Studim VŠ po třicítce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
…aha, medicína - a to jdeš dálkově?to jsem nevěděla, že to jde i dálkově ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PeBa píše: …a můžete napsat co studujete?pokud to není tajný
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nene, kdepak, denní
Smířila jsem se s tím, že na přednáškách nebudu, jen na cvikách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj tak vůbec se n eobávej, nikdy není pozdě a naopak při dálkovém studiu je méně lidí kolem 20 a spíše je tam 30 až 50 let.
Já nemám zkušenosti se zdrávkou ale ted jsem začala vyšší odbornou školu..dálkově…obor trestní právo a kriminalita a snad to půjde, je mi 31 ale to mi starosti nedělá, je tam opravdu hodně starších lidí než jsem já. Já jsem na mateřské..mám 2 kluky dvojčata 15 m tak snad to budu zvládat .-)
jen mi dělá starost angličtina..hledám někoho na doučování ale zatím nic..kdyby někdo věděl at napíše…potřebuju velmi akutně..jsem z Prahy a nebylo by to pravidelně, ale podle hlídání
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky
tak já dostudovala letos a za pár dní mi bude 35 let. Bylo to dálkové studium a nejmladší měla 21 let, nejstarší 54 let … i přes pestrou paletu věkových kategorií jsme byly a dosud jsme prima babinec (12 nás pokračuje v dalším studiu).
Rozhodně neházej flintu do žita, protože holek po 30 je dost, co mají zájem si zvýšit kvalifikaci a studovat!!!
Držím palečky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj přesně tak, mě je 37 a studuji první ročník na 3. LF v Praze a zatím to celkem jde. Dokonce ani nejsem nejstarší v ročníku, máme tu ještě 2 lidi přes 40. Takže za mě říkám - směle do toho a nenechat se nikým a ničím odradit, pokud to opravdu chceš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já nejdu na VŚ , ale na SŚ a je mi 28 , takže tam budu taky relativně vyčnívat a vůbec mi to nevadí. Byla jsem mladá a nedodělala jsem školu a ted´ se tam vracím.
- Citovat
- Upravit
Ja dostudovala medicinu a ted jsem doma s mimcem, tak premyslim, ze az mala povyroste, taky bych se pustila do dalsiho studia, ale jeste jsem se nerozhodla ceho. Je toho moc, co chci.
Urcite neni blbost jit studovat v jakemkoliv veku! Kdo neprocvicuje mozek, tak zakrni. Jeho neustala stimulace je velmi dulezita. Sedenim doma na zadku nehodlam podporovat debilitu naroda. Dalsi priklad muze byt moje maminka. Ta v padesati vystudovala VŠ ve Zline dalkove! Takze hura do toho! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, můžu se zeptat jak jste to udělali s přijímačkami…měli jste nějakou přípravku nebo jak se to dělá…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Babe007 píše:
A k čemu ti to bude? Myslíš, že budeš začínat novou kariéru ve 38 nebo v kolika se školou končíš? Podle mě je to nesmysl
proč by to měl být nesmysl???
do důchodu má furt skoro 30 let čas,tak proč ho ztratit něčím co jí nebaví,když se může věnovat něčemu co jí bavit bude
nesmysl je sedět doma na zadku a užírat se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
crazybee píše:
Ahojky, můžu se zeptat jak jste to udělali s přijímačkami…měli jste nějakou přípravku nebo jak se to dělá…?
záleží jak která škola,některá pořádá přípravné kurzy, jiná vydává modelové otázky. zkus si pozjišťovat na škole,kde chceš studovat co k přijímačkám chtějí. já se učila jen sama doma z knížek,které měli na netu vypsané jako doporučenou literaturu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
prd klidne do toho jdete. U nas studovala spousta starsich lidi /FF UKa uplne v pohode…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit