Stratila jsem čich

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9293
11.11.21 18:49

Covid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
11.11.21 18:56

Zkusila bych očuchat aromatičtější věci, třeba kafe, pokud neucítíš ani to, řekla bych, že je to jasný. Zavolej dr. a nech si napsat žádanku na test. Radši negativní test, a normální drsná rýma, než roznášející se covid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16998
11.11.21 18:58

@Pudloslava - fakt? Me odlakovac jen lehce „štípnul“ - jinak jsem ho necitila :D Ale chuť mi tenkrát zůstala..A nesimulovala jsem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36337
11.11.21 18:59
@Mkilus píše:
Nehrotila bych to. Prostě nachlazení. Taky to tak máme, rýma, kašel a nic necítím. A určitě bych se nenechala testovat.

Proč? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
11.11.21 19:00
@jege píše:
Proč? :nevim:

A proč jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
11.11.21 19:04

Před 14 dny jsem měla nachlazeni, takže najednou omezený čich a chuť. Test na covid jsem si dělala 2× v rozmezí asi týdne a nic. Jídlo musel dosolovat manžel, já dokázala rozlišit chuť jen horké - studené, čich jsem zbytkový měla, takže ocet a vonavka ano, víc nic moc.
Asi po 3 dnech se mi začala vracet chuť, potom i čich, teď už je všechno v normálu.
Už jsem to v minulosti kvůli nachlazení zažila. Takže covid není jediná možnost.

• Citovat
  • Upravit
1210
11.11.21 19:12

@Svetluska55 taky jsem to tak měla. Ale tady ji stejně nikdo neřekne. Test si bude muset udělat tak i tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
11.11.21 19:14
@Mkilus píše:
A proč jo?

Takže jsi 14 dní v izolaci? Co když máš covid a někoho, kdo je rizikový nakazíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
11.11.21 19:27
@maja45 píše:
Takže jsi 14 dní v izolaci? Co když máš covid a někoho, kdo je rizikový nakazíš?

Jsem očkovaná, a jestližese nakazim tak bohužel. :D za mě se s tím holt musíme nějak poprat a stoletá izolace to určitě není. Každopádně očkovaná jsem pouze z důvodu abych nemusela na testy atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
11.11.21 19:33
@Mkilus píše:
Jsem očkovaná, a jestližese nakazim tak bohužel. :D za mě se s tím holt musíme nějak poprat a stoletá izolace to určitě není. Každopádně očkovaná jsem pouze z důvodu abych nemusela na testy atd.

Ty jses mi ale poklad :roll: koukam ohleduplnost jsi nepotkala, ze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
11.11.21 19:34
@Ernais píše:
Ty jses mi ale poklad :roll: koukam ohleduplnost jsi nepotkala, ze..

Přesně tak :D :lol: :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
11.11.21 19:57
@Mkilus píše:
Přesně tak :D :lol: :mrgreen: :dance:

Jestli máš žaludek na to mít Covid, vědět o tom a nebýt v izolaci, moct někoho nakazit - někoho, kdo na to treba zemře - a stejně dokážeš večer klidně usnout, pak je mi z tebe na :poblion:. Běž se před zrcadlo proplácej po ramenou, jaká seš frajerka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
11.11.21 20:24
@Makola píše:
Jestli máš žaludek na to mít Covid, vědět o tom a nebýt v izolaci, moct někoho nakazit - někoho, kdo na to treba zemře - a stejně dokážeš večer klidně usnout, pak je mi z tebe na :poblion:. Běž se před zrcadlo proplácej po ramenou, jaká seš frajerka.

Hotovo, hned se mi bude lépe usínat :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5633
11.11.21 20:28
@Mkilus píše:
Nehrotila bych to. Prostě nachlazení. Taky to tak máme, rýma, kašel a nic necítím. A určitě bych se nenechala testovat.

Jasně, a hurá mezi lidi, nic nepřiznat a ideálně bez respirátoru :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
11.11.21 20:32
@Veveří píše:
Jasně, a hurá mezi lidi, nic nepřiznat a ideálně bez respirátoru :cert:

Přesně tak jak jinak. Nehodlám žít dalších x let ve strachu. Chceš kup si domek někde kde nikdo není, pořid si krávy, pestuj si třeba zeleninu a izoluje se navždy. A ostatní nech žít jak se jim zlíbí. :jazyk: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí