Osvědčený recept na strie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15074
29.10.10 11:05

Strie jsou vlastně popraskané podkoží, tam krém nepronikne, jako prevence by spíš mohly pomoct nějaké vitamíny podporující „vnitřní“ elasticitu bych řekla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
29.10.10 11:47

První těhotenství jsem mazala několikrát denně.Břicho nepopraskalo a to od 6 měsíce se mě ptali,jestli tam nemám dvojčata,jak jsem měla velké břicho.Teď jsem 26 týden,břicho mám zas jak balón.Zatím nic neprasklo,tak jsem sama zvědavá,jak to dopadne.Mažu modrou Indulonou,nebo vším,co stojí pár kaček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kkaammaa
29.10.10 12:50

Ahoj, já když jsem čekala první mimi, tak jsem mazala břicho krémem od garnier proti celulitidě, no je to spíše jakoby gel ale břicho mi vůbec nepopraskalo. Teď jsem opět těhu a od samého začátku zase mažu a zatím jsem Ok.

• Citovat
  • Upravit
946
29.10.10 13:04

Tak to vám závidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
31.10.10 07:47

ahojky, jsem 38tt a zatím nic. teda vlastně jedna asi centimetrová strie v podbřišku. ťuky ťuk na dřevo :wink: mažu od cca 3. měsíce a od konce 7. dvakrát za den. mám olejíčky i krémy, tak ráno dávám kvůli rychlosti vpíjení krém, večer olej.
myslím ale, že je to spíš o konkrétní kůži a o přírůstku váhy v těhu. mám nahoře necelých 10kg a poměrně malé bříško. takže to má určo taky vliv. každopádně si myslím, že mazat, mazat, mazat ;) aspoň ten pupek pak tolik nesvědí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí