Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Janli no, tak spokojený člověk určitě nemá zapotřebí šířit negativitu, ale budiž, hádat se s vámi nebudu. Je zajímavé, že ostatní komentáře jsou tu slušně napsané a odpovídají na můj dotaz, ale vy jste si poznámku nemohla odpustit. Lítost k mojí dcerce určitě cítit nemusíte, je to naprosto spokojené, šťastné dítě. Nashledanou a přeji hezký den. ![]()
Ty hele, já tohle měla celý dětství, jakoby mi za uchem nebo u lalůčku praskla kůže trošku, a šla z toho taková jakoby plazma, zasychalo to a dělalo to přesně tyhle strupy.
Pomáhal mi na to trochu propolis, ale srovnalo se mi to až v pubertě.
A když zapátrám v paměti, tak někdy v té době jsem i přestala nosit zlaté náušnice
Takže to klidně může být.
Také nechat hodně větrat hlavu, nechodit spát s vlhkými vlasy, co nejméně čepice, klidně vlásky zkrátit, pokud se to zapařuje (vlhké vlasy za uchem).
Dnes snesu jen stříbro nebo chirurgickou ocel, vše ostatní mi zahnisávají dírky.
Jej, já si na to jen vzpomenu
někdy to štípalo, motaly se mi do toho vlasy, které tam zaschly v tom mazu, jéje, užila sem si s tím hodně trápení.
Klidně bych se zaměřila i směrem exému. Já měla taky exematická ložiska.
@kiradelaver1 píše:
@Janli no, tak spokojený člověk určitě nemá zapotřebí šířit negativitu, ale budiž, hádat se s vámi nebudu. Je zajímavé, že ostatní komentáře jsou tu slušně napsané a odpovídají na můj dotaz, ale vy jste si poznámku nemohla odpustit. Lítost k mojí dcerce určitě cítit nemusíte, je to naprosto spokojené, šťastné dítě. Nashledanou a přeji hezký den.
Jasně, když se mi něčí názor nelíbí, tak ho hned označím za šíření negativity, páč se pak cítím líp…..
a tomu přání hezkýho dne na konci se říká pasivní agresivita….. ![]()
Chudák holčička, musí jí to štípat. Já něco podobného mívala dříve, ale dělala mi to bižuterie, ne zlato. Nikdy by mě ale nenapadlo na to mazat kde co. Tady opravdu pomůže jedině návštěva kožního a hlavně okamžité vyndání náušnice.
Nech si to potvrdit na kožním, ale kdybych měla tipovat z té jedné fotky, tak je to prodrom atopického ekzému.
Případně tohle dělá nedostatek některých vitamínů, na začátku února se nabízí otázka, jestli suplementujete déčko.
Samozřejmě existuje i možnost alergické reakce na naušnice, ale ta mi připadá velmi málo pravděpodobná.
@Janli názor se dá vyjádřit i jinak, než hloupou poznámkou, ale to tě asi ve škole nenaučili. Stejně jako to, že upřímnost není pasivní agresivita. Já totiž fakt nemám potřebu být pasivně agresivní, jestli to tak vyznělo, tak to pardón…ale jak se to říká? Podle sebe soudím tebe😁
Několikrát denně potřít černým čajem, nechat pět minut působit a papírovým kapesníčkem nasát vlhkost a namazat zinkovkou
větrat = pokud není nutné nedávat čepičku
Jo, jsem spokojená sama se sebou a tenhle komentář jsem si odpustit nemohla, protože mi je toho dítěte líto a tebe fakt nechápu.