Stravenky 2010

17609
3.1.11 18:53

Stravenky 2010

Tak jako každoročně manžel v prosinci od zaměstnavatele dostal stravenky, kterým skončila platnost 31.12.2010.
Bohužel mám doma malého řvouna a občas jsem ráda, že si vzpomenu, jak se jmenuju, natož hlídat tohle a drahé polovičce je to samozřejmě šumák, kontrolovat nějakou platnost a utratit je za půl měsíce nestihla, takže jsem jich pár objevila.
Netušíte, kde by je v Praze či okolí ještě brali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
3.1.11 19:02
kadlina píše:
Tak jako každoročně manžel v prosinci od zaměstnavatele dostal stravenky, kterým skončila platnost 31.12.2010.
Bohužel mám doma malého řvouna a občas jsem ráda, že si vzpomenu, jak se jmenuju, natož hlídat tohle a drahé polovičce je to samozřejmě šumák, kontrolovat nějakou platnost a utratit je za půl měsíce nestihla, takže jsem jich pár objevila.
Netušíte, kde by je v Praze či okolí ještě brali?

neberou je už nikde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
3.1.11 19:31

Tak tak, neberou, mě se to stalo loni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
3.1.11 19:31

zkusila bych se mrknout na stránky Sodexho, nebo prostě té firmy, která je vydává - podle mě je někde budou měnit, bylo by to slušné

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.11 19:37

v některých hypáčích jsou ochotni prodloužit platnost, ale jen na ten den a samozřejmě je musíš u nich utratit, nám už se to taky stalo. :-)

• Citovat
  • Upravit
871
3.1.11 19:51

Správně by ti je už nikde neměli vzít, ale výjimky existují. Doporučovala bych ti je zkusit vyměnit někde v hospodě nebo v rychlém občerstvení , třeba by ti je vyměnili za ty nové. Ale chtělo by to asi spíš po známosti. Dělala jsem v obchodě a pochybuju, že ti je někde v obchodě vezmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
3.1.11 20:15

Tohle prostě u manžela v práci dělají každý rok :nevim: U nás už v prosinci dostaneme nové, ale u nich pořád staré a manžela nějaké stravenky fakt netlačí :cert:
No budu pátrat, ale taky tomu moc nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
3.1.11 20:21

Mě se to stalo také-ale s tím,že jsem stravenky dostala v lednu a platnost skončila v prosinci :cry: A tím,že bývalý zaměstnavatel byl hrozný / také jsem nakonec odešla /,tak jsem se snažila situaci zprvu řešit sama.Na www ticket jsem si našla,kde jdou ještě v lednu utratit-a byly to asi 3 místa v Praze.A jelikož to máme docela daleko,tak jsem si dala tu odvahu a donesla je druhý den zaměstnavateli.Bylo to halo-měla bych být prý ráda,že je občas dostanu a nedělat s tím takové caviky :-( Ale řekla jsem,že mám zjištěno,že zaměstnavatel je může to konce února vrátit a dostane za ně peníze zpět-pokrácené o nějakou částku,ne moc vysokou.
Tak zkus mrknout zda se dají utratit,nebo ať se manžel domluví se zaměstnavatelem ten stravenky vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Theodor.TG
13.1.11 22:51

Prošlé stravenky Gastro Pass

Ty 3 provozovny pro stravenky Ticket Restaurant (od Accor Services CZ) jsou: Potraviny Z-market, Bělehradská 76 (P-2), Kubelíkova 14 (P-3) a Bělohorská 78 (P-6).
Mne by však zajímalo, jestli existují také provozovny, kde ještě teď berou stravenky Gastro Pass (od Sodexo). Nevíte o nějaké (v Praze)?

• Citovat
  • Upravit
Theodor.TG
16.1.11 15:29

Sobě a ostatním zapomnětlivcům

Tak v těch prodejnách berou i stravenky Gastro Pass (letos až do Po 17.1. včetně) a hned vedle jedné z nich je řeznictví, kde je berou též, takže podobní zapomnětlivci jako já si mohou nacpat mrazák.

• Citovat
  • Upravit
ffsfhsdfsoirlkj
28.1.11 03:06

Už je asi pozdě

Tak dle vyjádření firmy se poukázky Ticket Rest. daly uplatnit nejdéle do úterka 25/1, a sice v rámci Prahy v jedné zapadlé samošce v Hostivaři… Stihla jsem to tam na poslední den :-) Staré stravenky prý tato firma nevyměňuje.

• Citovat
  • Upravit
Helena78
2.1.12 18:05

2011 do ledna 2012

řeším dneska to samý a tu http://www.z-market.cz/z-market/ to jde do 30.1. .. jupíí.

• Citovat
  • Upravit
josebouche
3.1.12 07:38

Tak resim ten samej problem…A mas tu informaci nejak overenou. Ja jim psal email a zatim me neodpovedeli a ve společnosi edenred (ticket restaurant) me taky nic nerekli.

A jde to vyuzit jen v tech jejich kamennejch prodejnach nebo to jde pouzit i na ten online nakup?

• Citovat
  • Upravit
Helena78
3.1.12 09:13

psala jsem do toho z-marketu, dá se tak platit i za dovezenej nákup, jen nevím ještě kolik stravenek berou na jeden nákup (já mám 20)

• Citovat
  • Upravit
josebouche
3.1.12 09:19

Díky za info ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky