Jiné pohlaví mimča, než sliboval doktor?

20376
11.10.10 13:53

Jiné pohlaví mimča než sliboval doktor?

holky moc by mě zajímalo, kolik je tu maminek, kterým dr sliboval třeba holčičku a narodil se jim kluk a obráceně..

je vás hodně co nakoupili šatičky a pak se jim narodil pindík?
nebo je vás víc co slibovali kopii tatínka je z toho malá „chcanda“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

my jsme nejdřív byli kluk, pak nic -bezpohlavní a pak holka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
11.10.10 13:59

Tadyyyy. Nejdřív prý holka a pak to mělo na 3D UZV cca ve 24 tt pinďoura 8-o a je z toho Michal :lol: A gyndařka si normálně nechala za určení pohlaví zaplatit 250,– zvorala to a nic mi nevrátila, pinda :twisted: No ještě že jsem nic moc nepořizovala, přesto jsme něco růžového podědili, tak byl holt občas růžový kavalír :lol:
Teď se ani ptát na pohlaví nebudu. Když doktor jasně řekne vidím to a to, dobře, ale i kdyby určoval pohlaví zdarma, nutit k tomu ho nebudu, on by se snažil něco vykoukat a bylo by to zas blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
11.10.10 14:00

Ahoj,

já zatím vlastní zkušenost úplně nemám. Doktoři nám od začátku slibují chlapečka a vzhledem k tomu jak všude toho pindíka a kouličky na UTZ ukazuje si myslím, že se nepletou.

Ale znám ve svém okolí dva případy a vždy to bylo tak, že jim slíbili holčičku a najednou z toho byl chlapeček. On se ten pindík prostě může někde nějak schovat nebo se mímo nějak přetočí a neukáže… Opačně, že by slibovali kluka a nakonec to byla holčička, jsem neslyšela, ale ono asi možné je všechno. Hlavně když jsou miminka zddravé a v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
11.10.10 14:10
Gina108 píše:
Tadyyyy. Nejdřív prý holka a pak to mělo na 3D UZV cca ve 24 tt pinďoura 8-o a je z toho Michal :lol: A gyndařka si normálně nechala za určení pohlaví zaplatit 250,– zvorala to a nic mi nevrátila, pinda :twisted: No ještě že jsem nic moc nepořizovala, přesto jsme něco růžového podědili, tak byl holt občas růžový kavalír :lol:
Teď se ani ptát na pohlaví nebudu. Když doktor jasně řekne vidím to a to, dobře, ale i kdyby určoval pohlaví zdarma, nutit k tomu ho nebudu, on by se snažil něco vykoukat a bylo by to zas blbě.

8-o To slyším prvně, že se za určení pohlaví platí, už fakt nevím, co by ještě chtěli zpeněžit :think: Mně to teda řekli zadarmo a jelikož mám Dr.sklerotika říkal mi každou návštěvu- A už jsem vám říkal, že to bude holka? :lol:

• Citovat
  • Upravit
46669
11.10.10 14:17

A proto je lepší nechat se překvapit. Nic neplatíš, eventuelně nejsi zklamaná (některé maminy by jistě byly, což teda nechápu) a ještě je to dobrodrůžo. My jsme si to říct nenechali a jestli bude nějaké příště, tak taky ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
11.10.10 14:23

Tak nám několikrát na UTZ slibovali kluka, dokonce ukazovali pindík, ale na amniocentéze se přišlo na to, že to je holka. Samozřejmě bez pindíka.:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12934
11.10.10 14:33

Mojí sestřenici slibovali kluka a byla z toho holka. Je to víc než dvacet let. Byla asi kapku zklamaná, měla už jednu holku a druhé dítě-chlapeček, jí po porodu umřel prakticky vinou rozhodnutí doktorů.
Ale holka vyrostla do krásy a dělá jí radost :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
11.10.10 15:07

siesta.m: moje sestřenka taky platila, ale už si nepamatuju kolik, já to měla zdarma, ale u mě se trefili, ale stejně jsem do poslední chvíle doufala jestli se nespletli - nespletli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
11.10.10 15:14
KPKristy píše:
A proto je lepší nechat se překvapit. Nic neplatíš, eventuelně nejsi zklamaná (některé maminy by jistě byly, což teda nechápu) a ještě je to dobrodrůžo. My jsme si to říct nenechali a jestli bude nějaké příště, tak taky ne :wink:

Tak tak svatá pravda :D Zděděný oblečky jsem vyprala všechny a dokupovala jsem unibarvy. Růžovou pak nosil na doma.
Jo to bylo fakt dobrodružství a hlavně, každej nutně chtěl vědět co čekáme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
11.10.10 15:21
Pettulle píše:
siesta.m: moje sestřenka taky platila, ale už si nepamatuju kolik, já to měla zdarma, ale u mě se trefili, ale stejně jsem do poslední chvíle doufala jestli se nespletli - nespletli.

U mě se taky trefili v obou případech a pokaždé mi to bylo řečeno, že je to jasná věc, tak jsem nepochybovala :-)

• Citovat
  • Upravit
2330
11.10.10 15:21

Tak nám od začátku slibovali kluka a kluk to byl. Děsně se na tom monitoru ukazoval, že i my laici jsme pinďíka a kouličky poznali. :mrgreen:
Teď jdu na screening už v 1.trimestru, tak jsem zvědavá, co mi slíbí teď, i když chápu, že teď v počátku to může být nepřesné. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
11.10.10 15:31
KPKristy píše:
A proto je lepší nechat se překvapit. Nic neplatíš, eventuelně nejsi zklamaná (některé maminy by jistě byly, což teda nechápu) a ještě je to dobrodrůžo. My jsme si to říct nenechali a jestli bude nějaké příště, tak taky ne :wink:

Obdivuju!!!! Já bych to nevydržela!!!! A hlavně jsem to na jednom UZ poznala sama byl tam krásně vidět pindík, ale já bch fakt nevdržela :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
11.10.10 15:33

Ale moje babička mi několikrát vyprávěla, že se jim to v porodnici stalo(u Apolináře) ještě před revolucí a pár let po ní docela často. Většinou doktor řekl, že to bude holka a byl to kluk, jeden manželský pár dokonce i žaloval nemocnici(nevím co na tom je pravdy, říká to babička a ta si občas věci přikrášlí), ale nikdy se nestalo, že by se z kluka vyklubala holka :-)

• Citovat
  • Upravit
cher
11.10.10 15:35
Michaelakkk píše:
Ale moje babička mi několikrát vyprávěla, že se jim to v porodnici stalo(u Apolináře) ještě před revolucí a pár let po ní docela často. Většinou doktor řekl, že to bude holka a byl to kluk, jeden manželský pár dokonce i žaloval nemocnici(nevím co na tom je pravdy, říká to babička a ta si občas věci přikrášlí), ale nikdy se nestalo, že by se z kluka vyklubala holka :-)

Tak to měla Karla Mráčková, není dlouho, co rodila třetí dítě a měl to být 3.kluk, s tím jeli rodit a dovezli si holku :-D Někde jsem četla s ní rozhovor.

• Citovat
  • Upravit
27264
11.10.10 15:44

MOje kamarádka čekala kluka a mají doma KLárku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat