Strie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
286
15.4.08 16:59

STRIE

Ahojko, v tehotenstve a kratko po porode sa mi na koži urobio strašne veľa strií. A to na bruchu, stehnách, zadku, po nohách…takmer všade. Počula som, že na strie je dobrá jedine prevencia a keď už vzniknú, pomôžu už len v kozmetickom salóne, pričom sa jedná o finančné náročnú záležitosť. Ak by ste mali náhodou skúsenosti s nejakými krémami (avon, vichy…), ktoré pomáhajú strie zredukovať, poradťe. Ďakujem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
15.4.08 20:52

Strie je jizva a jizva se ti po ničem neztratí, snad možná laeserem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
15.4.08 21:05

Teeerinko,

řešení nemám. Jen chci napsat, že jsem na tom asi dost podobně (břicho, nohy od stehen na vnitřní straně až skoro ke kolenům). No, krása nesmírná!
Myslím si, že tak maximálně zesvětlají, ale odstranit je úplně asi nejde. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
16.4.08 08:51

Ahoj holky,

taky se k vám zařadím, mám břicho jednu strii vedle druhé :evil: a to jsem mazala fakt intezivně a prd platný.Ale mám aspon trošku pozitivní info, v pubertě se mi udělaly na vnitřních sttranách stehen a světě div se vybledly a nejsou skoro vidět, takže hlavu vzhůůůru bude líp :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.4.08 19:36

doporucuju krem na strie od Vichy, kupovala jsem ho v lekarne za necelych sest stovek - strie po nem sice nezmizi, ale ty hnusne vylezle cervene aspon hned zbelaji…mne teda nejsou vubec videt, akorat kdyz jsem hodne opalena a nastesti to priteli prijde hezky.

• Citovat
  • Upravit
363
17.5.08 15:24

STRIE

Holky, se striema nic nenaděláme. :nevim: Bohužel. Používám všemožné krémy, ale stejně to nepomůže. V pubertě se mi udělali na prsách, ale časem vybledly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.5.08 17:49

Nepomůže na ty hnusy nic… jak se utvoří, tak jedině pohřeb žehem. Zbělají tak i tak, ať se mažou nebo ne. A i po ošetření laserem to prý není stoprocentní - nedávno říkala kožní lékařka někde v TV. Mám taky na břiše z prvního těhotenství, teď mi naštěstí při druhém žádné nepřibyly. Je to opravdu ošklivé, ale nic s nima nejde dělat.
Pavloska

• Citovat
  • Upravit
49
20.5.08 21:27

strie

kamoska mi doporucovala krem dove intenzivni, rychle vybledly a nejsou temer videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
20.6.08 20:13

Taky se mi udělalo plno strií na břichu a trochu na bocích. Konečně mám důvod k té přezdívce „Zebra“ :lol:
Mě to zatím moc nebere, to asi přijde později :lol: , ale moje mamka to nějak nemůže skousnou a tak mi pořídila nějaký zázrak od Avonu, tak se občas mažu, ale je to blbost :roll: . Jsem původně kosmetička a učili jsme se, že strie nezmizí, dá se jim jen předejít a to ne vždy. Ale časem by fakt měli zbělat…

Ale dám vědět, jestli mi díky tomu zázraku zmizí :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.09 09:45

Přidávám se do klubu, v době těhotenství jsem měla břicho jedna velká strie a světe div se zůstali tam doteď, hnusné rudé dlouhé strie, jak kdyby mě někdo šlehal bičem :-( . Manžovi to neva, ale mě jo. Po těle jich mám dost a dost, jenže ty zesvětlali, ale tychle mrchy asi zůstanou tak jak jsou, už před rokem se mi tři udělali jak jsem byla tlustá a vůbec nezbledly, teď jsem zhubla o 15 kg a pochybuju že to pomohlo.Prý je na to dobrý lanolin, ale věřte tomu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
1.5.12 21:20

holky, od kdy jste si tak mazaly brisko proti striim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
1.5.12 22:59

Od zjištění těhotenství,takže od 8.tt.Mažu vícekrát za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.5.12 08:25

Příspěvek upraven 03.06.16 v 15:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šipka1212
18.8.12 23:46

Jééje holky strie věčné téma!! Já jsem čekala dvojčátka a ač jsem mazala jak jsem mazala tak mám plný břicho i nohy strií :,( ale tak co, hlavně, že jsou malí zdraví a začínám si na ně skoro po dvou letech zvykat :D asi si je brzy pojmenuju teda pokud je tolik jmen v kalendáři :D

• Citovat
  • Upravit
395
21.8.12 22:01

Má cenu mazat i vzniklé strie? Mám uplně puklé břicho a to jsem teprve 20tt :/ Doufám, že aspon brzo zbělají >

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí