Studium alternativní medicíny

1137
22.4.14 12:37

Studium alternativní medicíny

Zdravím. :mavam:

Chtěla bych se zeptat, zda někdo z Vás studuje čínskou medicínu? Nejlépe v Praze. Konkrétně, pokud máte zkušenost s 1.školou přírodní medicíny. ;) Zajímá mě, jestli Vás studium baví, jaká je časová náročnost apod., případně jak jste pak diplom využili po ukončení studia, zda toho nelitujete apod.

Děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
180
23.4.14 00:21

www.tcmbohemia.cz. nestuduji ja, ale kamarad.vse ti reknou primo u nich, i cenu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
17.5.14 14:00

Já tam nestuduji ale beru soukromé lekce od absolventa Brněnské školy, který momentálně dokončuje Pražskou školu.
Dotyčný je do toho velmi zažraný, soustředěný a moc ho to baví. Bohužel to u nás ještě není tak rozšířené, takže se živí hlavně masážema a dietním poradenstvím. Finančně je to velmi náročné, časově také - před zkouškami ohledně akupunktury skončil v nemocnici na kapačkách. Nicméně vzládlo to sto dalších, takže pokud člověk chce, tak to jde.

Každopádně je velmi nadšený a já sama zvažuji studium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
19.5.14 18:39

@Avokado Děkuji za reakci. To je důležité, aby to člověka opravdu do hloubky zajímalo, to je ideální a pak v tom oboru určitě musí být dobrý. ;) No právě, že finančně dost a věřím, že i časově. Já zatím jen tak hodně orientačně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková