Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
dcera dnes přinesla kartičku do vzdělávacího systému „Stroj na jedničky“. Víte o tom někdo něco víc, než jen to, co píšou na jejich stánkách?
Díky za všechny informace.
@Brontik píše:
Ahoj,
dcera dnes přinesla kartičku do vzdělávacího systému „Stroj na jedničky“. Víte o tom někdo něco víc, než jen to, co píšou na jejich stánkách?
Díky za všechny informace.
Už jen název toho systému mě děsí. Oč se jedná?
má to být vdělávací systém a zároveň soutěž o ceny… pro děti na základkách… ![]()
Koukala jsem na to a nápad je to dobrý, ale pokud bude náplň taková, jako je teď, tak nevím. V anglické části mají i nějaké chyby v jednoduchých překladech. Na ukázku dobrý, ale pokud by to mělo takhle s chybami být i pro děti, tak by mi to za těch 250,– asi nestálo. Ale zase pokud ve třídě těch děcek bude soutěžit víc, tak by se mezi sebou mohly motivovat ![]()
Tak syn to dneska přinesl taky. Kdyby se to dalo třeba na 14 dní otestovat, aby člověk zjistil, zda to za to stojí.
Opravdu s tím nemáte nikdo už zkušenost?
Cvičení z češtiny je uvedeno větou „Obrázky pojmenuj slovami“
Nejsou schopni používat české uvozovky, nejsou schopni vyjadřovat se správně česky. Vzdělávání jak noha. Podle mě je to podvod, zlo a jdu napsat do školy rozhořčený dopis. ![]()
„…na základě formulářů vyplněných třídními učitely“
To je hnus!
Prosím vás, hoďte jim to na hlavu, a kdo má dost energie, stěžujte si. Tohle se přece nesmí distribuovat masově přes školy!
To je děs. Selekce. A děti to mohou mít v tabletu či mobilu ![]()
Tady je info z netu o co jde.
http://vsetecne-sovicky.webnode.cz/…na-jednicky/
http://www.strojnajednicky.cz/info.php
Máme rozumnou p. ředitelku, tak doufám, že na to nepřistoupí.
Právě jsem se v dcery el. žákovský dočetla, že na základě připomínek pedagogů a rodičů naše škola od tohoto projektu odstoupila…
Rodičům budou po dětech vráceny peníze.
Diky za prispevky. Jsem rada, ze jsem to po synovi poslala zpatky, ze nemame zajem.
Ha, pod tíhou kritiky se autoři rozhodli asi 20 % chyb opravit!