Strie, svědění, pálení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
31.8.20 12:29

Přípravky na svědící strie

Ahojte, tak jsem to vyzkoumala - to co pomáhalo v Seni care byl panthenol. Tak jsem šla na net a zkusila pár přípravků ještě s ureou a aloe - to taky někdo doporučoval.
Výsledek:
MedPharma Panthenol 10% Sensitive tělové mléko 230 ml - super a má i to aloe
Panthenol mleko 10% s jogurtem - taky super
RadioXar krém 150 ml - dobrý ale drahý
Seni care Ochranný tělový krém s argininem - účinný, ale přímo Panthenol je lepší
Excipial U Lipolotio dermální emulze - úplně asi nejlepší - tady zklidňuje Kyselina salicylová jako lokální anestetikum. Možná by tedy jako první pomoc doma stálo za to vzít acylpyrin a rozdrcený ho smíchat s krémem. Asi zkoušet nebudu. Mám těch krémů teď docela dost :D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.9.20 22:08

Ahojky, já jsem si mazal v těhotenství břicho porad a stejně se mi strie udělali. :(
Ted po porodu jsem si našla kuru na strie a celulitydu od tiande a je to super. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
19.10.20 21:08

Svědící strie 3

Tak poslední příspěvek. Před týdnem jsem konečně rodila a dva týdny předtím byly opravdu děs. Už nepomáhal žádný krém a pár drbacích záchvatů šlo až do krve.
Nakonec pomáhalo jediné: Sprcha a mýdlo na vyčištění pórů. A pak to nejdůležitější dát sprchu skoro vařící, že pod tím sotva udržím ruku. No a tímhle mučícím nástrojem 3 vteřiny na bříško. Chvilku klid a pak zas. Po koupeli jemně namazat. A další den byl celkem klid.
Teď už mám naštěstí pokoj. Hodně zdaru pokud se to někomu taky přihodí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
26.10.20 21:41

Tak ještě jeden příspěvek. Mám rozestup svalů a docela velký bych řekla. Možná to celé svědění bylo protože se mi rozestupovaly svaly. V prvním těhu také, ale méně. Tak jestli se vám to stalo taky, tak možná máme příčinu..;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
17.3.21 13:44

No taky jsem u prvního těhotenství na to trpěla, místa jiná. Zadek, stehna a prsa. Taky jsem měla takové a dlouho po porodu jsem je tam měla než zbělali. Švédi i po 5 letech někdy. Teď jsem znovu těhotná a mám strach. Takže mažu od začátku a beru kolagen. A zatím je to v pohodě. Tak zkus třeba ten kolagen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí