Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak já se rozhodla vás taky povzbudit. Syn se nám narodil ve 4. ročníku na začátku letního semestru. Domluvila jsem si na zbytek semestru individuál, zkoušky dodělala v létě a pak v září normálně naklusala zpátky. Nechtěla jsem přerušovat, protože jsem si nebyla jistá, jak bych se vracela do toho koloběhu, takže jsme se střídali s manželem, zkrouhli nutnou docházku na OPRAVDU jen nutnou a zaměstnali chůvu - kamarádka. Nejhorší to asi bylo v období státnic, protože to měl Mikulka zrovna rok a byl dost ŽIVÝ
. Pokud si budete moc domluvit na tohle období někoho, kdo vám dítě vezme na dvě hodinky ven a vy se budete moct učit, tak se to dá zvládnout ![]()
Teď sama učím na VŠ a z vlastní zkušenosti vím, že s dálkařema se jedná daleko jinak než s denními studenty…tzn. daleko přívětivěji - zvláště s matkami malých dětíi. Takže se NEBOJTE a studujte!!! Je to supr!
Zdravím!!!
Nemáte některá zkušenost s dálkovým studiem psychologie? Kamarádka jej začně tento rok studovat a chtěla by mimi
S tím přijetím tak nějak nepočítala, ale teď to samozřejmě nechce vzdát. Ale mimi chce už delší dobu a neví, zda to vzvládne. Já ji sice moc podporuji, ale nemáte s tím některá zkušenost? ![]()
Díky
Ahoj holky, chci se k vám přidat jestli můžu.. koukám, že už tu dlouho nikdo nebyl, ale snad zas zavítáte.. Čekám s manželem miminko, dneska nám řekli, že to vypadá ne holčičku
.. Studuju v ústí nad labem fakultu životního prostředí. Denní sttudium.. Jsem ve třeťáku, takže mě taky čekaj akorát státnice.. Termín porodu mám 3.3.2007.. Akorát v půlce semestru.. Doufám, že to taky nějak zvládnu a odstátnicuju… Zuzííí
Ahoj, taky přispěju…
Já mám hotový bc. a druhý bc. rozestudovaný…chybí mi tam tři předměty a státnice, prodlužuju si o rok. Tak jsem si v únoru řekla, že si dám ještě přihlášku na magistra na dva roky. A do toho jsme chtěli prcka. Obojí jsem zkoušela dva roky a pak to obojí vyšlo najednou…Takže na vánoce čekáme mimino a začala jsem zimní semestr na magistrovi (na tom druhým bc taky, ale tam nechodím
). Šestinedělí mi vyje akorát na zkouškové. Teď si domlovám s vyučujícími, že půjdu na předtermíny začátkem prosince. Co nestihnu budu muset dělat o zkouškovém a to vím, že toho moc neudělám. Takže jsem se rozhodla věnovat se tomu nejdůležitějšímu, pslnit povinný předměty a nahnat co nejvíc kreditů. Jak v letním semestru, to se uvidí. říkám si, že to zkusím. Kamarádky mi budou nosit přednášky a když někam budu muset, tak zaměstnám přítele nebo tchýni, tu hodinu a půl to prcek snad vydrží.
Tak jsem zvědavá, tohle jsou představy a plány, realita bude nejspíš úplně jiná…
Ale všem vám držím palce co studujete a máte prcky, fakt to obdivuju.
Asi to chtělo líp si to naplánovat, teď co naděláš, ke studiu v září nenastoupíš. Až děti povyrostou, ke studiu se můžeš vrátit. Měsíce v roce piš s malým písmenem.