Někdo kdo se hlásí na psychologii? :)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Někdo kdo se hlásí na psychologii? :)
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli se náhodou někdo z Vás tento rok nehlásí na Bc. psychologie buď na UPOL, nebo JČU
Sama se tam hlásím a ráda bych se s někým poradila o přípravě, nebo jestli máte někdo zkušenosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jakto?
A na prezenční, nebo kombinované studium? Jsi první člověk, kterého jsem vůbec někde na internetu našla, kdo má zájem o studium, což je celkem zvláštní když se hlásím kolem 1 000 lidí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dominini na kombinovame, mam doma 14mesicni holcicku. A prave proto, ze se hlasi silene mnozstvi lidi
a ja tomu ucrni nedavam tolik, kolik bych mela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lelio Tak snad to vyjde, já se hlásím na prezenční a mám celkem strach z přijímacích zkoušek
navíc takový nával.. přijde mi, že mi to učení ani už nepomáhá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dominini ja si od toho moc neslibuju. Z jakych materialu se ucis? Z peijimacek strah jako takovy nemam, proste vyjde/nevyjde. Ale jestli bych nejakym zazrakem postoupila do ustni casti, hoopdne by me nastval neuspech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sehnala jsem si pár knížek z doporučené literatury, nejlepší je asi Alena Plháková dějiny psychologie a taky obecná psychologie. To je podle mě takový dobrý základ. Jinak si zkouším různé testy na internetu, kde zjišťuju jak moc toho nevím
ale zkouším i testy přímo z UPOLu nebo MUNI
Já mám spíš strach z toho, že pohořím na všeobecném studijním předpokladu a kvůli tomu se nedostanu dál
ale kdyby se to zázrakem stalo, že bych se dostala dál, tak jsem slyšela, že je to celkem dusárna ta ústní. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam za sebou rok na vysoke v dennim studiu, asi si to umim predstavit (zkousky jsem mela vsechny).
tak to se uz tesim. Obe knizky mam prectene, tak tezko rict. Me stejne bavi se to ucit a hlasim se i jinam, kde se to muze hodit. Jinak ale mam dve kamaradky, co jsou na UPOL a konkretne ta jedna rozhodne nesplnuje predpoklady pro psychologa, tak si rikam, ze kdyz ona…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit