Jiné pohlaví mimča, než sliboval doktor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
17.10.10 14:33

Kailovka: ahojky moc se mi líbí tvůj metřík..jak jsis ho udělala? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.8.15 13:11

holka nebo kluk

Zdravim holky, zkusim obnovit toto tema.. jsem ted momentalne 33tt. Kolem 20 jsem byla na utz. A tam jsem se zeptala co cekam je to me 3tehu. Doma mam uz dva kluky a doktor me rekl ze tam je kluk. Ok pocitam s klouckem :) a dal jsem se neptala. V 31tt jsem byla a malim na srdicku sice pozde a tam se me zeptal zda vim co cekame odpovedela jsem ze kluka a on to je pekny a pak rekl zda mam ZLUTE DUPACKY… rekla jsem ze modre a on si stal na zlute barve. A dal se o tom nebavil. Takze ted i ja sama nevim co pod srdickem nosim.ted uz si pockam do porodu:) co na nas vykoukne.. Ale ptam se jak by jste to chapali vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
8.8.15 13:16
@myšel píše:
Zdravim holky, zkusim obnovit toto tema.. jsem ted momentalne 33tt. Kolem 20 jsem byla na utz. A tam jsem se zeptala co cekam je to me 3tehu. Doma mam uz dva kluky a doktor me rekl ze tam je kluk. Ok pocitam s klouckem :) a dal jsem se neptala. V 31tt jsem byla a malim na srdicku sice pozde a tam se me zeptal zda vim co cekame odpovedela jsem ze kluka a on to je pekny a pak rekl zda mam ZLUTE DUPACKY… rekla jsem ze modre a on si stal na zlute barve. A dal se o tom nebavil. Takze ted i ja sama nevim co pod srdickem nosim.ted uz si pockam do porodu:) co na nas vykoukne.. Ale ptam se jak by jste to chapali vy? :)

Hermafrodit??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
8.8.15 13:16

@myšel asi, že tam místo fazolky viděl kávové zrnko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
8.8.15 13:19

I já jsem zvědavá :) jsem 31.tt a na ultrazvuk jdu v úterý.. pokaždé mi řekli, že je to holka, pak že ne, že kluk a pak že to nějak není poznat..:) Jsem taky napjatá jak struna:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
8.8.15 13:36

@myšel A proč ses nezeptala, co tím myslí? No, pravděpodobně tam viděl holčičí genitál :lol:.
Uvidíš. Ono záleží na kvalitě přístroje, zkušenosti dr., poloze miminka. Mě u syna taky před porodem jednou dr. řekl, že tem vidí spíš holku, ale záznam nebyl nic moc.
Já vím ted z doslechu o opačném případě. Do 31tt byla holčička, pak tam dr. uviděl pinďu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.8.15 13:39

holka nebo kluk

Nechame se uz prekvapit :) holku jsem si strasne prala ale jde mi spise o zdravicko. A kdybych nevidela kolem to 20tt pindu a varlatka tak bych aj mozna verila ze by to mohla byt holka :) ale jak me tak i manzelovi nasadil brouka do hlavy :) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140243
8.8.15 14:02

@myšel asi se budeš muset nechat překvapit, stejně to nezměníš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
8.8.15 14:34

Mojí kamarádce zase vykládali, že bude mět holčičku tak měla nakoupenou růžovou výbavičku, šatičky a z porodnice si odvezla klučinu v růžové :lol:. Nech se překvapit co to bude a pak dej vědět :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.8.15 15:05

Dam vedet jak vse dopadne sice ted v pondeli jdu opet na utz jelikoz mimi je o 3tydny mensi ale uz si pohlavi nenecham rict :) ted uz si pockam do porodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.8.15 21:26
@myšel píše:
Zdravim holky, zkusim obnovit toto tema.. jsem ted momentalne 33tt. Kolem 20 jsem byla na utz. A tam jsem se zeptala co cekam je to me 3tehu. Doma mam uz dva kluky a doktor me rekl ze tam je kluk. Ok pocitam s klouckem :) a dal jsem se neptala. V 31tt jsem byla a malim na srdicku sice pozde a tam se me zeptal zda vim co cekame odpovedela jsem ze kluka a on to je pekny a pak rekl zda mam ZLUTE DUPACKY… rekla jsem ze modre a on si stal na zlute barve. A dal se o tom nebavil. Takze ted i ja sama nevim co pod srdickem nosim.ted uz si pockam do porodu:) co na nas vykoukne.. Ale ptam se jak by jste to chapali vy? :)
:mrgreen: že je komik.. nás pořád přesvědčovali, že holka a máme kluka.. barvu dupaček bych neřešila..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
26.10.15 22:05

Nam se to stalo u vnoucete pred 10 lety. Cele tehotenstvi kluk, mel to by Mikulas… mame Anezku. Moc jsme si prali holcicku, takze u nas velka radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
26.10.15 22:09

Nyni cekame od druhe dcery a z Prenascanu, ktery jsme nechali udelat, vime, ze budeme mit zase holcicku. To mam radost, strasne rada kupuji holcici hadriky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
26.10.15 22:15

@myšel já jsem třeba strašně chtěla kluka, ale něco mi říkalo, že to bude holka. Asi tak do pátýho možná šestýho měsíce sem si to nenechala říct, ale ten pocit sílila opravdu to byla holka. Tak možná to taky už tak nějak tušíš a víš co to bude, matka to podle mýho názoru vždycky pozná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
26.10.15 22:49

@Suszane taky jsem vždycky jako první dítě chtěla kluka, ale když jsem otěhotněla už od začátku jsem byla přesvědčená, že to bude holka, všem jsem to i řekla, ale pohlaví jsem si říct nenechala. Hned po porodu mi MUDr. povídá, že to vypadá na kluka… no nevěřila jsem, samozřejmě to byla holka :mrgreen:. A to jsem ještě navíc řekla, že bude světlovlasá po mě a že se narodí krapánek dřív - jak jsem pravila, tak se stalo a holka je zatím celá po mě :lol:
Jinak bych se taky připravila na to, že to může být holčička :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky