Zdravá výživa - obchod

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13335
6.11.11 09:04

zdravá výživa - obchod

ahoj holky,
najde se tady nějaká majitelka zdravé výživy? Měla bych pár dotazů. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13335
6.11.11 11:34

Holky jde mi o to, že u nás zdravá výživa byla, ale vedl to takový jeden pán, prazvláštní, no nakonec se „rozhodl“ že jde do důchodu a zavřel to. No a nikomu to nechce pronajmout, přenechat nic. A jelikož já jsem na tom obchodu trošku závislá - celiakie a u nás nic moc po obchodech nic neseženu, tak mě napadlo, něco založit.

Můj dotaz - můžu se obrátit o ´pomoc na MÚ? Jaký obor? Můžu dostat na to nějaké dotace?

Kolik je vstupní investice? A asi nejlépe odebírat zboží přímo od dodavatelů - to mi je jasné. Ale asi bych potřebovala poradit názvy. Přece jen mám zůžený okruh na bezlepkovou stravu.

Předkládali jste někde nějaký podnikatelský záměr? Na co se zaměřit? Někde na střední jsme se ho učili, něco jsem sepsala a i známé jsem ho před nějakým rokem dělala. Ale je tam něco podstatné v této „problematice“ ?

Jaké můžou být zisky ve zdravé výživě? Je to výdělečné? Dá se tím uživit po mateřské? Nebo je to vylej x nalej? Nejde mi o žádné horenzní sumy, ale o to, uživit rodinu nějak klasicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
30.11.11 16:09

ahojky, tak asi taky záleží na tom, zda je to na malém městě či větší město. Na malém městě bych asi očekávala menší poptávku. Pokud se jedná o větší město a není ve městě žádná jiná konkurence, tak bych to být tebou zkusila, důležité je ale mít široký sortiment. Např. u nás, 16t tis. město mají zdravou výživu ve 4 obchodech a to je už moc velká konkurence, co jsem se bavila s majitelkou jednoho z nich, která to tu má asi rok, tak si moc nevydělá a chce to zavřít, ale je pravda, že se zase tak široký sortiment nemá. Počáteční investice budou asi větší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
14.7.15 17:52

Ahoj poradil by mi nekdo, zda v prodejnach se zdravou vyzivou sezenu pekanove orechy? Shanim je uz asi tyden a porad mi v obchodech tvrdi, ze je nemaji. Uz nevim, kde je sehnat?! :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.15 18:01

Já si je vždycky kupovala v Globusu, ale nevím jestli ten máte po ruce.

• Citovat
  • Upravit
Bebuu
14.7.15 18:06

Aha. Ten mam celkem daleko :zed: no nic zeptam se v te vyzive a dystak si zajedu do toho globusu…

• Citovat
  • Upravit
6243
14.7.15 18:15

S největší pravděpodobností je mají i v Marks and Spencer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat