Střih na rychlozavinovačku do autosedačky

598
26.1.11 14:41

Střih na rychlozavinovačku do autosedačky

Ahoj všem, koukam a patram po netu, bez uspechu.
Nemela by nekdo, moc prosim, strih na rychlozavinovacku do autosedacky?
moc bych byla vdecna :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7576
26.1.11 14:54

Ahoj, šila jsem si dvě: 1.zavinka tenká na léto- ušila jsem klasický dolouhý obdélník, zvenku deka, uvnitř bavlna (aby se mimi nepotilo). Přeložila jsem zavinku, po stranách našila zipy, spodní stranu jsem nechala delší, střihla kolem hlavy do oválu, udělala tunýlek na kulatou gumu a stehem na knoflíkové dirky jsem obšila dirky na traky v autosedačce, pak prostřihla a hotovo. Na vrchní stranu jsem ještě vyšila šneka z kousků látky.
2.zavinka tlustá na zimu- dvojvrstvá deka, ve čverci jsem vystřihla horní rohy tak, aby vznikla krátká užší část pod hlavičku (tu jsem pak dala do kulata stejně jako u první zavinky) a dolní větší díl byl tím o hodně širší. Sešít porubu, pak vynechaným kouskem otočit na líc a došít. Stejně vyšít dirky na traky. Po vložení do sedajdy mrněti přikreju nožičky a pak to přeložím zleva do prava a opačně + našila jsem patenty, aby to nerozházela ručičkama a nerozkopala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
26.1.11 15:00
Háta_x píše:
Ahoj, šila jsem si dvě: 1.zavinka tenká na léto- ušila jsem klasický dolouhý obdélník, zvenku deka, uvnitř bavlna (aby se mimi nepotilo). Přeložila jsem zavinku, po stranách našila zipy, spodní stranu jsem nechala delší, střihla kolem hlavy do oválu, udělala tunýlek na kulatou gumu a stehem na knoflíkové dirky jsem obšila dirky na traky v autosedačce, pak prostřihla a hotovo. Na vrchní stranu jsem ještě vyšila šneka z kousků látky.
2.zavinka tlustá na zimu- dvojvrstvá deka, ve čverci jsem vystřihla horní rohy tak, aby vznikla krátká užší část pod hlavičku (tu jsem pak dala do kulata stejně jako u první zavinky) a dolní větší díl byl tím o hodně širší. Sešít porubu, pak vynechaným kouskem otočit na líc a došít. Stejně vyšít dirky na traky. Po vložení do sedajdy mrněti přikreju nožičky a pak to přeložím zleva do prava a opačně + našila jsem patenty, aby to nerozházela ručičkama a nerozkopala :mrgreen:

šikulka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
26.1.11 15:06

Dekuji :mavam: , a prosim nejaky orientacni rozmer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
26.1.11 15:25

Sice to není střih na rychlozavinovačku, ale na fusak do autosedačky, ale třeba s ti budou hodit aspoń ty rozměry. TY budou podobné.

http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
26.1.11 15:31

něco bylo na mimibazaru, byl z fleecové deky, maminka tam psala, že to šila v ruce v porodnici (byla tam dýl a neměla co dělat a tohle se jí hodilo).
Za živýh boha to tam nemůžu najít, ale večer mrknu, mám to vytisklé, tak jestli tam na té stránce nebude i URL, odkud jsem to tiskla.
Byl to krásně srozummitelný návod a ušití se zdálo jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
26.1.11 15:32
Achdarek píše:
Sice to není střih na rychlozavinovačku, ale na fusak do autosedačky, ale třeba s ti budou hodit aspoń ty rozměry. TY budou podobné.http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

Ano! to je přesně on! Nechápu, že mi to mimibazar nenašel, dávala jsem do vyhledávání slovo fusak … :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
26.1.11 16:23

rorozulka: ta se šnekem má úplně rozepnutá 150×52cm a ta teplá zimní má 125×100cm.
Foto: 1.a 2. fotky jsou zimní zavinka, 3.letní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
26.1.11 16:42

Jste skvele holky, dekuji :dance: :dance: :dance: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie