Studium v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
133
22.8.06 08:55

Ahoj holky, tak já se rozhodla vás taky povzbudit. Syn se nám narodil ve 4. ročníku na začátku letního semestru. Domluvila jsem si na zbytek semestru individuál, zkoušky dodělala v létě a pak v září normálně naklusala zpátky. Nechtěla jsem přerušovat, protože jsem si nebyla jistá, jak bych se vracela do toho koloběhu, takže jsme se střídali s manželem, zkrouhli nutnou docházku na OPRAVDU jen nutnou a zaměstnali chůvu - kamarádka. Nejhorší to asi bylo v období státnic, protože to měl Mikulka zrovna rok a byl dost ŽIVÝ :-D. Pokud si budete moc domluvit na tohle období někoho, kdo vám dítě vezme na dvě hodinky ven a vy se budete moct učit, tak se to dá zvládnout :-)
Teď sama učím na VŠ a z vlastní zkušenosti vím, že s dálkařema se jedná daleko jinak než s denními studenty…tzn. daleko přívětivěji - zvláště s matkami malých dětíi. Takže se NEBOJTE a studujte!!! Je to supr!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.8.06 13:35

Zdravím!!!

Nemáte některá zkušenost s dálkovým studiem psychologie? Kamarádka jej začně tento rok studovat a chtěla by mimi :roll: S tím přijetím tak nějak nepočítala, ale teď to samozřejmě nechce vzdát. Ale mimi chce už delší dobu a neví, zda to vzvládne. Já ji sice moc podporuji, ale nemáte s tím některá zkušenost? :idea:

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
12.10.06 12:09

Ahoj holky, chci se k vám přidat jestli můžu.. koukám, že už tu dlouho nikdo nebyl, ale snad zas zavítáte.. Čekám s manželem miminko, dneska nám řekli, že to vypadá ne holčičku :lol: .. Studuju v ústí nad labem fakultu životního prostředí. Denní sttudium.. Jsem ve třeťáku, takže mě taky čekaj akorát státnice.. Termín porodu mám 3.3.2007.. Akorát v půlce semestru.. Doufám, že to taky nějak zvládnu a odstátnicuju… Zuzííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
17.10.06 16:06

Ahoj, taky přispěju…
Já mám hotový bc. a druhý bc. rozestudovaný…chybí mi tam tři předměty a státnice, prodlužuju si o rok. Tak jsem si v únoru řekla, že si dám ještě přihlášku na magistra na dva roky. A do toho jsme chtěli prcka. Obojí jsem zkoušela dva roky a pak to obojí vyšlo najednou…Takže na vánoce čekáme mimino a začala jsem zimní semestr na magistrovi (na tom druhým bc taky, ale tam nechodím :oops: ). Šestinedělí mi vyje akorát na zkouškové. Teď si domlovám s vyučujícími, že půjdu na předtermíny začátkem prosince. Co nestihnu budu muset dělat o zkouškovém a to vím, že toho moc neudělám. Takže jsem se rozhodla věnovat se tomu nejdůležitějšímu, pslnit povinný předměty a nahnat co nejvíc kreditů. Jak v letním semestru, to se uvidí. říkám si, že to zkusím. Kamarádky mi budou nosit přednášky a když někam budu muset, tak zaměstnám přítele nebo tchýni, tu hodinu a půl to prcek snad vydrží.
Tak jsem zvědavá, tohle jsou představy a plány, realita bude nejspíš úplně jiná…
Ale všem vám držím palce co studujete a máte prcky, fakt to obdivuju.

• Citovat
  • Upravit
30408
2.1.18 18:17

Asi to chtělo líp si to naplánovat, teď co naděláš, ke studiu v září nenastoupíš. Až děti povyrostou, ke studiu se můžeš vrátit. Měsíce v roce piš s malým písmenem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí