Studené nohy při horečce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
186
3.3.16 18:45

@Sif vzala nám krev a výsledky budou zítra :nevim:…blinkala za celý den jen dvakrát a papním nic mic, a pije po malých doušcích…jj taky mě to napadlo, že to mohly být ty čípky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
3.3.16 18:51
@Helis15 píše:
Ahoj holky od včera od noci máme teploty…39,5…byli jsem u dr. ta napsala různé láky plus anitbiotika, ale nasadím je až dnes večer…ale stále máme teploty, strídám paralen čípky a nurofen po 4 hodinách, ale ikdyž je teploty nahoře, má studené nohy…všede čtu že v tom případě nesrážet..je to myšleno ani léky?? nebo jen zábaly apod?? jsem z toho jelen děkuji za názory…preventivně jsem na noc koupila tvaroh na zábaly, z octu mám strach :)

Je myšleno nesrážet zábaly… Byly jsme teď s mladší dcerkou s vysokými horečkami v nemocnici a normálně sráželi sirupu jako doma. Dr. na ty ledárny, ze se horečka centralizace v trupu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sif
18
3.3.16 20:10
@Helis15 píše:
@Sif vzala nám krev a výsledky budou zítra :nevim:…blinkala za celý den jen dvakrát a papním nic mic, a pije po malých doušcích…jj taky mě to napadlo, že to mohly být ty čípky

Moje holka čípky vůbec nesnese. Hlavně paralenový. Má z toho křeče a kajdí. Takže dávám sirupy. Divný, co? při tom by to mělo být to nejšetrnější. Ale jo, bolesti bříška můžou být i z těch čípků. Jestli už nekajdí, tak to asi nebude infekce střev.
zítra už bude určitě líp :) jenom se divím, že doktorka napsala atb když ještě neví jestli to je bakterióza nebo viroza. Přeju pokud možno klidnou noc a držte se :palec:
určitě to zvládnete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sif
18
5.3.16 09:31

@Helis15 tak co, už je lip?? :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
5.3.16 10:52

Holky ji už je líp, teplota klesla hned ráno!! Ale dr náš poslala na rty srdce a plic a dnes nám volala, že tam je lehký stín, máme dojet na kontrolu…asi se už zblaznim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sif
18
5.3.16 14:24

@Helis15 tak to jsem moc ráda, ze uz je lip. :) neboj, i ta kontrola dopadne dobře. :) držte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
5.3.16 21:04

Moc děkuji za podporu!! ;) hlásím ze kontrolni rtg nic neprokázal, takže super!!! Ale právě s ní ležím v posteli, opět horečka a pláče ze ji bolí ouska, ale zatím spí, tak uvidíme jestli zase nepovedené směr pohotovost na pichani :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sif
18
6.3.16 15:15

@Helis15 to mam fakt radost, ze výsledky byly ok!! :potlesk: s ouskama to je trápení… My jsme zánět neměli tak moc neporadim. Doktor mi jenom rikal, že pokd to není nesnesitelný, stačí podkládat hlavičku, kapat do nosanku (aby nestoupal tlak v ouskach) a tisit bolest. Tak ať to brzo vsechno vybojujete :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
7.3.16 11:19

Asi už jdu pozdě, ale na ouška pomáhá tvaroh. Stačí ten ve vaničce. Dám ho do kapesníku, pořádně zabalím a přiložím na ouško a současně podám nurofen. Do půl hodiny je po bolesti. Tvaroh totiž vytahává zánět. Jinak samozřejmě to chce smrkat, aby se to do těch oušek nedostávalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí