Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Matej2005 píše:
Dobrý den,
píšu ještě jeden dotaz.
Má taky někdo z vás zkušenosti že se stydite čůrat někde? Třeba u pisoaru nebo někde na veřejnosti. Já vždy mám úplný blok a ani kapku neudělám. Třeba i u doktora když mě pošle pro odběr moči.Díky za odpovědi.
Ne, na veřejnosti nechčiju a pisoáry nepoužívám… ![]()
Chodím do kabinky.
Když je někdo nedejbože vedle mě tak to nejde vůbec, ani to nejde když mám pocit, že by se na mě někdo mohl dívat (např. když chčiju venku.) Když čůrám venku tam někde kde nikdo není a nikdo mě nevidí.
@Matej2005 píše:
Dobrý den,
píšu ještě jeden dotaz.
Má taky někdo z vás zkušenosti že se stydite čůrat někde? Třeba u pisoaru nebo někde na veřejnosti. Já vždy mám úplný blok a ani kapku neudělám. Třeba i u doktora když mě pošle pro odběr moči.Díky za odpovědi.
Ahoj, tomu se říká parureza (shy bladder syndrom) mám něco ještě horšího. Tohle mívají především muži a je doporučováno to trénovat. Myslím, že byla i nějaká skupina lidí s podobnými problémy, které popusujes a scházeli se v Brně. Zkus vygooglit, nevím, jak to funguje teď. Každopádně je to pěkně nepříjemné. Držím palce.
Mám to podobně. Ne, že by bych nedovedl ani kapku, ale je mi to nepříjemné a úplně se nevymáčknu.
To, že je to časté jsem nevěděl. A to, že existuje skupina anonymních cčůrajících stydlínů je bomba. To cvičí tak, že před sebou čůrají? ![]()
@pouzitychlap píše:
Mám to podobně. Ne, že by bych nedovedl ani kapku, ale je mi to nepříjemné a úplně se nevymáčknu.
To, že je to časté jsem nevěděl. A to, že existuje skupina anonymních cčůrajících stydlínů je bomba. To cvičí tak, že před sebou čůrají?
ty jo, mně napadlo to samé
![]()
Dobrý den,
píšu ještě jeden dotaz.
Má taky někdo z vás zkušenosti že se stydite čůrat někde? Třeba u pisoaru nebo někde na veřejnosti. Já vždy mám úplný blok a ani kapku neudělám. Třeba i u doktora když mě pošle pro odběr moči.
Díky za odpovědi.