Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj.
Budeme mít s manželem výročí, po dlouhé době budeme bez dětí, takže vyrazíme ven. Rádi bychom na striptýz, ale nevím kam.
Ještě za studentských let jsme párkrát byli v Plzni a byla to zábava, i můj suchaří muž se uvolnil
.
Doporučíte nějaký klub? Nechci bordel, vážně bych raději nějaké vystoupení na úrovni. Pěkné, čisté, nezahulené.
Díky
@Russet Taky nechápu co je na tom zábavného…den bez dětí a první co mě napadne tak půjdu s mužem na striptýz.
@Annabela11 píše:
@Russet Taky nechápu co je na tom zábavného…den bez dětí a první co mě napadne tak půjdu s mužem na striptýz.
Nedávno jsem viděla v TV Trapasy. Jeden hérec si tam v blond paruce hrál v kostýmu na striptéra. Pozvat mi tohle někdo domů, tak se počurám smíchy. Nahé a dokonalé mužské tělo je hezké na pohled, ale spíš tak mimoděk odhalené. Ne na pódiu ![]()
@lucynka25 píše:
Co Zlatý strom? tam to bývalo..
Zlaty strom nebrat. To je hrozna nalejvarna…
@jizvíková píše:
Ahoj.
Budeme mít s manželem výročí, po dlouhé době budeme bez dětí, takže vyrazíme ven. Rádi bychom na striptýz, ale nevím kam.
Ještě za studentských let jsme párkrát byli v Plzni a byla to zábava, i můj suchaří muž se uvolnil.
Doporučíte nějaký klub? Nechci bordel, vážně bych raději nějaké vystoupení na úrovni. Pěkné, čisté, nezahulené.
Díky
On ještě někdo chodí na striptýz? A ještě v páru? Nooo, den bez dětí bych rozhodně strávila smysluplněji než takhle lacině.
@jizvíková píše:
Ahoj.
Ještě za studentských let jsme párkrát byli v Plzni a byla to zábava, i můj suchaří muž se uvolnil.
Díky
omlouvám se za špatně vložený příspěvekPříspěvek upraven 25.09.21 v 19:36
@Kockazvysocan píše:
On ještě někdo chodí na striptýz? A ještě v páru? Nooo, den bez dětí bych rozhodně strávila smysluplněji než takhle lacině.
Nikdo tě nenutí, děkuji za smysluplný příspěvek