Studium ZŠ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
40
2.3.23 06:11

Studium ZŠ

Ahoj,

mám nabídku učitele na ZŠ. Mám VŠ vzdělání, ale ne aprobaci. Jednalo by se i výchovu ke zdraví, tak myslím, ze by nebylo třeba dostudovani. Ale bez aprobace mě nevezmou.
Je někde možnost si titul “koupit”? Víte o nějaké skole, která je dalkově a fakt je to skoro zadarmo ten titul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26228
2.3.23 06:14
@Raketka8 píše:
Ahoj,mám nabídku učitele na ZŠ. Mám VŠ vzdělání, ale ne aprobaci. Jednalo by se i výchovu ke zdraví, tak myslím, ze by nebylo třeba dostudovani. Ale bez aprobace mě nevezmou.
Je někde možnost si titul “koupit”? Víte o nějaké skole, která je dalkově a fakt je to skoro zadarmo ten titul.

jo, to je sen každého ředitele, mít na škole člověka s koupeným titulem… jen si to pěkně dostuduj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.23 06:17

Ano, na fóru pro mámy ti každý ochotně poradí, aby pak člověk s takovým “vzděláním” a hlavně přístupem učil jejich dítě. :palec: Skvělá práce. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
2.3.23 06:48
@Raketka8 píše:
Ahoj,mám nabídku učitele na ZŠ. Mám VŠ vzdělání, ale ne aprobaci. Jednalo by se i výchovu ke zdraví, tak myslím, ze by nebylo třeba dostudovani. Ale bez aprobace mě nevezmou.
Je někde možnost si titul “koupit”? Víte o nějaké skole, která je dalkově a fakt je to skoro zadarmo ten titul.

Hned po ránu jedna provokující diskuse :roll:. Zalez trolle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79771
2.3.23 06:50

Ptáš se na špatném místě. To musíš někde na pajdaku. Zajdi si na děkanát a domluv se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30385
2.3.23 07:02
@Raketka8 píše:

Kup si ho tam, kde sis koupil to své VŠ vzdělání. Nějaké copy centrum? To je tak to jediné místo, kde by tobě mohli ten diplom dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24587
2.3.23 07:11

To musí být troll. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.3.23 07:28
@Raketka8 píše:

Zkus to v Plzni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64931
2.3.23 10:18
@Kelsey píše:
Hned po ránu jedna provokující diskuse :roll:. Zalez trolle.

Obavam se, ze to myslí vážně. Uz jednu diskusi o tom, kam jit ucit, ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
2.3.23 10:50
@Raketka8 píše:

Pokud komunikuješ běžně tak jako v úvodním příspěvku..nech ty děti na pokoji, prosím!

• Citovat
  • Upravit
Aleriga
2.3.23 10:52
@vokishka píše:
Obavam se, ze to myslí vážně. Uz jednu diskusi o tom, kam jit ucit, ma.

Taky v jedné diskuzi píše, že má „VŠ vzdělání sportovního typu“. 8o

• Citovat
  • Upravit
79771
2.3.23 11:16

@Aleriga Studována behna? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie