Stupátko ke kočárku Babypoint Corado

284
11.2.13 11:40

stupátko ke kočárku"babypoint corado"

Ahoj, prosím nemáte někdo zkušenost s tímhle stupátkem(skejtem)?Koupila jsem ho, ale nevím jak ho mám přidělat, kupovala jsem ho už použitý a připadá mi, že tam něco chybí, poraďte! Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Babypoint Corado stupátko?

Přidejte zkušenost s Babypoint Corado ...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1583
11.2.13 12:51

Ahoj já ho mám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
12.2.13 13:40

A jak se přidělává? Za co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
12.2.13 14:02

Tady je nafocený návod přímo od výrobce, sama bych to nepopsala dobře :D Tak snad ti to pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
10.4.13 17:20

Ahoj, máte někdo tohle stupátko a kočárek Dorjan Danny Sport? Potřebovala bych zjistit, jestli k sobě jdou a jestli se pak s tím dobře jezdí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
10.4.13 22:19

@monheb našla jsem tohle, tak snad ti to pomůže :D Když jsem ho kupovala já, tak jsem našla i seznam kočárků ale ted to nemůžu najít :nevim:

Danuš

Babypoint Corado stupátko za kočárek

Dobrý den, chci se zeptat, máme kočárek Dorjan Danny sport a chtěli bychom nějaké stupátko. Půjde nám tam Babypoint Corado stupátko? A jaká by byla dodací lhůta? Děkuji

24.4.2012 19:09

Slůně

Re: Babypoint Corado stupátko za kočárek

Dobrý den, stupátko lze ke kočárku připevnit. Máme jej skladem na e-shopu. Děkujeme za zájem o náš obchod. Dana, Dětský obchod Slůně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boldrick
11.11.13 21:46

Dorjan vs Babypoint Corado

No pokud je Dorjan 2010 a Babypoint Corado kompatibilni tak bych teho designera priskrtil - ale s jistou nadsazkou se to da prezit

1. pokud namontujete stupatko rovne tak nepujde kocarek ani zabrzdit ani obdrzdit - vzdy to bude jen v jedne poloze
2. pokud ho namontujete tak aby bylo sikmo co se plochy na ktere dite stoji tak to jde, ale pouze pokud dite z stupatka sleze a vy ho pripadne zvednete
3. pokud s kocarkem hodne zatacite na jednom fleku tak s nejvetsi pravdepodobnosti kolecka zajedou pod stupatko a dostat je z tama do normalni polohy povetsinou taky vuzaduje namahu
4. pokud couvate tak se vam stane to same jako s hodne rychlim tocenim - tim ale se posune osa a stupatko se jeste vice nahne takze je z teho jeste sikmejsi plocha
5. Montaz na Dorjan je tosku orisek a chce to otocit uchyty jelikoz jsou kolecka a trubky v jedne ose coz je neslucitelne s stupatkem

ale at jen nekritizuju
1. pri jizde dopredu je kocarek pekne ovladatelne a zatim se me nikde neplete
2. kdyz je stupatko namontovane tak se pekne da oddelat a pripadne v pohode sklopit
3. je na vetsi vahu ditete a i kolecka jsou celkem dobra takze co se vydrze tyce tak jako strojar bych k temu nemel namitek
4. pokud se otoci uchyty tak spusob pripevneni a celkova konstrukce se me opravdu libi

strojar si s tim asi poradi - ja ho mam jen kratce a tudiz si k temu hodlam udelat jeste mensi upravu a melo by to byt OK, jen se bojim aby moje prodlouzeni uchytu nevadilo pri chuzi a nebo zase madlo pro tlaceni kocarku potom nevadilo hlave meho ditete, ale to jeste uvidim az najdu cas na hrani si s upravama.

• Citovat
  • Upravit
1925
26.11.14 14:09

Dobrý den,

potřebuji sehnat stupátko ke kočárku. V našem městě nemají žádné skladem, tudíž nemám šanci vyzkoušet, zda sedí k mému kočárku typ ROAN Marita. Prosím Vás, máte někdo tento kočárek a sedí na něj nějaké stupátko?

Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
20.12.15 19:21

Dobry den,

nevite, jestli stupatko Baby point jde pridelat i k Xlandru XA? predem dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
10.1.16 20:47

Ahojky :-) nevite nekdo jestli sedi toto stupatko ke kocarku Roan teo? Dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí