Střevní potíže - 3.měs.miminko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
27.8.07 17:09

Střevní potíže - 3.měs.miminko

Ahoj,
potřebovala bych poradit, mame doma 3.měs. holčičku a už 5 dní máme potíže s průjmem, pokud pije jen černý čaj a odvar z rýže, jak nám poradila dr, je to ok, jakmile ji začnu dávat mléko( máme Nutrilon Comfort), tak průjem začne nanovo.Včera dokonce ještě začala hrozně zvracet, takže jsme jeli na pohotovost, měla jsem strach, aby se neodvodnila…dostali jsme nějaké čípky proti zvracení, Kulíška a Smectu…Kulíšek jí nechutná, po Smectě okamžitě zvrací…také máme napsaný Hylak,ale nezaznamenala jsem žádné výrazné zlepšení…výsleky výtěrů budou až za 3 dny a já už jsem z toho skoro na mrtvici a navíc máme jet sobotu na dovolenou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6927
27.8.07 19:27

Ahoj,

my jsem meli ve 2m strevni nfekci, prujem s krvi. Taky jsme byli na Nutrilonu AR. Hodne nam pomohl odvar z mrkve. Den pila jen odvar z mrkve, pak Alidiar Sunar a potom jsme najeli na Hami. A z leku Smecta, Hylak, a potom Lactobacilus Acidofilus 1cps. na den. Ta mrkev ji zastavila prujem, zmizela krev.
Tak se drzte, at jste brzo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
27.8.07 19:29

já bych zavolala ještě na pohotovost a zeptala se, že ty léky nemůžeš do ní dostat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
27.8.07 20:58

Taky jsme to měly, nakonec se z toho vyklubal „kampilobakter“ - nevím jestli to píšu správně. Musela jsem koupit v lékárně spešl mlíko při těchhle problémech, dělá ho jen SUNAR, ale jak přesně se jmenuje, už nevím, prostě nějakej sunar, v lékárně jistě poradí. K tomu jsem asi 2× dala ještě smectu a mírnou dietku, ale prakticky stačilo vyřadit to obyč. mlíko (Hami) a pít ten Sunar. Prakticky okamžitě problémy ustaly, další stěry byly v pořádku, takže jsme nemusely brát antibiotika. Tak přeji taky brzké vyřešení Vašich problémků. kdyžtak se v lékárně zkus přeptat na ten Sunar, on je kapku dražší, ale bude jistě stačit jen jedno balení a bude to stát za to. A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
28.8.07 10:24

ten Sunar se jmenuje ALIDIAR , dava si pri strevnich obtizi, neb obsahuje nizke mnozstvi tuku, maji ho jen v nekt. lekarnach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.8.07 12:34

Ahoj,
holky díky za rady…jsem se dneska ptala po tom Alidiaru, taky jsem na něj koukala na netu a oni ho zrovna teď přestali vyrábět, jako na potvoru:-(,ale snad už to bude ok, dr nám ještě doporučila od HIPPu mrkvorýžový nápoj, je sice až od ukončeného 4.měsíce,ale večer jsem jí ho dala a dneska ráno Anežka vykakala mrkvovou šišku, tak uvidíme, jak to bude dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí