Studim VŠ po třicítce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9511
31.10.10 09:13

…a můžete napsat co studujete?pokud to není tajný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
31.10.10 09:34

Já studovala ČZU a chystám se na medicínu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
31.10.10 10:01

…aha, medicína - a to jdeš dálkově?to jsem nevěděla, že to jde i dálkově :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
31.10.10 10:11
Dálkově ekonomku :mrgreen:
PeBa píše: …a můžete napsat co studujete?pokud to není tajný
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
31.10.10 10:21

Nene, kdepak, denní :wink: Smířila jsem se s tím, že na přednáškách nebudu, jen na cvikách :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
31.10.10 14:06

já si dělám překladatelství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
5.11.10 16:14

Ahoj tak vůbec se n eobávej, nikdy není pozdě a naopak při dálkovém studiu je méně lidí kolem 20 a spíše je tam 30 až 50 let.
Já nemám zkušenosti se zdrávkou ale ted jsem začala vyšší odbornou školu..dálkově…obor trestní právo a kriminalita a snad to půjde, je mi 31 ale to mi starosti nedělá, je tam opravdu hodně starších lidí než jsem já. Já jsem na mateřské..mám 2 kluky dvojčata 15 m tak snad to budu zvládat .-)
jen mi dělá starost angličtina..hledám někoho na doučování ale zatím nic..kdyby někdo věděl at napíše…potřebuju velmi akutně..jsem z Prahy a nebylo by to pravidelně, ale podle hlídání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.11.10 09:36

Ahojky

tak já dostudovala letos a za pár dní mi bude 35 let. Bylo to dálkové studium a nejmladší měla 21 let, nejstarší 54 let … i přes pestrou paletu věkových kategorií jsme byly a dosud jsme prima babinec (12 nás pokračuje v dalším studiu).

Rozhodně neházej flintu do žita, protože holek po 30 je dost, co mají zájem si zvýšit kvalifikaci a studovat!!!

Držím palečky :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
7.12.10 12:19

Jj přesně tak, mě je 37 a studuji první ročník na 3. LF v Praze a zatím to celkem jde. Dokonce ani nejsem nejstarší v ročníku, máme tu ještě 2 lidi přes 40. Takže za mě říkám - směle do toho a nenechat se nikým a ničím odradit, pokud to opravdu chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vercaku
26.8.11 09:35

Tak já nejdu na VŚ , ale na SŚ a je mi 28 , takže tam budu taky relativně vyčnívat a vůbec mi to nevadí. Byla jsem mladá a nedodělala jsem školu a ted´ se tam vracím.

• Citovat
  • Upravit
485
21.1.12 18:29

Ja dostudovala medicinu a ted jsem doma s mimcem, tak premyslim, ze az mala povyroste, taky bych se pustila do dalsiho studia, ale jeste jsem se nerozhodla ceho. Je toho moc, co chci. :) Urcite neni blbost jit studovat v jakemkoliv veku! Kdo neprocvicuje mozek, tak zakrni. Jeho neustala stimulace je velmi dulezita. Sedenim doma na zadku nehodlam podporovat debilitu naroda. Dalsi priklad muze byt moje maminka. Ta v padesati vystudovala VŠ ve Zline dalkove! Takze hura do toho! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
21.1.12 18:39

Ahojky, můžu se zeptat jak jste to udělali s přijímačkami…měli jste nějakou přípravku nebo jak se to dělá…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
21.1.12 19:09
Babe007 píše:
A k čemu ti to bude? Myslíš, že budeš začínat novou kariéru ve 38 nebo v kolika se školou končíš? Podle mě je to nesmysl

proč by to měl být nesmysl??? :cert: do důchodu má furt skoro 30 let čas,tak proč ho ztratit něčím co jí nebaví,když se může věnovat něčemu co jí bavit bude ;) nesmysl je sedět doma na zadku a užírat se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
21.1.12 19:12
crazybee píše:
Ahojky, můžu se zeptat jak jste to udělali s přijímačkami…měli jste nějakou přípravku nebo jak se to dělá…?

záleží jak která škola,některá pořádá přípravné kurzy, jiná vydává modelové otázky. zkus si pozjišťovat na škole,kde chceš studovat co k přijímačkám chtějí. já se učila jen sama doma z knížek,které měli na netu vypsané jako doporučenou literaturu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
21.1.12 19:12

prd klidne do toho jdete. U nas studovala spousta starsich lidi /FF UKa uplne v pohode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze