Jak si vydělat stříháním doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4201
8.3.17 12:59

@Doe_Jane Proč tolik jedu a shazování? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
8.3.17 13:00
@Doe_Jane píše:
no jasný to jsi měla hned napsat že se teprve učíš :mrgreen:

A ty jsi radši neměla psát vůbec nic. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
8.3.17 13:00
@Kobliha51 píše:
No, nejlepší je hned aktivní holce podrazit nohy, viď?

no určitě když já řeknu tak se v tu ránu k ní nikdo stříhat nepůjde :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
8.3.17 13:01
@renduli píše:
@Doe_Jane Proč tolik jedu a shazování? :nevim:

nevidím tady žádný jed, u nás kvalitní kadeřnice nemusí nikde shánět klientelu, přijde k ní jeden a poví to dalším… kdyby napsala hned že se teprve učí tak bych se jí na to nemusela ptát a bylo by mi to jasné

• Citovat
  • Upravit
4201
@Doe_Jane píše:
no určitě když já řeknu tak se v tu ránu k ní nikdo stříhat nepůjde :mrgreen:

To asi ne, ale zlý rýpanec si neodpustíš, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
@renduli píše:
To asi ne, ale zlý rýpanec si neodpustíš, že?

co je zlé? že se ještě učí?

• Citovat
  • Upravit
10185
8.3.17 13:04
@Doe_Jane píše:
to jsi jak poznala? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To není tak těžký. Je aktivní, hledá příležitosti, možnosti, není líná dojíždět… Kdyby byla flink, dřepěla by celý dny na fejsbůku a po skončení školy by plakala, jak je těžké si vybudovat klientelu a začít vydělávat.
Hele, bez urážky, já si tě všimla už i v jiných diskusích…tebe musí v životě něco děsně žrát. Často jsi úplně zbytečně zlá a rýpavá. Nestálo by za to, než vyrypovat do druhých, udělat něco sama se sebou? Ulevilo by se ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
8.3.17 13:06
@Denisa56 píše:
To není tak těžký. Je aktivní, hledá příležitosti, možnosti, není líná dojíždět… Kdyby byla flink, dřepěla by celý dny na fejsbůku a po skončení školy by plakala, jak je těžké si vybudovat klientelu a začít vydělávat.
Hele, bez urážky, já si tě všimla už i v jiných diskusích…tebe musí v životě něco děsně žrát. Často jsi úplně zbytečně zlá a rýpavá. Nestálo by za to, než vyrypovat do druhých, udělat něco sama se sebou? Ulevilo by se ti.

však já jsem to psala ještě dřív než jsem zjistila že se teprve učí, pak už nic tak co tady brečíte? fakt u některých bych měla chtít posouzení duševního zdraví než s nimi začnu diskutovat protože se mi tady pořád někdo hroutí, ti co neunesou moje názory :) můžu být rýpavá jak chci já žádný mindrák nemám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10185
8.3.17 13:15
@Doe_Jane píše:
však já jsem to psala ještě dřív než jsem zjistila že se teprve učí, pak už nic tak co tady brečíte? fakt u některých bych měla chtít posouzení duševního zdraví než s nimi začnu diskutovat protože se mi tady pořád někdo hroutí, ti co neunesou moje názory :) můžu být rýpavá jak chci já žádný mindrák nemám :mrgreen:

Tak to jo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101786
8.3.17 13:18
@Kobliha51 píše:
No, nejlepší je hned aktivní holce podrazit nohy, viď?

No, možná by ale svou aktivitu měla věnovat i na přečtení si pravidel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
8.3.17 13:51

@Doe_Jane pardon za OT, ale je pravda, ze vetsinou jsem s tebou souhlasila, ale take mam pocit ze posledni dobou, kde na tebe narazim, jsi az zla :nevim: nejde o projeveni vlastniho nazoru, to naprosto schvaluji a sama taky mam zde na epipi hranicni nazory, ale treba zde mi to take prislo zbytecne a zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
8.3.17 13:56
@Lenuka17 píše:
@dedrichov ano, v domě pro seniory striham, jednou za měsíc tam chodím a kdokoliv se muže nechat ostříhat.. ale děkuji za radu 8)
Škoda, že nejsi blíž, náš soused by to určitě uvítal :palec: Už sotva chodí a taky není rád, když někde čeká, tohle by bylo přesně pro něj a ještě bys jablíčka a kompoty dostala :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
8.3.17 13:57

Chtěla jsem jen zjistit jestli ma někdo zájem o me služby, a ne aby se to rozjela diskuze o tomhle. Děkuji všem co se mi zastali :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
8.3.17 14:06

@Lenuka17 lepsi mas na facebooku skupinu místních - bazarek nebo tak… tam to je lepe videt. taky mateřská centra, koutky a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
8.3.17 16:04

Dobrý den,

nechtěla jsem téma rovnou mazat, proto jsem přeformulovala nadpis a úvodní příspěvek. Nabídky totiž do diskusí na eMiminu nepatří.

Děkuji za pochopení a přeji příjemnou diskusi! :kytka:

admin Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí