Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zdravím, máte někdo zkušenosti s dokrmování pomocí stříkačky? Slyšela jsem, že lahvička s dudlíkem není ideální, proto hledám alternativu. Děkuji.
@svistitko používala jsem v porodnici a pak ještě pár dní doma, než přešla nejhorší žloutenka. Na nějaké větší objemy mléka to podle mně není.
https://kojim.webnode.cz/…e-dokrmovat/
Ja som mala miesto striekačky takúto srandu, kŕmila som čisto cez to po prste niekoľko týždňov (potom som usúdila, že kojenie radšej vzdam a nacpala fľašu
). Oproti striekačke sa mi páči, že si dieťa samé reguluje koľko cuca a necpem mu mlieko do úst ja nasilu.
Stejne jako @Kryptozoo jsem odsavala a dokrmovala v porodnici a asi jeste 14 dni doma, maly byl slaby a nedokazal sam pit z prsa. Po par dnech zesilil, a kdyz uz mi to z te strikacky vycucal sam, aniz bych mackala pist, tak jsem ji zahodila a uz jen kojila. Maximalne jsem dokrmovala 35 ml, dvema strikackama o objemu 25 ml. Vetsi objem uz bych dala lahvickou, mela jsem ji nachystanou, ale nastesti nemusela pouzit. Drzim palce, at vam to jde a co nejdriv normalne kojite.