Strie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1826
16.4.14 08:45

Doporučuji sádlo, mazat a mazat a mazat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
16.4.14 09:59

Hm to je pěkně naprd. Ja je mam jen na těch prsach a trochu na bocích ale to aspon není tolik videt. Jsem trochu snědsi typ a hodně lehce se opalim tak doufam ze to aspon trochu pomůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
16.4.14 10:00

Sádlo? A jaky? A kde ho seženu? Diky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
16.4.14 10:04

@LucyGrime Normální, vepřový, ne?.. z obchodu :lol: Ještě prý někomu pomáhá lékařská vazelína nebo měsíčková. Mně to koupila mamka, ale všechno kolem sebe jsem zamastila a stejně se mi dělaly další a další tak jsem se na to vybodla :|

• Citovat
  • Upravit
4
26.5.14 13:45

Ma zkušenost

Ahoj dámy, Z vlastní zkušenosti vám mohu doporučit Bi-oil :) měla jsem nohy a břicho plné strii :) Mažu si to už přes 14 dní Bi-oilem a nemůžu si stěžovat! :) Strie začali mizet už po 7 dnech :)) Sice ta malá lahvička stojí 280,– ale opravdu pomáha :) a nebo vám mohu doporučit kvalitní konopnou mast ale ta je o hodně dražší. :) rohodně to nemazejte indulonama atp.. tím si ještě přihoršíte :) A zázraky od Vichy a Avonu? to je jen jejich levná reklama.. Jen nezapomente že ta konopná mast musí být opravdu kvalitní.. sice to není levná záležitost ale opravdu to pomáhá :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.18 16:35

Strie ve 13-ti

@Zebra chci se zeptat, když jste kosmeticka tak když mi je 13 a udělali se mi strie na bocích a na zadku, čím se tyto strie vlastně udělají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.18 16:37

Strie

@Bublinák muzu se zeptat čím si prihorsim? jakoby co se pak stane? bude jich vic? je mi 13a dnes jsem zjistila ze se mi udelali a tak se to snazim zachránit co nejdriv, těd zkouším citronovou stavu, tak uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.21 11:54

Ahoj všem.
Jsem po porodu 3 roky a poslední dny mě strašně svědí strie na břiše… Nevíte co s tím nebo čím to je?

• Citovat
  • Upravit
1977
16.10.21 11:58
@Anonymní píše:
Ahoj všem.
Jsem po porodu 3 roky a poslední dny mě strašně svědí strie na břiše… Nevíte co s tím nebo čím to je?

Pokud strie a kůže kolem svědí, tak pracují a to ne ve tvůj prospěch. Je možné, že se prodlužují popř vznikají nové. Hooodně mazej něčím na elastickou pokožku. Časem to zesvětlá. Nepřibrala jsi skokově nebo tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.21 13:02

@mandle-v-cokolade řekla bych, že váhu mám pořád stejnou. Ale strie pořádně ani nevybledli. Měla jsem fakt brutální rudý. A to jsem mazala ve dne v noci vším možným :roll:

• Citovat
  • Upravit
1459
16.10.21 13:15

Zkus chodit na laser, ideální je tedy začít ihned po porodu, ale pokud Ti ještě nezesvětlaly, tak tam je ještě šance, že by se mohli zmenšit a stáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí