Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den,
prosím o radu: Kam chodíte stříhat své děti v Praze? Syn má 2,5 roku, strašně rychle mu rostou vlasy a má je i docela husté. Chodíme se stříhat cca 2-3 měsíce a zatím pokaždé hrůza…on relativně sedí a nevyvádí ale to co mu ostříhají za „účes“ to je vždy děs…a stojí mě to okolo 200-300 kč…nemáte tip na někoho kdo umí stříhat děti? děkuji.
Ahoj, taky jsme dlouho hledali a bojovali s tím, že všechny jely strojkem na vojáka, i když jsem chtěla něco jiného… S cenou asi moc neuděláš, oni ty kluci už mají vlasy jako (kolikrát víc) chlapi.
Každopádně teď jsme byli poněkolikáté na Vršovické kousek od nádraží. Je to takové postkomoušské místečko a při vstupu na tebe dýchne to holičské teplíčko, ale UMÍ STŘÍHAT NŮŽKAMA. A naši kluci mají konečně účes jako chlapečkové - prostě ostříhat kolem uší, vzadu a nahoře nechat nějakou dýlku. ![]()
@ivabozi je, stejný styl stříhání umí i na Andělu v Lidické ulici u zastávky tramvaje Zborovská. Na rohu je kadeřnictví a berou bez objednání, což je značka ideál.
Děkuji za tipy. A na tom Andělu jaký mají přístup k dětem? jste spokojená…do Fanny Sassy jsme chodili rok v Letňanech…přístup super ale ten účes tragédie…
@Ivicek123 na Andělu je snad 10 kadernic. Pokaždé si nás bere jiná. Přístup je dobrý, mají tam i vybavení pro menší děti. Synovi už bude 9 let, tak je trochu jiná věková kategorie. No a se stříháním jsme spokojeni, vždy mi syna ostříhala, jak jsem si řekla.
Moc děkuji. zkusíme tedy na tom Andělu. Zastávka Zborovská tak snad to najdeme. díky
Mame svoji rodinnou kadernici na Plzeňské. Striha nuzkama i strojkem, madsiho predminule ve stoje, pac jinak nechtel. Ted ve dvou a pul uz mi sedel na kline.
Cena uplne super.
Taky jsem zkousela jinde, pac to je trochu z ruky, ale to byla hruza
@nozu Díky za tip. Dobré vědět, když si kolikrát usmyslím, že včera bylo pozdě… ![]()