Střídavá péče na RD

Napsat příspěvek
Velikost písma:
57038
28.10.22 15:21
@catch-22 píše:
Doplňuji skupinu otců, kteří jdou do střídavky preventivně, protože styk se osekává na nulu nebo nepoužitelné minimum snadněji.Po pravdě, že by děti prospívaly ve střídavé péči lépe, to bych netvrdil jako dogma vždy a všude. Ale velmi pravděpodobně lépe, než nemít otce vůbec.

No Ježíši, teď tu přemýšlím, jestli moje děti vůbec prospivaji:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
28.10.22 15:26
@jkra píše:

To zjistíš až zpětně, jak se jim jednou bude dařit v jejich vlastních rodinách. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
152193
28.10.22 15:43
@catch-22 píše:
Doplňuji skupinu otců, kteří jdou do střídavky preventivně, protože styk se osekává na nulu nebo nepoužitelné minimum snadněji.Po pravdě, že by děti prospívaly ve střídavé péči lépe, to bych netvrdil jako dogma vždy a všude. Ale velmi pravděpodobně lépe, než nemít otce vůbec.

Mám dvě, dnes už dospělé a pracující děti. A vím že jedno z těch dvou by v SP těžce neprospívalo a stoprocentně by nedošlo tak daleko, kde je dnes. Takže já bych byla za tu zlou, co by byla přímo proti SP pro toto dítě. To druhé, věřím tomu, že to by si v SP přïmo rochnilo.Tomu by to sedlo. Takže tvrzení že by každé dítě jistě v SP lépe prospívalo je docela silné.
Samozřejmě nemít otce vůbec je jiná věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
28.10.22 15:50
@Lama Lama píše:
Ano. Již méně se shodnu s Annou (tvůj názor neznám nebo si ho nepamatuji), že nema smysl mužům, kteří se starat chtějí, predhazovaz fakt, že se jiní starat nechtějí.

Zrovna tak není třeba jim predhazovat, že zítra bude pršet.

• Citovat
  • Upravit
81532
28.10.22 15:52
@Uslava píše:
Zrovna tak není třeba jim predhazovat, že zítra bude pršet.

Akorát to nikdo nedela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152193
28.10.22 16:00
@Uslava píše:
Zrovna tak není třeba jim predhazovat, že zítra bude pršet.

Jenže jim to nikdo nepředhazuje. Jen vyvracuju tvrzeni o tom, jak se všichni ti otcové nemůžou starat, protože si matky hrají na majitelky dětí. Protože to prostě není pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2983
28.10.22 16:32
@jkra píše:

No uznej, že kdyby se R zapojil, že by na tom hůře nebyly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
28.10.22 18:39
@KovaJana píše:
Kdybych zrovna teď neměla na stole případ, kdy otec kvůli péči o novorozence přestal i pracovat, a po sedmi letech je na 25% styku za 14 dní, tak bych ti možná i uvěřila. A není to zcela výjimečné, to opravdu ne.

Pisu, ze obcas, vzacne, se vyskytne vyjimka. Rozhodne to neni nic bezneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2983
28.10.22 18:42
@Lucie_Sx píše:
Pisu, ze obcas, vzacne, se vyskytne vyjimka. Rozhodne to neni nic bezneho.

Kéž by to byla vzácná výjimka. Není. Těch matek, které se snaží eliminovat funkčního otce na hranu toho, co vysoudí, a co jim soud povolí, málo není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna