Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jen ty ceny v tom shopu sou trochu .. ehm .. vysoký .. tak si říkám, jestli to maj na krámě stejný .. ![]()
Stravenky Ticket Restaurant berou v potravinach Z-market (4 provozovny v Praze, belohorska, belehradska,…) do 31.1.2012 + nejaka reznictvi (do 13.1.)- Kazdopadne kazda firma (sodexho, edenred …) vam na telefonu sdeli adresy potravin, reznictvi, kde je jeste berou…je jich na utraceni celkem dost.
Stalo se nám, že manželovi zůstal v práci v šuplíku celý balíček gastropassů s platností do r. 2011. Proto jsem hned začala jednat, psát, hledat na internetu a telefonovat. Moje zkušenosti.Neobracejte se na sodexo společnost - nemají zájem vůbec člověku pomoci. Avizované prodejny na internetu (dle telef. ověření) - stravenky už neberou!!!! Některé masny je brali pouze do 13.1.
Výsledek a záchrana - pouze do středy 18.1.2012 Řeznictví Birhanzl - jediný příjemný a milý pán v telefonu. Je vidět, že je to pán na svém místě (podnikatel) a ne člověk v kanceláři" ![]()
v pátek mi přivezli nákup za 20 stravenek ze Z-marketu, enkibel asi pracuje u Birhanzla ![]()
Dobry den, takze dnes (19.1.) uz nemame sanci? Priteli v restauraci pri placeni zamotali mezi letosni rok i 2011..
Bohuzel si toho vsimnul az pozde.. Uz se vazne nikdy TicketRestaurant neda udat?
třeba tady http://www.z-market.cz/z-market/ - v Praze maj asi 4 obchody + v řeznictví u Birhanzla to do konce ledna platí
Ze Enkibel psala, ze to telefonicky overovala.. a pak tam byly ty terminy do 18. tak jsem to nechapala. V tom Z-Marketu se da nakoupit i osobne, ju? Diky
Praha 10? Doručení bude zdarma? Nejak jsem nepochopila ten terc s barvama - maji tam modra, zluta, zelena - to maji posane v tabulce a pak je tam uprostred jeste cervena a ta neni nikde popsana, mam chapat, ze to spada do te stredove zelene? Dekuji!
to se musíte zeptat jich, komunikujou rychle a rádi .-)
mně to dovezli do prahy 8 zdarma - nákup za 20×60 kč
Mně se stalo teď, že mi zbylo pár stravenek z roku 2012. Sodexo- nevíte kde se dají ještě uplatnit? Zkusila bych ten Z-market, ale na jejich stránkách jsem vůbec nenašla adresy těch sámošek. Nevíte to někdo, kde ty obchody jsou?
Strejda gůgl říká
Bělohorská 1684/78, Prague, 224 247 060
Bělehradská 443/76, Prague 2-Vinohrady, 224 256 725
Díky
někdo tady říkal že je nějaký na žižkově, ten jsem nenašla, tak asi není
to neva.
Zdeavim.. prosim o radu.. nevite jestli nekde nejdou promenit stravenky za penize?
I letos jde odeslat stare stravenky na slevomat. Endered do 18.1.
Poukázky Sodexo (Flexi Pass, Fokus Pass, Holiday Pass, Relax Pass, Vital Pass a Smart Pass, Bonus Pass, Dárkový Pass, Gastro Pass) a Naše stravenka (Lidl) až do 30. března
tak pán psal
Staré stravenky bereme bez omezení .
S pozdravem
D.Zubek