Stratená dôvera?

57
26.3.15 03:07

Stratena dovera?

Ahojte dievčata,,viem že po tom čo sem napišem si pomyslite, že som asi hlúpa..ale neviem čo si mysliet… Stretla som toho najužasnejšieho muža mojho života a všetko sa mi podarilo pokazit behom jedneho večera…Pozvala som ho k sebe na večeru,,,všetko prebiehalo fajn,,,až kym nedoslo na moju minulost a začala som rozpravat,,,čo si budeme hovorit,,,ako mlada som som toho navystrajala dost,,,ale on sa mi zodvihhol a odisiel,,,velmi ma to zabolelo,,prvy krat som chcela byt uprimna,,,razim teoriu radcsej odomna ako od inych,,,a on sa odomna uplne odputal a ja citim, že som ho stratila navždy,,,a pritom ho tak velmi lubim,,, myslite že ho ešte získam spat? alebo nie? nechcem aby niekto hladel nato čo bolo,,,ale nato ako ma dokazal zmenit,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
blabla123
26.3.15 06:05

Ahoj,
já razím heslo, že je raději říkat pravdu :hug:. Protože doma jsem viděla úplný opak :zed:.
A myslím, že pokud tě ten druhý má natolik rád, tak překousne, že máš nějakou minulost (každý ji přeci máme). Pokud to nepřekousne, tak je to jeho vina. On minulost bude mít také… (otázka zní jakou)
Pokud mu na tobě záleží, tak se vrátí, pokud ne, tak pátrej dál, ale asi bych ho nekontaktovala.

• Citovat
  • Upravit
9754
26.3.15 06:39

@monika312 nevim co tak hrozne jsi mohla v minulosti napachat, ze se zvednul a odesel!
Pokud to neni silne verici a ty nebyla xkrat na potratu nebo jsi nekoho nezabila nebo jsi neslapala atd. tak nechspu co jim mohlo tak otrast!
Minulost je prece minulost a dulezite je, ze se clovek zmenil. Jak dlouho jste se znali nez jste sli na to prvni rande? Nevybalila jsi to na nej moc brzy a moc rychle? Preci jen zamilovany clovek toho zkousne vic, ale je potreba ho prvne nechat zamilovat.
Jinak pokud se odtahl a prestal mit zajem, tak bych ho nechala byt. Nemelo by cenu se o neco snazit. Bud se vrati sam nebo ne. Ty jeho nazor nezmenis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40418
26.3.15 06:52

@monika312
Já jsem pro pravdu, ale nějaké hodně důvěrné informace bych neřešila na prvních schůzkách. Tam je potřeba získat důvěru a to nějakou dobu trvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.3.15 07:03

@monika312 netušim, cos v minulosti prováděla, ale buď je to tak šílené, nebo má maník slabé nervy. Každopádně nechala bych to na něm. Osobně minulost nevytahuju, tedy fakt ne na začátku vztahu.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
26.3.15 07:40
@free333 píše:
@monika312
Já jsem pro pravdu, ale nějaké hodně důvěrné informace bych neřešila na prvních schůzkách. Tam je potřeba získat důvěru a to nějakou dobu trvá.

Tak, přesně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.15 08:14

Zajímalo by mě, cos takového strašného dříve dělala, že to neustál? Napadla mě leda prostituce nebo u Providentu? :lol: Já na jednoho taky vybalila vše hned, aby nekupoval zajíce v pytli, figurovaly tam drogy, alkohol apod. a on, přestože žil vždy velice spořádaným způsobem života, tak to ustál a jsme spolu už spoustu let.

• Citovat
  • Upravit
30129
26.3.15 08:26

Na mě taky jedna na první schůzce vybalila všechno najednou, a tím mě odradila. Ťakový éro.. Jsem si říkal, to nemám za potřebí.. A přitom to mohla být fajn holka. Ale tohle mě odradilo. Taky na první schůzce nebudu, ženskou krmit tím, kolik jsem měl ženskejch. Co sem všechno s něma dělal.. :think: Ale postupně jak toho druhýho poznáváš, tak není potřeba nic tajit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
26.3.15 08:42
@Honza 12 píše:
Na mě taky jedna na první schůzce vybalila všechno najednou, a tím mě odradila. Ťakový éro.. Jsem si říkal, to nemám za potřebí.. A přitom to mohla být fajn holka. Ale tohle mě odradilo. Taky na první schůzce nebudu, ženskou krmit tím, kolik jsem měl ženskejch. Co sem všechno s něma dělal.. :think: Ale postupně jak toho druhýho poznáváš, tak není potřeba nic tajit..

souhlasím, vybalit všechno napoprvé, taky si řeknu, že tohle nemám zapotřebí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
26.3.15 09:18

Myslim si, ze jsi ho ztratila na dobro. Rekla jsi mu o tve minulosti driv, nez mohl zjistit jaka jsi ted. Ani si nemyslim, ze je dobry o sobe hned vsechno rict, zenska ma byt tajemna a odkryvat se postupne.
Pokud takhle primo zareagoval, tak ho asi tva minulost hodne sokovala a zklamala.

• Citovat
  • Upravit
3796
26.3.15 09:26

Obvykle bývám optimistická, ale myslím, ze tenhle už se zakladatelce neozve. Sice netuším, co všechno pánovi povykládala, ale zkrátka zdrhnul. Poučení pro příště zní: Všeho s mírou.
Mně pokud se adept na partnera na něco zeptá přímo, tak odpovím popravdě, ale zbytečně se tedy „nechlubím“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí