Studijní centrum BASIC - zkušenosti

Anonymní
18.7.19 21:36

Ahoj, dcera tam chodila týden o prázdninách, asi dva roky zpět… jako myšlenka se mi líbila, když jsme se tam byly podívat, ale z toho prázdninového „kurzu“ se vracela znuděná, často říkala že si kreslila, no to může i doma, za ty peníze. takže asi bych do toho nejspíš znovu nešla.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
177
18.7.19 23:23

To jsou scientologové. Budou chtít, abys byla škole oddaná… to jest i ve vlastním volnu 8o. Také jsem tam kdysi byla na pohovoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
19.7.19 08:32

@Anonymní Děkuji za sdílní zkušeností :)

@reBeb Děkuju za info :) A jak to konkrétně myslíte, oddaná? mně naopak říkali, že budu mít pracovní dobu fixní. Neberte to prosím, jako hejt, jen mě zajímají různé informace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.19 08:49

@Bonnuška je to uz docela davno, presne se nepamatuji, ale chteli i nejake zapojeni o vikendu na spolecnych akcich a hlavne je to sekta.

• Citovat
  • Upravit
177
19.7.19 09:22
@Bonnuška píše: @Anonymní Děkuji za sdílní zkušeností :)@reBeb Děkuju za info :) A jak to konkrétně myslíte, oddaná? mně naopak říkali, že budu mít pracovní dobu fixní. Neberte to prosím, jako hejt, jen mě zajímají různé informace :)

Budou po vas chtit scientologicke kurzy nebo skoleni a take me dost me prekvapilo, ze financne je na tom vsem hure nez ve statnim skolstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.19 09:42
@Anonymní píše:
Ahoj, dcera tam chodila týden o prázdninách, asi dva roky zpět… jako myšlenka se mi líbila, když jsme se tam byly podívat, ale z toho prázdninového „kurzu“ se vracela znuděná, často říkala že si kreslila, no to může i doma, za ty peníze. takže asi bych do toho nejspíš znovu nešla.

Tak to bych s klidem reklamovala, protože syn taky absolvoval týdenní doučko a byl nadšený. Viděli jsme pokrok a chuť do čtení a psaní. Takže za mě spokojenost. No ale je to vždy o lidech, tak taky záleží na jakého učitele jste narazili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.11.19 23:17

Vidíte, my máme dobrou zkušenost. Syn tam už rok chodí, teda do školky, ne ZŠ. V pondělí mívají cvičení s trenérkou, ve středu kuchtíka. Když tam pro něj přijdu, tak si děti hezky hrají a syn se tam těšívá. Učitelky jsou moc fajn, takové milé a k dětem mají hezký přístup. O víkendech ani mimo pracovní dobu školka není, což by možná někdy bodlo :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
19.11.19 15:54

Tak já mám zkušenost jak ze strany lektora ve studijním centru, tak učitelky ve školce a momentálně rodiče (starší syn tam chodí do školky). Líbí se mi jakým způsobem se tam přistupuje k dětem, jak jsou vedené, pak metoda vyučování a komunikace mezi učiteli a rodiči. Synovi je 4,5 a moc se mu ve školce líbí. Manžel ho vyzvedává před 17tou hod a většinou se setkává s protestem, že syn nechce domů, že si tam chce ještě hrát, takže za mě jako za rodiče velká spokojenost :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.11.19 15:40

školka Basic

Máme ve školce Basic obě děti - ten starší půjde příští rok do školy a určitě v Basic zůstaneme. Jsme moc spokojení s přístupem učitelů a s tím, jak s dětmi pracují. Děti tam chodí rády (každý od 2,5 let) a odpoledne je náročné je dostat domů:-D O nějaké sektě tedy nic nevím. Učitelky jsou úplně normální, vstřícné a nepozoruji, že by byly nějak nevhodně oddané :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze