Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alušáček píše:
Módu obočí jako Brežněv jsem nepochopila, asi tomu nerozumimMuzu predst jen zkušenost u moji kamarádky, obočí zmenšilo a zesvetlalo asi do 14dnů. Takže se neboj zakladatelko, bude to lepší
Máš pravdu.Co jsou některé ženské schopné že sebe udělat
nejhorší je, když si někdo udělá toho Brežněva a ještě přifoukne rty ![]()
@GabinkaCh Pred par dny jsem videla galerii finalistek Miss a tam je to sama hokejka a kacer
Jsem se sla kouknout, jestli tam nebude nejaka nevsedni kraska, ale bohuzel - vsechny vypadaly jak udelane podle jednoho mustru ![]()
@GabinkaCh píše:
Lucka Hadašová
Jak se krásná holka proměnila v marfušu ![]()
@terien píše:
Tak jako můžeš, ale budeš to mít prostě výrazný. Já s čerstvým PM do práce nechodím.
Já chodím, ale vždy na to v práci dopředu upozorním ![]()
@kavenka píše:
Já chodím, ale vždy na to v práci dopředu upozorním
Ať se připraví na nejhorší jo?
![]()
Jako já to chápu. Teď to lidem připadá hezký (teda asi, když si to tolik žen dává), ale za chvíli to přestane být móda a už jim to nikdo mevygumuje 🤷🏼♀️
@MartinaIrena píše:
Jako já to chápu. Teď to lidem připadá hezký (teda asi, když si to tolik žen dává), ale za chvíli to přestane být móda a už jim to nikdo mevygumuje 🤷🏼♀️
Ale vždyť to je přirozené obočí, normálně v něm máte i chloupky. Jako určitě je to jednodušší si ho nechat udelat, pokud někdo nemá obočí výrazné, než si jej dobarvovat a někdy ani to nepomůže. Alespoň u mě to takto bylo a obočí jsem si malovala helem snad 15 let. Takže pudrové pro mě je super vynález a nikdo si ani nevšiml, že to vlastně ani „není moje“ ![]()
@MartinaIrena píše:
To se negumuje, PM časem vybledne a zmizí.
@terien píše:
Presne tak. V dnesni dobe uz je i vice zpusobu pripadne, jak odstranit. A celkem lehce ted lze i premaskovat pigmentem v prirodni barve pleti, ktery to cely neutralizuje.
@Petulr píše:
Ale vždyť to je přirozené obočí, normálně v něm máte i chloupky. Jako určitě je to jednodušší si ho nechat udelat, pokud někdo nemá obočí výrazné, než si jej dobarvovat a někdy ani to nepomůže. Alespoň u mě to takto bylo a obočí jsem si malovala helem snad 15 let. Takže pudrové pro mě je super vynález a nikdo si ani nevšiml, že to vlastně ani „není moje“
Chapu, ze kdo nemá žádné obočí, nebo nějaké vypelichane, nechá si ho udělat. Proč si, ale někdo z normálního obočí udělá Brežněva a k tomu si nechá prifouknout pusu nechápu.
@Msmi1983 mě to přijde v pohodě, sice nemám zkušenost ale jestli jste měla jemnější představu určitě to zesvětlí. ![]()
@terien píše:
Fakt to zmizí? To jsem si zatím nevšimla. Znám dvě ženský, který mají zhruba 8 let tlustou čáru a vidět je to pořád, max malinko to vybledlo.
@MartinaIrena píše:
Fakt to zmizí? To jsem si zatím nevšimla. Znám dvě ženský, který mají zhruba 8 let tlustou čáru a vidět je to pořád, max malinko to vybledlo.
Ano, mizí. Jenže základ je vybrat šikovnou taterku, která to umí.