Jaké studium - se zvláštní školou?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Prosím prvně číst.
Na zdravce není povinná.
Je všechno o příjmačkách, z cermat testů mu vyšlo Čj 45/50 a matiky 20/50
ALE z minulého roku, tak nevím jak moc težkě to bude teď.Má strach že pak už bude na prvák starý.
Opravdu se trápím…![]()
Tak maturita tam není, ale během studia je.
Proč byl na praktické škole, v dnešní době je pomalu kumšt se tam dostat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Aspera zdravotnické, umělecké a socialní, řikala nám to aspoň ředitelka.Holky asi ho donutím dodělat ten ucnak, protoze vim ze maturu z matiky by neudelal. A kdyz teda nikdo nevi jestli je povinna nebo neni tak to je taky nazdar…
Já to taky nevěděla, stačilo mi teď zadat do googlu povinná maturita matematika a hned vím, že umělecké, zdravotní a pečovatelské obory mají zatim výjimku. Tak nazdar…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera No mu právě praxe nejde, teda spíše ho nebaví. Prý se tam jen loupou brambory a dělá číšníka…
Odborne predmety jsem myslela obory na ktere se musi ucit, stolniceni, technologie, slození, vitaminy a ruzne…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Aspera zdravotnické, umělecké a socialní, řikala nám to aspoň ředitelka.Holky asi ho donutím dodělat ten ucnak, protoze vim ze maturu z matiky by neudelal. A kdyz teda nikdo nevi jestli je povinna nebo neni tak to je taky nazdar…
Už jsem to dohledala, zdrávka má výjimku. Ale stejně bych asi takový přestup nedoporučila. Na druhou stranu, je to život tvého syna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nechápu, to jde, umět v 16 - 17 tři cizí jazyky a být mírně retardovaný?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera píše:
Tak maturita tam není, ale během studia je.
Proč byl na praktické škole, v dnešní době je pomalu kumšt se tam dostat.
Zas až takový kumšt to není - pokud dítě základku nezvládá, tak tam jde. Otázka je, jak se tam dostal zakladatelky syn s jeho perfektními znalostmi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Takyjedna Tatínek je z ruska a byl se školou na exchange projektu kde se mluvilo německy, anglicky na půl roku.
Vím že to bude znít strašně, protože jsem jeho mamka. Ale ty scio testy dělal když byl nemocný musel kvůli tomu přijet do školy i kdyz byl nemocný, možna to chtel mit rychle za sebou, nevím…
- Citovat
- Upravit
Tak ho vezměte do nějaké psychoporadny, ať kompletně prošetří a bude to. Třeba je jenom nějaký dys?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
Zas až takový kumšt to není - pokud dítě základku nezvládá, tak tam jde. Otázka je, jak se tam dostal zakladatelky syn s jeho perfektními znalostmi.
Mám právě v okolí dítě, které by tam dle učitelů být mělo a poradna řekla, že ne, že je na zvláštní školu chytré.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je vsak treba si uvedomit, ze studium ucnaku je hooodne odlisne od studia zdravky, podle me pro studenta zvlastni skoly temer nemozne. At prvni dodela aspon jednu skolu, pak at experimentuje. nebo navstivte poradnu. Pokud je tak chytry, proc nezkusil ze zvlastni casem prestup na normalni, kdyz ted mu prijde ucnak slaby??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ať si udělá výuční list, nemusí pokračovat čtvrtý rok k maturitě. A místo toho může vyzkoušet zdrávku. Jinak v prvním pololetí je nikde nepustí k nějaké větší práci, prostě si bude muset vyzkoušet i tu nudnou dřinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snažila bych se ho udržet na jedné škole. Neumí si představit, kolik se toho na zdrávce bude muset učit. Sehnala bych mu raději doučování na matiku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak je to se ZŠ praktickou, to netuším, ale kamarádka se ve druháku na učňáku na číšnici rozhodla, že chce zkusit zdrávku. Takže dodělala učňák, uspěla v přijímačkách a v září v 18 letech nastupovala do prváku na SZŠ. Jestli opravdu chce na zdrávku, tak ať to udělá podobně, s výučákem v kapse.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit