Strie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
šipka1212
21.8.12 22:04
@Katjinka píše:
Má cenu mazat i vzniklé strie? Mám uplně puklé břicho a to jsem teprve 20tt :/ Doufám, že aspon brzo zbělají >

Katjinko, já mazala i sádlem a prd to pomohlo :( a některý mě zůstaly červené a některé zbělali a to v lednu budu dva roky od porodu :(

• Citovat
  • Upravit
395
21.8.12 22:11
@šipka1212 píše:
Katjinko, já mazala i sádlem a prd to pomohlo :( a některý mě zůstaly červené a některé zbělali a to v lednu budu dva roky od porodu :(

A co sluníčko?
je dobré je opalovat či mazat samoopalováky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
22.8.12 14:10

A když už jsou ty strie bílé nevíte jestli se jich nedá nějak zbavit? Třeba laserově?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
22.8.12 14:39

Já si myslím, že se jich zbavit nedá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.12 14:51

Také si myslím, že už je to nevratně zníčená kůže :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
22.8.12 21:25

Ahoj holky, tak se taky k vám přidávám. Jsem 4 měsíce po porodu a hnus hnus hnus. Někdy koukám na fotky z dřívějška a říkám si jak jsem měla krásný břicho. Ale pak se podívám na malou a řeknu si, že bych měla radši strie na celém těle, že mi za to stála. Ale taky mě to štve. Ale moje mamka mi teď ukázala taky strie, které má po porodu ( má je skoro na stejných místech jak já). A musím říct, že jsem si jich v životě nevšimla. Jsou úplně bělounký a jen když se na to zaměřím tak je to vidět, tak to mě trochu utěšuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šipka1212
23.8.12 12:15
@Katjinka píše:
A co sluníčko?
je dobré je opalovat či mazat samoopalováky?

já se sluníčkem nemám vůbec žádný zkušenosti takhle. Já mám od mala po celým těle ještě k tomu ekzém a když se dlouho vystavuju na sluníčku, tak z toho mám docela velkou reakci, takže já se zásadně neopaluju ;) ani nevím jestli to tomu pomáhá. Ale jak jsem byla těhotná, tak jsem byla u svýho kožního a říkala jsem mu to, že se mi dělají strie a on mi řekl, že ať si nekupuju žádný ty produkty proti striím, protože to je jenom tahák na lidi. Kdo má sklony k striím, ten to moc neovlivní, že je mít nebude :( ale což, za ty prcky naše to stojí a manželovi to nevadí :*

• Citovat
  • Upravit
24.8.12 13:58

No tak teda doufám, že někdy budou také neviditelné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
24.8.12 19:05

Po těhotenství a porodu mám to samé. Zatím zkouším mazat krémem mamastrie ale zřejmě mi pomůže až kosmetický zákrok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Housátko
14.1.14 19:29
@gabi.design píše:
Od začátku a stejně mi vyskákaly - ovšem až po porodu. :mrgreen:

Tohle mě právě úplně šokovalo. Celý těhotenství nic, ani jedna a to jsem měla mega břicho. Skoro jsem to považovala za zázrak, mazala jsem se jen občas, když to tak samo bylo v pohodě. No a po porodu kouknu do zrcadla a mám břicho samou hnusnou strii, je jich tam snad 5O, dlouhý, několikacentimetrový…Říkám si, jak je to možný??? Vždyť přece břicho se snad porodem zmenší ( i když mě teda skoro neznatelně ) a ne zvětší, tak jak se to může natáhnout a popraskat? Ještě mě napadlo, že jak jsem rodila císařem, jestli to břicho nějak nervali při té operaci, no, neumím si to vysvětlit, ale je to fakt hnus…

• Citovat
  • Upravit
29436
14.1.14 22:20

Příspěvek upraven 03.06.16 v 15:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
30.1.14 21:16

Ahojky, mě se první strie udělaly na zadku a stehnách po antikoncepci, když mi bylo 16. Nikdy jsem se jich nezbavila a těch dalších se také zbavit nedá. Trochu se smrští a zbělají, ale opravdu jinak nic moc… Dají se trochu skrýt laserem, ale předejít se jim dá poctivým mazáním a dobrou genetickou výbavou. Pokud máte strie v genech a nemáte dostatečně pružnou kůži, můžete se mazat kolik jen chcete a strie se stejně udělají… Bohužel, matka příroda je neúprosná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.14 00:50

Ahoj,
jsem ve 27tt a uz asi pred 2 tydny se mi udelali strie na prsou. Všude čtu, že maji holky problem se striemy na břiše a všude možne, ale na prsach nic. Tak se chci zeptat jestli jsem v tom sama a jestli neznáte nějaký přípravek který mi aspoň trochu pomůže. Je mi teprve 18 let a svoje prsa jsem mela vždycky rada :? Hrozne me to štve.
 Diky

• Citovat
  • Upravit
16.4.14 02:04

Je rozdíl jestli to jsou strie po povrchové nebo ty hluboké. Já v pubertě hodně nabyla po antikoncepci, a poprskala mi povrchová kůže, to jsou takové ty bílé drobounké prsklinky.
Ale ty hluboké, červení až fialové po porodu, ty bohužel nezmizí, jen zesvětlají časem. Sluníčko, krémy ani kosmetika to bohužel nezachrání. Toť malá památka a symbol mateřství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
16.4.14 08:04
@Anonymní píše:
Ahoj,
jsem ve 27tt a uz asi pred 2 tydny se mi udelali strie na prsou. Všude čtu, že maji holky problem se striemy na břiše a všude možne, ale na prsach nic. Tak se chci zeptat jestli jsem v tom sama a jestli neznáte nějaký přípravek který mi aspoň trochu pomůže. Je mi teprve 18 let a svoje prsa jsem mela vždycky rada :? Hrozne me to štve.
Diky

Joo, tak po takovým přípravku jsem taky pátrala a mně teda nepomohlo vůbec nic. Mně je 22 a mám je na stehnech, na břichu, bocích a trochu i prsa, ale tam se udělaly až co jsem začala kojit a naštěstí jen trochu. Hlavně ke konci těhotenství se pěkně rozjely jinak do osmýho měsíce jsem jich ani moc neměla. Vyzkoušela jsem všelijaký krémy, oleje a všechno možný a nic :roll: Nikdy jsem na sobě neměla ani ň, ale tak už to holt bývá. Někomu se neudělají a někomu pomalu i na čele :mrgreen: Aspoň, že pak zesvětlají, ale vidět to stejně jde. Já to už moc neřeším. Stejně s tím člověk nic nenadělá.. :nevim: :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky