Studio Kytka v Praze

2405
30.8.06 20:41

Studio Kytka v Praze

Zdravím maminy z Prahy. Chci se zeptat, jestli nemáte některá zkušenost se Studiem Kytka v Praze-Kyjích. Jde mi hlavně o plavání dětí. Slyšela jsem, že se plave ve slané vodě, nicméně na jejich stránkách o tom není žádná zmínka. Díky.
 renata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2405
31.8.06 08:15

Opravdu tam nikdo nechodil nebo nechodí? R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
31.8.06 10:30

Ahoj, tak já sice nejsem z Prahy, ale z Berouna a chodila jsem s prvním synem plavat do Kytky tady u nás. Byla jsem s nima velice spokojená, moc se nám tam líbilo, chodili jsme od půl roku do tří let.Ze by se plavalo ve slané vodě, o tom nic nevím, my jsme plavali ve sladké.
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barbej
6.1.11 12:44

My plavame v Kyjích už rok, Markétce jsou roky 2 a jsme nadšení, voda je slaná a teplá, rodinná atmosféra, hernička s mikrovlnkou a stolečky k dispozici, hrací koutek, parkování před domem, prostě super.

• Citovat
  • Upravit
Hana Banana
10.2.11 13:22

Dobry den, my tam leta chodime a jsme spokojeni.:-]

Voda slana, tepla, cista. Instruktorky fajn. Cena dost strasna, ale moznost nahrad.
zdravim, H.

• Citovat
  • Upravit
1026
7.8.12 09:27

Máte někdo aktuálnější zkušenosti s Kytkou v Praze 9? Jak konkrétně probíhá to nahrazování? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
7.8.12 09:32

@mlask já chodila do kytky v berouně a opravdu je tam slaná voda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
7.8.12 13:41

My jsme chodily do Berouna. Podle me jsou podmínky náhrad stejne. No jelikož maminky si prý rozdělovaly kurz na 2,tak náhrady osekaly. Je to ale na domluvě. Ale bylo snad, ze do14 dnu nebo 3 týdnů od data omluvy. Mala byla dost nemocna, plavaly jsme na podzim. I když jsme daly třeba 3 náhrady v jednom týdnu, tudíž bylo vidět, že si nechci kurz rozlozit na 2,tak přesto nám 2 plavca propadly. Náhrada za plavání se dá vybrat i třeba v jiných aktivitách co Kytka nabízí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hancina01
2.11.12 10:03

Chodila jsem do Prahy, syn brzy po první návštěvě onemocněl, posléze i já. Náhrady jsme nevybrali v následujícím termínu a další náhradní termín mi nebyl umožněn. Propadlo nám takto 10 lekcí ze 14..Docela drahý špás. Navíc nám tam mně i synovi někdo ukradl plavky.

• Citovat
  • Upravit
babička Písa
7.12.12 09:25

S vnoučaty plavu v Kytce již šestým rokem a jedním slovem skvělé.

• Citovat
  • Upravit
princesse
7.12.12 15:52

Plavání

Bydlím kousek a vím o Kytce, nicméně já jsem chodila s dcerou plavat do Hloubětína, také je tam slaná voda a bylo to ok.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex