Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Kateřina…nijak zvlášť se na pust nepripravuji prostě jeden měsíc v roce od východu do západu slunce nejim a nepiji…v létě je to cca od 3rano do 21do vecera ![]()
Já mám za sebou dost jednodenních a jeden třídenní. Ale třeba taky budu moci nějak poradit. ![]()
@SIINA píše:
Kateřina…nijak zvlášť se na pust nepripravuji prostě jeden měsíc v roce od východu do západu slunce nejim a nepiji…v létě je to cca od 3rano do 21do vecera
Celý měsíc???
@SIINA Tyjo, to jsem nikdy neslyšela. A večer se pak najíš? A ve 3 ráno taky?
Nebo jak jako? Já si to neumím představit.
A jíš nějak jinak, nebo normální jídla?
Btw když nejím od západu do východu slunce, tak tak držím půst? ![]()
@SIINA Můžu se tedy zeptat, jak to děláš? co piješ, popř. jíš v jiný čas než jsi popsala? a v čem jsou pozitiva?)hubnutí, očista…)
Litta..říká se tomu Ramadán
vecer se po západu slunce pije mléko a ji datle pak normal večeře no a pak pred 3eano snídaně pred východem ![]()
Pannda..řekla bych očista tělesná i duševní
hubnu jen minimálně bohužel ![]()
@SIINA Aha, tak to jo.
Prý se ale v noci, když se nikdo nedívá a je tma, lidi pokrytecky dost přežerou a i ožerou (vyprávěl a asi i dělá egyptský přítel mé sestry), děláte to doma taky tak? ![]()
Litta..taky jsem slyšela bohužel lidi jsou různí u nás toto naštěstí nepraktikujeme:-)
@SIINA Zajímavé. Každopádně já bych to brala jen jako omezení, že nemůžu měsíc s lidmi přes den nikam, ale v noci se nacpu, takže akorát neusnu a rozhážu si metabolismus.
Mně vyhovují právě ty min. 24hodinové, dva dny třeba byly super, že člověk pozná ta stadia, jak má nejdřív ze zvyku chuť na jídlo, pak trochu hlad, ale ne silný, a pak už má jen ty nové přívaly energie, jak kouká na svět trochu jinak, tak osvobozeněji.
Asi si zas dám, zkusím zase trojku. ![]()
Ja bych bez piti omdlela… Denne vypiju minimalne 5litru tekutin a kdyz delsi cas nejim, tak je mi nehorazne zle a mam bolestive krece. A to ma moje telo nejakou tukovou zasobu
Holky, prosím, kdo má zkušenosti s půstem, poradte, prosím jak na to…