Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mate nekdo zkusenost se strepy v mycce?
Ve 2 rano me probudila hlasita rana z kuchyne. Byla to Ikea sklenice, ktera se doslova rozprskla v mycce, kterou jsem nastesti dnes v noci nepoustela. Vyndala jsem velke strepy, mycku jsem rozebrala, jak to slo, vyndane casti omyla, vnitrek opakovane vytrela papirovymi uterkami. Ale kdyz proliju vodou gumove casti, ktere nejdou z mycky vyndat, tak se vzdy vyplavi dalsi droboucke stripky. Bude vadit, kdyz ted tu mycku pustim? Nebo ji ty pidi stripky ublizi?
@Janča6 a rozebrala jsi i ty spodní díly pod sítkem? nemyslím jen vyčistit sítko, ale rozebrat to, kam až to jde, tam se střepy drží,
a rozhodně bych myčku nepouštěla bez tohoto
a ja myslela ze to dela jen me, uz mi v mycce bouchly tri sklenicky ikea. Vzdy cele proplachnu vodou, sesbiram strepy z horniho sitka. Pak rozeberu a vyberu mensi z te diry pod sitkem. Jinak to neresim a funguje.
Páni, to se rozprskla jen tak? Už jsem o tom četla, ale myslela jsem, že je to hoax, to je teda dost děsivý
Ještě že jste nebyli poblíž…
Na myčku bych pro klid duše zavolala do servisu, ať poradí, nebo ji zajedou „profi“ vyčistit.
@broskvová zmrzlina Ja o tom jeste neslysela. Ale nasla jsem starou diskuzi na emiminu o explodujicich Ikea sklenickach. No ted se budu bat je pouzivat. Kdyby nekomu vybouchla do obliceje
Ty sklenicky mame nekolik let a najednou toto. Manzel tomu moc nechce verit. Ale fakt me ta rana probudila a rano byla mycka plna strepu. Kdyby dnes v noci myla, tak je po ni.
@stinga a Anonymni, myslite sundat toto sitko? Ja to nikdy nedelala.
@broskvová zmrzlina píše:
Páni, to se rozprskla jen tak? Už jsem o tom četla, ale myslela jsem, že je to hoax, to je teda dost děsivýJeště že jste nebyli poblíž…Na myčku bych pro klid duše zavolala do servisu, ať poradí, nebo ji zajedou „profi“ vyčistit.
tady je to pěkně popsané, nejde jen o skleničky Ikea:
https://www.denik.cz/…0170331.html
@meduzza píše:
Super, dik za odkaz, ukazu to manzelovi. Je nesouhlasim s tim, ze jde o neostre kousky
Resp. ty vetsi jsou celkem neostre, ale pak je tam hromada “jehlicek” a dalsich ostrych. Proste uz se tech tvrzenych sklenicek budu bat.
Příspěvek upraven 07.11.22 v 14:36
@Janča6 píše:
@broskvová zmrzlina Ja o tom jeste neslysela. Ale nasla jsem starou diskuzi na emiminu o explodujicich Ikea sklenickach. No ted se budu bat je pouzivat. Kdyby nekomu vybouchla do obliceje![]()
Ty sklenicky mame nekolik let a najednou toto. Manzel tomu moc nechce verit. Ale fakt me ta rana probudila a rano byla mycka plna strepu. Kdyby dnes v noci myla, tak je po ni.„@stinga“ a Anonymni, myslite sundat toto sitko? Ja to nikdy nedelala.
Ano to sundej a vevnitř vyčisti. Pusť dvakrát nějaký krátký program. Mezitím zkus všechny střepy papírovým kapesníkem setřít.
Už se mi taky v myčce rozbila sklenička.
@meduzza píše:
Skvělej článek, díky moc! Jak říká @Janča6, ještě kdyby to někomu explodovalo do obličeje, brr ![]()
@broskvová zmrzlina píše:
Skvělej článek, díky moc! Jak říká @Janča6, ještě kdyby to někomu explodovalo do obličeje, brr
Jako fakt toho byla plna mycka, strepy vsude.
@Janča6 píše:
@broskvová zmrzlina Ja o tom jeste neslysela. Ale nasla jsem starou diskuzi na emiminu o explodujicich Ikea sklenickach. No ted se budu bat je pouzivat. Kdyby nekomu vybouchla do obliceje![]()
Ty sklenicky mame nekolik let a najednou toto. Manzel tomu moc nechce verit. Ale fakt me ta rana probudila a rano byla mycka plna strepu. Kdyby dnes v noci myla, tak je po ni.@stinga a Anonymni, myslite sundat toto sitko? Ja to nikdy nedelala.
ano, tohle rozebrat, ale nevím přesně jak, my máme myčku Miele a ukázal nám to opravář, kde a jak se to „odcvakne“, stálo to teda 2000,–-, střípek našel, ale myčka beztak nešla - byla tam jiná chyba
@stinga píše:
ano, tohle rozebrat, ale nevím přesně jak, my máme myčku Miele a ukázal nám to opravář, kde a jak se to „odcvakne“, stálo to teda 2000,–-, střípek našel, ale myčka beztak nešla - byla tam jiná chyba
Diky. Kouknu na to a pripadne pockam na manzela, ktery snad zitra prijede. My mame myslim Bosh.
Příspěvek upraven 07.11.22 v 14:39
@Janča6 píše:
Super, dik za odkaz, ukazu to manzelovi. Je nesouhlasim s tim, ze jde o neostre kousky
Vypadá to ostře
. Musela to být strašná pecka
. Ještě že se nikomu nic nestalo. Mně to přijde šílené, kdyby u toho někdo byl. Mít tu skleničku třeba v noci na nočním stolku.
@Janča6 píše:
Jako fakt toho byla plna mycka, strepy vsude.
Kamarádce takhle bouchla na kuchyňské lince, naštěstí to našla až starší dcera po příchodu ze školy, a hned ji volala
![]()
@Janča6 píše:@stinga a Anonymni, myslite sundat toto sitko? Ja to nikdy nedelala.
Dyt pod tím je sítko s filtrem, který máš pravidelně vytáhnout ven a vyčistit.