Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Takže jsem si to myslela původně dobře
Já jen, že mě zmátly ty evidentně nesmyslné údaje 8+8 apod
Takže 14+0 mám v neděli 2.12… MOC DĚKUJU!! ![]()
@Liddka píše:
Tak ted to chápu i já
Občas jsou to zmatky
, obzvlášť, když někde píšou hovadiny
Tak fajn, že jsem mojí otázkou pomohla i jiným ![]()
Když jsem byla těhotná, tak jsem tomu také nemohla přijít na kloub, kamarádka mi to musela vysvětlit. Mně tam nějak pořád haproval ten fakt, že týden má přeci 7 dní a jak to, že kdž tam je 13+něco, tak jsem ve 14.týdnu a ne ve 13.tt ![]()
@yum-yum26 píše:
Když jsem byla těhotná, tak jsem tomu také nemohla přijít na kloub, kamarádka mi to musela vysvětlit. Mně tam nějak pořád haproval ten fakt, že týden má přeci 7 dní a jak to, že kdž tam je 13+něco, tak jsem ve 14.týdnu a ne ve 13.tt
Já myslela, že jsem teď ve 13.týdnu, když jsem 13+1…
Jsou to věci s těmi počty ![]()
@evik123
Evíku, v neděli jsem 13*0tt já, dnes jsem 12+1tt, což je 13.tt a Ty jsi 13+1tt, což je už 14.tt. Původně sis to myslela dobře.
Pa Eva
@pampalin píše:
@evik123
Evíku, v neděli jsem 13*0tt já, dnes jsem 12+1tt, což je 13.tt a Ty jsi 13+1tt, což je už 14.tt. Původně sis to myslela dobře.
Pa Eva
Fakt koukám, co se ještě nakonec nedozvím
Takže jsem ve 14…hmhm…
Děkuju za informace, jsem zas o dost chytřejší
![]()
To to letí, viď? Já nemít doma toho malýho raubíře, tak jsme na tom skoro stejně. ![]()
Já už bych nejraději překonala tu kritickou hranici 24týdne, protože mám rizikové těhotenství
Ale celkem to utíká ![]()
@evik123 to já už bych nejraději překonala 24 týden musím ležet a nic nedělat už se fakt doma nudím co ty?
Aha, tak to jsem netušila. Tak už jen 2,5 měsíce. Držím palce ![]()
@Liddka Já budu doma až od ledna, ale doktoři mě prudí už od začátku, že mám jít raději na rizikové. Naštěstí mám sedavý zaměstnání. A mě právě doma na těch omezených vycházkách (víkendy mimo nehrozí) asi hrábne tuplem, takže se zatím držím v práci
Ale v lednu mě to už nemine…hrůza…je nás asi dost, co nic nemůžou ![]()
@pampalin píše:
Aha, tak to jsem netušila. Tak už jen 2,5 měsíce. Držím palce
Moc děkuju. Snad to všechny zvládneme s dobrým koncem a zdravým mimčem ![]()
@evik je to naprd ty vycházky ale s tim nic nenaděláme jsem ráda že aspon nějaký mám ![]()