Strepy v mycce

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14662
7.11.22 12:46

Strepy v mycce

Mate nekdo zkusenost se strepy v mycce?

Ve 2 rano me probudila hlasita rana z kuchyne. Byla to Ikea sklenice, ktera se doslova rozprskla v mycce, kterou jsem nastesti dnes v noci nepoustela. Vyndala jsem velke strepy, mycku jsem rozebrala, jak to slo, vyndane casti omyla, vnitrek opakovane vytrela papirovymi uterkami. Ale kdyz proliju vodou gumove casti, ktere nejdou z mycky vyndat, tak se vzdy vyplavi dalsi droboucke stripky. Bude vadit, kdyz ted tu mycku pustim? Nebo ji ty pidi stripky ublizi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76007
7.11.22 12:50

@Janča6 a rozebrala jsi i ty spodní díly pod sítkem? nemyslím jen vyčistit sítko, ale rozebrat to, kam až to jde, tam se střepy drží,
a rozhodně bych myčku nepouštěla bez tohoto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.22 13:41

:D a ja myslela ze to dela jen me, uz mi v mycce bouchly tri sklenicky ikea. Vzdy cele proplachnu vodou, sesbiram strepy z horniho sitka. Pak rozeberu a vyberu mensi z te diry pod sitkem. Jinak to neresim a funguje.

• Citovat
  • Upravit
7.11.22 13:44

Páni, to se rozprskla jen tak? Už jsem o tom četla, ale myslela jsem, že je to hoax, to je teda dost děsivý :? Ještě že jste nebyli poblíž…

Na myčku bych pro klid duše zavolala do servisu, ať poradí, nebo ji zajedou „profi“ vyčistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
7.11.22 14:20

@broskvová zmrzlina Ja o tom jeste neslysela. Ale nasla jsem starou diskuzi na emiminu o explodujicich Ikea sklenickach. No ted se budu bat je pouzivat. Kdyby nekomu vybouchla do obliceje :( :cert: Ty sklenicky mame nekolik let a najednou toto. Manzel tomu moc nechce verit. Ale fakt me ta rana probudila a rano byla mycka plna strepu. Kdyby dnes v noci myla, tak je po ni.

@stinga a Anonymni, myslite sundat toto sitko? Ja to nikdy nedelala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
7.11.22 14:25
@broskvová zmrzlina píše:
Páni, to se rozprskla jen tak? Už jsem o tom četla, ale myslela jsem, že je to hoax, to je teda dost děsivý :? Ještě že jste nebyli poblíž…Na myčku bych pro klid duše zavolala do servisu, ať poradí, nebo ji zajedou „profi“ vyčistit.

tady je to pěkně popsané, nejde jen o skleničky Ikea:
 https://www.denik.cz/…0170331.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
7.11.22 14:28
@meduzza píše:

Super, dik za odkaz, ukazu to manzelovi. Je nesouhlasim s tim, ze jde o neostre kousky :( Resp. ty vetsi jsou celkem neostre, ale pak je tam hromada “jehlicek” a dalsich ostrych. Proste uz se tech tvrzenych sklenicek budu bat.

Příspěvek upraven 07.11.22 v 14:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
7.11.22 14:34
@Janča6 píše:
@broskvová zmrzlina Ja o tom jeste neslysela. Ale nasla jsem starou diskuzi na emiminu o explodujicich Ikea sklenickach. No ted se budu bat je pouzivat. Kdyby nekomu vybouchla do obliceje :( :cert: Ty sklenicky mame nekolik let a najednou toto. Manzel tomu moc nechce verit. Ale fakt me ta rana probudila a rano byla mycka plna strepu. Kdyby dnes v noci myla, tak je po ni.„@stinga“ a Anonymni, myslite sundat toto sitko? Ja to nikdy nedelala.

Ano to sundej a vevnitř vyčisti. Pusť dvakrát nějaký krátký program. Mezitím zkus všechny střepy papírovým kapesníkem setřít.
Už se mi taky v myčce rozbila sklenička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.22 14:36
@meduzza píše:

Skvělej článek, díky moc! Jak říká @Janča6, ještě kdyby to někomu explodovalo do obličeje, brr :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
7.11.22 14:37
@broskvová zmrzlina píše:
Skvělej článek, díky moc! Jak říká @Janča6, ještě kdyby to někomu explodovalo do obličeje, brr :(

Jako fakt toho byla plna mycka, strepy vsude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76007
7.11.22 14:37
@Janča6 píše:
@broskvová zmrzlina Ja o tom jeste neslysela. Ale nasla jsem starou diskuzi na emiminu o explodujicich Ikea sklenickach. No ted se budu bat je pouzivat. Kdyby nekomu vybouchla do obliceje :( :cert: Ty sklenicky mame nekolik let a najednou toto. Manzel tomu moc nechce verit. Ale fakt me ta rana probudila a rano byla mycka plna strepu. Kdyby dnes v noci myla, tak je po ni.@stinga a Anonymni, myslite sundat toto sitko? Ja to nikdy nedelala.

ano, tohle rozebrat, ale nevím přesně jak, my máme myčku Miele a ukázal nám to opravář, kde a jak se to „odcvakne“, stálo to teda 2000,–-, střípek našel, ale myčka beztak nešla - byla tam jiná chyba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
7.11.22 14:38
@stinga píše:
ano, tohle rozebrat, ale nevím přesně jak, my máme myčku Miele a ukázal nám to opravář, kde a jak se to „odcvakne“, stálo to teda 2000,–-, střípek našel, ale myčka beztak nešla - byla tam jiná chyba

Diky. Kouknu na to a pripadne pockam na manzela, ktery snad zitra prijede. My mame myslim Bosh.

Příspěvek upraven 07.11.22 v 14:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
7.11.22 14:39
@Janča6 píše:
Super, dik za odkaz, ukazu to manzelovi. Je nesouhlasim s tim, ze jde o neostre kousky :(

Vypadá to ostře :(. Musela to být strašná pecka :?. Ještě že se nikomu nic nestalo. Mně to přijde šílené, kdyby u toho někdo byl. Mít tu skleničku třeba v noci na nočním stolku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
7.11.22 14:45
@Janča6 píše:
Jako fakt toho byla plna mycka, strepy vsude.

Kamarádce takhle bouchla na kuchyňské lince, naštěstí to našla až starší dcera po příchodu ze školy, a hned ji volala :mavam: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
7.11.22 14:54
@Janča6 píše:@stinga a Anonymni, myslite sundat toto sitko? Ja to nikdy nedelala.

Dyt pod tím je sítko s filtrem, který máš pravidelně vytáhnout ven a vyčistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný