Studijní centrum BASIC - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Reakce:
To jsou scientologové. Budou chtít, abys byla škole oddaná… to jest i ve vlastním volnu
. Také jsem tam kdysi byla na pohovoru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní Děkuji za sdílní zkušeností ![]()
@reBeb Děkuju za info
A jak to konkrétně myslíte, oddaná? mně naopak říkali, že budu mít pracovní dobu fixní. Neberte to prosím, jako hejt, jen mě zajímají různé informace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bonnuška je to uz docela davno, presne se nepamatuji, ale chteli i nejake zapojeni o vikendu na spolecnych akcich a hlavne je to sekta.
- Citovat
- Upravit
@Bonnuška píše: @Anonymní Děkuji za sdílní zkušeností@reBeb Děkuju za info
A jak to konkrétně myslíte, oddaná? mně naopak říkali, že budu mít pracovní dobu fixní. Neberte to prosím, jako hejt, jen mě zajímají různé informace
Budou po vas chtit scientologicke kurzy nebo skoleni a take me dost me prekvapilo, ze financne je na tom vsem hure nez ve statnim skolstvi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, dcera tam chodila týden o prázdninách, asi dva roky zpět… jako myšlenka se mi líbila, když jsme se tam byly podívat, ale z toho prázdninového „kurzu“ se vracela znuděná, často říkala že si kreslila, no to může i doma, za ty peníze. takže asi bych do toho nejspíš znovu nešla.
Tak to bych s klidem reklamovala, protože syn taky absolvoval týdenní doučko a byl nadšený. Viděli jsme pokrok a chuť do čtení a psaní. Takže za mě spokojenost. No ale je to vždy o lidech, tak taky záleží na jakého učitele jste narazili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vidíte, my máme dobrou zkušenost. Syn tam už rok chodí, teda do školky, ne ZŠ. V pondělí mívají cvičení s trenérkou, ve středu kuchtíka. Když tam pro něj přijdu, tak si děti hezky hrají a syn se tam těšívá. Učitelky jsou moc fajn, takové milé a k dětem mají hezký přístup. O víkendech ani mimo pracovní dobu školka není, což by možná někdy bodlo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já mám zkušenost jak ze strany lektora ve studijním centru, tak učitelky ve školce a momentálně rodiče (starší syn tam chodí do školky). Líbí se mi jakým způsobem se tam přistupuje k dětem, jak jsou vedené, pak metoda vyučování a komunikace mezi učiteli a rodiči. Synovi je 4,5 a moc se mu ve školce líbí. Manžel ho vyzvedává před 17tou hod a většinou se setkává s protestem, že syn nechce domů, že si tam chce ještě hrát, takže za mě jako za rodiče velká spokojenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
školka Basic
Máme ve školce Basic obě děti - ten starší půjde příští rok do školy a určitě v Basic zůstaneme. Jsme moc spokojení s přístupem učitelů a s tím, jak s dětmi pracují. Děti tam chodí rády (každý od 2,5 let) a odpoledne je náročné je dostat domů:-D O nějaké sektě tedy nic nevím. Učitelky jsou úplně normální, vstřícné a nepozoruji, že by byly nějak nevhodně oddané ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, dcera tam chodila týden o prázdninách, asi dva roky zpět… jako myšlenka se mi líbila, když jsme se tam byly podívat, ale z toho prázdninového „kurzu“ se vracela znuděná, často říkala že si kreslila, no to může i doma, za ty peníze. takže asi bych do toho nejspíš znovu nešla.