Střídavá péče u novorozence?

58
7.11.14 21:35

Střídavá péče u novorozence??

Ahoj holky mám takový menší dotaz… jsem maminka samoživitelka a na cestě mám další miminko.. rádoby otec nás opustil s tím že dítě není jeho a tak se jde ted k soudu… Tvdí mi že když testy otcovství prokáží že je otec udělá vše proto aby dostal malou do péče… Já mám strašný strach že se mu to třeba povede a proto se ptám, svolil by vůbec soud střídavku hned po narození miminka když třeba nebudu kojit?? A tak ex je v podmínce… a někde jsem četla že od sebe soud nemůže oddělit sourozence… uplně se děsím co bude až se malá narodí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33280
7.11.14 21:40

@mamisenka To bych teda toho frajera, který bude chtít novorozence do střídavé péče se všemi „výhodami“ co takový novorozenec přináší (24/7 péče, nemožnost pracovat, podřízení všeho potřebám miminka) docela chtěla vidět naživo. :mrgreen:
Podle mě akorát dělá ramena, když by došlo na lámání chleba, tak hodně rychle vycouvá. Přeji hodně sil! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
7.11.14 21:41

Ahoj, soud by na sto procent nepovolil střídavou péči u novorozence…nehledě na to, že Tvůj bývalý by si to určitě sám dost rozmyslel, jestli by to toho šel. Má plnou pusu řečí teď, ale buď si jistá, že rychle stáhne půlky, až půjde do tuhého. Takhle Tě teď stresuje, to je frajer…Ty se uklidni, miminko bude určitě u Tebe!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
7.11.14 21:42

Jestli podáš žádost ö svěření do péče ty i on, tak soud nerozhodne a budou se dělat znalecké posudky. Tím se většinou rozhodnutí hoooodně oddálí. Ale nebála bych se, sourozence nerozdělí a malé dítě mu do péče téměř jistě nesvěří., :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
7.11.14 21:43

@Svistice moc děkuji:-) já si hlavně myslím že když je v podmínce tak mu ho snad nedají… Ale pořád mám strach… Navíc má prý dobrého advokáta a já nic-nemám na něj peníze… to sou ted jenom nervy at už je po soudu a klid :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72728
7.11.14 21:44

@mamisenka ne, nesvěří. Dřív jak od cca 3 let se střídavka nedává, u novorozence max pár hodin za přítomnosti matky. Nemáš se čeho bát.. a mmchdm, ten chlap je fakt deb*l :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453

@mamisenka nesmysl. Kojení či nekojení, dítě (novorozenec) potřebuje stabilní prostředí a péči jedné osoby. Je jedno, jestli máma nebo táta, ale jeden hlavní člověk. Pokud nejsi úplná troska na dně sociálního systému, tak ti nikdo čerstvé miminko nesebere, neboj se. Někteří hajzlíci když nemůžou vysírat jinak, tak mámu stresují střídavkou. Pokud má frajer problém uznat otcovství, tak by mě moc zajímalo, na co si hraje?? Asi pěkný kvítko, viď? Hlavně buď v pohodě a z jeho fantasmagorií si vůbec nic nedělej, jenom tě chce vystrašit, šance na střídavou péči se blíží nule :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438

@mamisenka jak se k tomu staví ospod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
7.11.14 21:45

@Tiger-lily U mě je třeba to že bydlím v garsonce, on má se svoji novou babou byt… aby se ten soud taky nedíval na tohle že třeba nemám dostatečný prostor… Už vidím vše černě :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72728
7.11.14 21:45

@mamisenka jo a pokud nemáš na advokáta, požádej o něj soud. Přidělí Ti ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
7.11.14 21:46

@mamisenka kvůli garsonce ti nikdo dítě nevezme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
7.11.14 21:46

@Tiger-lily no šla jsem na něho podat žalobu na alimenty na neprovdanou matku to on tvrdí že to dítě není jeho, nijak se na to zatím nedívají… já tam byla cca. 2 měsíce zpátky poprvé a jsem v 6 měsíci a soud bude 26.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
7.11.14 21:47

@Tiger-lily ale řekla jsem jim že dítě chtěl a pak si našel novou babu a najednou rozhlašuje že dítě není jeho… :-/ takže obrázek už asi mají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
7.11.14 21:48

@mamisenka u tebe už byli? jak s nimi vycházíš? pracovnice asi bude u soudu a dopředu bys měla znát jejich stanovisko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
7.11.14 21:49

@martina.se tak to jsi mě ted potěšila :palec: je to hnusák a já lituju kam sem dala oči :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna