Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Sif vzala nám krev a výsledky budou zítra
…blinkala za celý den jen dvakrát a papním nic mic, a pije po malých doušcích…jj taky mě to napadlo, že to mohly být ty čípky
@Helis15 píše:
Ahoj holky od včera od noci máme teploty…39,5…byli jsem u dr. ta napsala různé láky plus anitbiotika, ale nasadím je až dnes večer…ale stále máme teploty, strídám paralen čípky a nurofen po 4 hodinách, ale ikdyž je teploty nahoře, má studené nohy…všede čtu že v tom případě nesrážet..je to myšleno ani léky?? nebo jen zábaly apod?? jsem z toho jelen děkuji za názory…preventivně jsem na noc koupila tvaroh na zábaly, z octu mám strach
Je myšleno nesrážet zábaly… Byly jsme teď s mladší dcerkou s vysokými horečkami v nemocnici a normálně sráželi sirupu jako doma. Dr. na ty ledárny, ze se horečka centralizace v trupu ![]()
@Helis15 píše:
@Sif vzala nám krev a výsledky budou zítra…blinkala za celý den jen dvakrát a papním nic mic, a pije po malých doušcích…jj taky mě to napadlo, že to mohly být ty čípky
Moje holka čípky vůbec nesnese. Hlavně paralenový. Má z toho křeče a kajdí. Takže dávám sirupy. Divný, co? při tom by to mělo být to nejšetrnější. Ale jo, bolesti bříška můžou být i z těch čípků. Jestli už nekajdí, tak to asi nebude infekce střev.
zítra už bude určitě líp
jenom se divím, že doktorka napsala atb když ještě neví jestli to je bakterióza nebo viroza. Přeju pokud možno klidnou noc a držte se ![]()
určitě to zvládnete ![]()
Holky ji už je líp, teplota klesla hned ráno!! Ale dr náš poslala na rty srdce a plic a dnes nám volala, že tam je lehký stín, máme dojet na kontrolu…asi se už zblaznim
@Helis15 tak to jsem moc ráda, ze uz je lip.
neboj, i ta kontrola dopadne dobře.
držte se.
Moc děkuji za podporu!!
hlásím ze kontrolni rtg nic neprokázal, takže super!!! Ale právě s ní ležím v posteli, opět horečka a pláče ze ji bolí ouska, ale zatím spí, tak uvidíme jestli zase nepovedené směr pohotovost na pichani ![]()
@Helis15 to mam fakt radost, ze výsledky byly ok!!
s ouskama to je trápení… My jsme zánět neměli tak moc neporadim. Doktor mi jenom rikal, že pokd to není nesnesitelný, stačí podkládat hlavičku, kapat do nosanku (aby nestoupal tlak v ouskach) a tisit bolest. Tak ať to brzo vsechno vybojujete
![]()
Asi už jdu pozdě, ale na ouška pomáhá tvaroh. Stačí ten ve vaničce. Dám ho do kapesníku, pořádně zabalím a přiložím na ouško a současně podám nurofen. Do půl hodiny je po bolesti. Tvaroh totiž vytahává zánět. Jinak samozřejmě to chce smrkat, aby se to do těch oušek nedostávalo.