Střídavá péče 2020

Anonymní
20.3.20 21:36

Střídavá péče 2020

Ahoj, holky mám měsíční dítě doma, otec dítěte nechtěl platit dobrovolně výživné takže jsem podala na něj žalobu čekám na soud.. Otec dítěte chce testy DNA ikdyž je dítě 100%jeho. Pokud bude jeho chce střídavou péči, nevíte jaká je šance že by u soudu uspěl a jak soud nařizuje styk otce s dítětem v tak malém věku když je plně kojeno a nemá režim děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36404
20.3.20 21:39

Stridavku na tak malý miminko mu opravdu nikdo nedá. Teď max návštěvy za tvé přítomnosti. Podle mě jen vyhrožuje, protože nechce platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
20.3.20 21:46

Klíííd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LD1
261
20.3.20 21:50

Jak píše @JancaS84. Střídavku u měsíčního mimina nedá nikdo, obecně se u úplně malých dětí střídavka nedává a už vůbec ne, když je dítě kojené. Jen dělá hrdinu a chce tě zastrašit, tak vyhrožuje, slaboch. Ví, že dítě je tvoje „slabost“, tak kope tam, kde to nejvíc ublíží. Nedej se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
20.3.20 22:17

Na střídavou péči mu NIKDO nepřístoupí! Na to je dítě moc malé. Buď úplně v klidu a nedělej ústupky. Když je to takovej… že chce testy DNA, tak nevím na co si to hraje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.3.20 22:23
@Anonymní píše:
Ahoj, holky mám měsíční dítě doma, otec dítěte nechtěl platit dobrovolně výživné takže jsem podala na něj žalobu čekám na soud.. Otec dítěte chce testy DNA ikdyž je dítě 100%jeho. Pokud bude jeho chce střídavou péči, nevíte jaká je šance že by u soudu uspěl a jak soud nařizuje styk otce s dítětem v tak malém věku když je plně kojeno a nemá režim děkuji

Jen ať podá žalobu k soudu o určení otcovství. Prohraje a bude cálovat. To asi do jeho chorého mozečku nedošlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5508
21.3.20 14:58
@Anonymní píše:
Ahoj, holky mám měsíční dítě doma, otec dítěte nechtěl platit dobrovolně výživné takže jsem podala na něj žalobu čekám na soud.. Otec dítěte chce testy DNA ikdyž je dítě 100%jeho. Pokud bude jeho chce střídavou péči, nevíte jaká je šance že by u soudu uspěl a jak soud nařizuje styk otce s dítětem v tak malém věku když je plně kojeno a nemá režim děkuji

Střídavá péče možná právně je, ale není zvykem ji v tomto věku dávat v našem státě. Pokud nejsi tzv. matka majitelka, lze upravit střídavou péči již teď a to s postupným rozšiřováním péče otce tak, aby třeba ve třech letech byla vyrovnaná. Teď může být s otcem třeba 2,5 hodiny denně. Nebo i 2× denně, ne? A výživné lze samozřejmě upravit i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna