Střídavá péče

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
23.11.11 14:50
Anonymní píše:
vero, tak a to je právě ono.!! vůbec tomu nerozumíš a tydle otázky právě nejsou tak jak ty je pokládáš!

ono je stěhuješ a stěhuješ! Proč by se měla stěhovat? jak si vůbec představuješ že probíhá předání dítěte na týden? to by mě vážně zajímalo.
Rodinu má jen jednu! Podmínky všude stejné, vstávání do školy taky stejné, není rozdíl nad tím jestli píšeš úkol na růžovým, nebo bílým stole. Problémy nejsou ve škole žádné,!! Naopak, naše dítě je nejlepší ze třídy! nikdy na nic nezapoměla co se týkalo věcí do školy.

S tím stýskáním, není ochuzená o žádné city!! když je u mámy stýská se jí po tátovi, když je u táty stýská se jí po mámě.

ty jsi mě asi vůbec nepochopila. Já samozřejmě vím jak probíhá předání a to všechno, protože to tady probíhá každý týden. Asi sis toho nevšimla, ale nepíšu o tvojí dceři, ale o dceři svého manžela. My bohužel tyhle problémy máme.
Ale možná máš pravdu a já tomu fakt nerozumím, asi jsem úplně blbá a nevidím co mám přímo pod nosem.
Necháme toho, evidentně jsme každá jiná. Já bez svojí dcery nemůžu být a nikam bych ji nedala, i kdybych na tom ušetřila těch šamponů třeba deset ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
23.11.11 14:53

A jinak ti přijde normální a prospěšné, že se jí v podstatě permanentně stýská??
A už mlčím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.11 14:53

Tak to se ti omlouvám, nepochopila jsem, že píšeš o dceří svého manžela..

Pokud, máte ale ve střídavce takový terno, tak bych jí zrušila… Záleží taky na tom, jak ty vycházíš s jeho dcerou…

Promluvila bych asi s manželem..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.11 14:54

Nevím jaká je povahově vaše holka..

Ale u nás to funguje, a asi je to od povahy dítěte…

A ano přijdemi normální že se jí stýská, patří to k citům..

• Citovat
  • Upravit
17630
23.11.11 14:56
Anonymní píše:
Tak to se ti omlouvám, nepochopila jsem, že píšeš o dceří svého manžela..

Pokud, máte ale ve střídavce takový terno, tak bych jí zrušila… Záleží taky na tom, jak ty vycházíš s jeho dcerou…

Promluvila bych asi s manželem..

já jim to říkám od začátku, ale bohužel do toho nemám co kecat. Vztah dobrý nemáme, ale pořád říkám, že bych ji měla radši tady, než tohle.
Jsem proti střídavé péči a za tím si stojím. Je to pro dítě zbytečný zmatek ať tak nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.11 14:59

Jak, že nemáš právo do toho kecat, i když nejsi její máma, tak žije stebou v jedné domácnosti, tudíš se aktivně podílíš na její výchově a más právo říct svůj názor na to co se děje… !!

• Citovat
  • Upravit
17630
23.11.11 14:59

jo, k citů to patří, ale to potom pořád trpí! To jí přece prospívat nemůže. A nebo dopadne jak ta naše a bude jí nakonec jedno kde bude. Nám tady kolikrát v neděli řekne, že k mámě nechce. A to má super mámu, která dělá psí kusy aby se holka měla dobře. Ale my prostě zrovna máme něco zajímavějšího na práci…
Jo funguje to, není vidět, že by nějakej problém pramenil přímo z toho, ale já když se do toho vžiju… A z tý puberty mám vážně strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
23.11.11 15:00
Anonymní píše:
Jak, že nemáš právo do toho kecat, i když nejsi její máma, tak žije stebou v jedné domácnosti, tudíš se aktivně podílíš na její výchově a más právo říct svůj názor na to co se děje… !!

ano, mám právo ho říct a taky ho říkám. Ale o ní rozhodují její rodiče a ne já. Jim to takhle vyhovuje a já to za ně rozhodovat nemůžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
23.11.11 15:21

podle me pak neni dite nikde poradne doma. a pokud jeste ziji rodice treba 40 km od sebe, jak psala zakladatelka. tak to jako bude dite chodit do 2 skolek, skol, krouzku… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
23.11.11 15:41

Te.ss Ahoooj :mavam: :hug:
Je mi líto, že máš s tím člověkem pořád takové trápení :(
Očividně si jen vymýšlí, aby ti ublížil. To mu snad nemůže žádný soudce sezřat. A co školka, Anička už půjde (mohla by jít) brzy do školky a on bydlí 40 km od vás, přeci není možné, aby malé dítě navštěvovalo dvě školky? Na toho chlapa by se měl nechat udělat psychoůlogický posudek, myslím, že by z toho nevyšel nejlépe. Přeci nemohou dát střídavou péči v případě, že se nestará otec, ale jeho matka. :roll:
Te.ss, stav se za námi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
6.11.12 15:24

Ahoj holky,
Chtěla bych se zeptat. Mám 4leteho syna. Skoro dva roky nežijeme s jeho utcem společně. Ze zacatku si bral malého tak různé, jednou jo, jednou ne, nic extra. Ted si ho bere posledni dejme tomu max rok jednou za 14.dni na víkend, jinak co ho nema mu nezavola, nějak se nestará. Ted přišel s tím, ze chce stridavou peci. 14dni ja a 14.dni on… Ja jsem samozřejmě proti. Proste s tím nesouhlasím, malého muze mit kdy chce.
Jak velka je možnost, ze malého u soudu dostane do střídavé pece?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
6.11.12 17:30

@marcelka88 No asi záleží jak daloko od sebe bydlíte. Třeba pokud má syn školku několik kilometru daleko, tak dojíždění by bylo složité.
Ale já si myslím, že pokud s tím ty nesouhlasíš, řekneš že podle tebe to není pro syna dobré. Že vlastně nebude mít stálá domov a že ty i otec dítěte ho budete vychovávat jinak a syn pak bude zmatený, tak většinou to soud neschválí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
6.11.12 17:55

Ahoj, na to ti nikdo neodpoví, já znám praxi jednoho soudu, kde všichni opatr. soudci nenařídili střídavku pokud s tím oba rodiče nesouhlasili. Protože tato forma péče je náročná na komunikaci a to bez souhlasu a alespon slušných vztahů moc nefunguje. Takže u „našeho soudu“ by to neprošlo. Ale jsou i jiné, které to klidně nařídí viz kauza té herečky Jirešové nebo jak se jmenuje…U nás se ještě traduje, že pokud nebydlí rodiče ve stejném městě či hodně blízko kvůli stejné škole tak se nedává, nechají ji jen v předškolním věku. U soudu se bude zkoumat, zda má možnost zajistit režim dítěte, ztzn má takovou práci aby dítě dal do školky, vyzvedl, vztah dítěte k otci, proč to najednou chce…jo a výživné se u střídavé péče určuje dle výdělků rodičů, tzn že jeden třeba má platit 2000 a druhý 4000 a musí si to posílat, nejde určit že tak ten co má vyšší pošle jen ty 2000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
6.11.12 20:09

Holky děkuji.
My bydlíme od sebe cca 35km, takze školku by měl u nej jinou a u me take. Protoze on by ho tam nevozil kazdy den… Tak doufám, ze by ho do střídave pece nedostal, ze budou koukat na díte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabis123
23.11.12 18:07

Muzu se zeptat kde se delaji ty psychologicke testy? To Vam urci soud? My jsme ted zacali take se skoro stridavou peci (zatim jen po dohode, je to cerstve, u soudu jsme zatim nebyli, on ma syna kazdy druhy vikend + pondelky a uterky a ja ten zbytek). Prijde mi ze syn to bere v pohode, ale nevim co se mu honi hlavou. Jsou mu 3 roky. Ja to beru hur nez on, nez si asi zvyknu… :(
A jeste jeden dotaz. Mame jeste malou dcerku se kterou jsem na materske. Kdyz je stridava pece, musi mi pritel platit alimenty? On mi nejake penize dava, ale porad tvrdi ze by nemusel

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová