Strašně výrazný permanentní make-up

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7209
14.1.24 19:18
@Alušáček píše:
Módu obočí jako Brežněv jsem nepochopila, asi tomu nerozumim :D Muzu predst jen zkušenost u moji kamarádky, obočí zmenšilo a zesvetlalo asi do 14dnů. Takže se neboj zakladatelko, bude to lepší :palec:

Máš pravdu.Co jsou některé ženské schopné že sebe udělat :roll: nejhorší je, když si někdo udělá toho Brežněva a ještě přifoukne rty :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5245
14.1.24 19:22

@GabinkaCh Pred par dny jsem videla galerii finalistek Miss a tam je to sama hokejka a kacer :mrgreen: Jsem se sla kouknout, jestli tam nebude nejaka nevsedni kraska, ale bohuzel - vsechny vypadaly jak udelane podle jednoho mustru :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
14.1.24 19:28

Lucka Hadašová :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15410
14.1.24 20:08
@GabinkaCh píše:
Lucka Hadašová :zed:

Jak se krásná holka proměnila v marfušu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
14.1.24 22:23
@terien píše:
Tak jako můžeš, ale budeš to mít prostě výrazný. Já s čerstvým PM do práce nechodím.

Já chodím, ale vždy na to v práci dopředu upozorním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
15.1.24 10:04
@kavenka píše:
Já chodím, ale vždy na to v práci dopředu upozorním :mrgreen:

Ať se připraví na nejhorší jo? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
15.1.24 10:54
@GabinkaCh píše:
Ať se připraví na nejhorší jo? :lol: :lol:

Ano :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
15.1.24 10:59

Jako já to chápu. Teď to lidem připadá hezký (teda asi, když si to tolik žen dává), ale za chvíli to přestane být móda a už jim to nikdo mevygumuje 🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
15.1.24 11:35
@MartinaIrena píše:
Jako já to chápu. Teď to lidem připadá hezký (teda asi, když si to tolik žen dává), ale za chvíli to přestane být móda a už jim to nikdo mevygumuje 🤷🏼‍♀️

Ale vždyť to je přirozené obočí, normálně v něm máte i chloupky. Jako určitě je to jednodušší si ho nechat udelat, pokud někdo nemá obočí výrazné, než si jej dobarvovat a někdy ani to nepomůže. Alespoň u mě to takto bylo a obočí jsem si malovala helem snad 15 let. Takže pudrové pro mě je super vynález a nikdo si ani nevšiml, že to vlastně ani „není moje“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.1.24 11:37
@MartinaIrena píše:

To se negumuje, PM časem vybledne a zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10924
15.1.24 11:59
@terien píše:

Presne tak. V dnesni dobe uz je i vice zpusobu pripadne, jak odstranit. A celkem lehce ted lze i premaskovat pigmentem v prirodni barve pleti, ktery to cely neutralizuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15410
15.1.24 13:56
@Petulr píše:
Ale vždyť to je přirozené obočí, normálně v něm máte i chloupky. Jako určitě je to jednodušší si ho nechat udelat, pokud někdo nemá obočí výrazné, než si jej dobarvovat a někdy ani to nepomůže. Alespoň u mě to takto bylo a obočí jsem si malovala helem snad 15 let. Takže pudrové pro mě je super vynález a nikdo si ani nevšiml, že to vlastně ani „není moje“ :mrgreen:

Chapu, ze kdo nemá žádné obočí, nebo nějaké vypelichane, nechá si ho udělat. Proč si, ale někdo z normálního obočí udělá Brežněva a k tomu si nechá prifouknout pusu nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.1.24 14:03

@Msmi1983 mě to přijde v pohodě, sice nemám zkušenost ale jestli jste měla jemnější představu určitě to zesvětlí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
15.1.24 14:46
@terien píše:

Fakt to zmizí? To jsem si zatím nevšimla. Znám dvě ženský, který mají zhruba 8 let tlustou čáru a vidět je to pořád, max malinko to vybledlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.1.24 14:51
@MartinaIrena píše:
Fakt to zmizí? To jsem si zatím nevšimla. Znám dvě ženský, který mají zhruba 8 let tlustou čáru a vidět je to pořád, max malinko to vybledlo.

Ano, mizí. Jenže základ je vybrat šikovnou taterku, která to umí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová