste poradit? Bojim se, ze mi to tak zůstane. Vůbec nevím, jak půjdu s timhle zítra do práce.
Děkuji za rady
Tak nevíme, jak ti udělala, ale je pravda, to co říká…já když viděla svoje obočí, úplně jsem se lekla…Nakonec to skutečně po týdnu vypadalo úplně jinak…
Ono to vybledne, ale je otázka jakou technikou je to dělané? Takovou tou vláskou nebo ti prostě vytetovala široké pruhy?
V pohode, to je spis nezvyk. Ja si oboci barvim a taky je to zprvu zvlastni
Na te fotce to vypadá ještě docela dobře, ale je to fakt extrém.
Ano, barva opravdu vybledne min. o polovinu, tvar to ale moc nezmění. Ty sis nezjistila, co obnáší PM než jsi na něj šla? Nekonzultovala svoji představu, nákres? Nepřečetla sis, jak dlouho se hojí?
@Msmi1983 píše:
Tady ještě víc zblízka.
Barva vybledne. Ale přijde mi to moc široké. ![]()
@Tajemnadama píše:
Užší už nebude, světlejší ano. Ty jsi neviděla nákres?
Nákres jsem viděla, ona říkala, ze to vytetuje dovnitř, ze prý to bude menší. Teď jsem si s ni i psala a znovu mi napsala, ze se až o 50% zúží, ale me se to tedy moc nezdá.
@terien píše:
Ano, barva opravdu vybledne min. o polovinu, tvar to ale moc nezmění. Ty sis nezjistila, co obnáší PM než jsi na něj šla? Nekonzultovala svoji představu, nákres? Nepřečetla sis, jak dlouho se hojí?
Asi jsem to podcenili, viděla jsem hodně jejich praci a všechny se mi líbily. Ach jo, vypadam jak blazen.
@Msmi1983 píše:
Asi jsem to podcenili, viděla jsem hodně jejich praci a všechny se mi líbily. Ach jo, vypadam jak blazen.
Počkej než se to zahojí a “okouká”, myslím, že to nakonec nebude tak hrozné