Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Do porodnice se mám přihlásit ve 14 TT, počítá se to podle PM nebo podle ultrazvuku?? Děkuji za odpověď… ![]()
taky zalezi jestli nemas mezi datem porodu podle PM a ultrazvuku velky rozdil, u me to dela cca 12 dni, takze jsem se hlasila podle terminu z UTZ
Podle data PM. Držím palce a přeji pevné nervy.
Kam by jsi ráda? Do které porodnice?
Kamrádka pracuje u apolináře, takže se chystám tam
Kdyby mi to nevyhovovalo při dalším zkusím podolí ![]()
Já jsem taky registrovaná u Apolináře. Registrace byla od 13-14hod, přišla jsem v půl dvanácté a byla jsem asi sedmá. Chtěla jsem tam, protože už jsem tam byla několikrát hospitalizovaná, naposledy v říjnu v 11tt kvůli krvácení z hematomu a paní doktorka i sestřičky tam byli na tom oddělení G4 úplně úžasní. ![]()
Koukám, že čekáš dvojčátka
To budeš mít dvojitou radost. Já jsem z dvojčat a nic lepšího není ![]()
Jojo, dvojčátka - holčičky. Po IVF na první pokus. Jinak předtím jsem byla těhotná asi tak před čtyřmi lety, ale bylo mimoděložní a přišli na to až v 7tt, když jsem začala krvácet. A zase jsem s tím byla u Apolináře a nemohla jsem si tam stěžovat. Zase všichni příjemní.
Tak to je dobře, že apolinář vyhovuje
budu ti držel palce, ať vše probíhá v pořádku a ať máš radost ze svých dvou robátek ![]()
Děkuji, tobě taky přeji hodně štěstí
. A pamatuj, když se ti něco nebude zdát: lepší je třikrát přijít ke gynekologovi, zbytečně než jednou pozdě. To mi řekla moje gynekoložka. A jestli chceš vědět jak jsi na tom, např. kolikátý týden a co se děje s tvým mimi ten týden, tak zkus www.tehotenstkakalkulacka.cz
Ahoj maminky a skoro maminky
Mám na Vás prosbu. Asi budu za trubku, ale moc nechápu udávaný týden+den těhotenství. Pokud jsem dnes dle dr. 13+1 tt. kdy mám 14+0? Myslela jsem, že pokud jsem dnes 13+1, v neděli jsem 13+7 ..nebo to tedy znamená, že jsem v neděli 14+0 a údaj 13+7 neexistuje? Někde jsem zahlédla dokonce např. 8+8tt…
Potřebovala bych to vědět přesně kvůli registraci do porodnice a není mi to úplně jasné
Kalkulačku jsem nikde neobjevila.
Děkuji moc za info!! ![]()
Dnes - 26.11. 13+1,27.11 - 13+2,28.11-13+3,29.11-13+4,30.11-13+5,1.12.-13+6 a pozor- 2.12- 14+0,tzn, ukončený 14.týden těhotenství a tak pořád dokola až k 40+0, což je termín porodu. ![]()