Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Asi viroza. Ja jednou snedla spatnej jogurt. 4 dny totalne nafoukle bricho, netravilo mi a bylo mi zle vylozene od traveni.
Jogurt bezne vydrzi mesic i vice pres svou lhutu. Az kdyz by mel vyfoukle vicko je spatnej. A i kdyby, tak se z nej max pos… pokud mas horecku, je to chripka.
Zdravim,
Mam mensi dotaz..V patek jsme byli u tchyne na navsteve, hure vidi.Dala nam jogurt ke svacine a jelikoz byl velky, dala ho do misek a jednu pro prcka a jednu pro me.Dala jsem joguet ke svacine malemu, k tomu banan.Ja moc nesnedla..nemusim to. Jogurt byl Holandia bily normalni chuti i vseho. Vecer na me sla zimnice a pocit na zvraceni, ktery jsem „bohuzel“zahnala. Nasledne teplota, ktera se zvysovala az k 38.8…cca v tu samou chvili zacal zvracet prcek plus minus hodina. Pouze zvracel.Je fakt, ze jeste tedy vecer mel jednu stolici ridsi ale ne extra. Prcek zvracel, ja jen knedlik v krku.Oba bez prujmu.Ja horecka, on dle mereni celnim teplomerem bez teplot.ci kolem 37.Pocitove taktez. A ted k veci..zjistila jsem, ze jogurt byl platny do 24.9. misto 24.10..tchyne mela skoro mesic proslx jogurt. Zajimalo by me, zda tohle zpusobil on ci viroza…(ja nezvracela…drzelo se to ve mne..tudiz mozna ta horecka).Kdyz slo vse jen od zaludku. Prcek uz ok.Ja jeste pocit tezkeho zaludku.Diky