Štve mě můj kolega

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.5.20 22:53

Štve mě můj kolega

Jsem v práci půl roku. Jakožto introvert jsem potřebovala někoho kdo by mě adoptoval. Po 3 měsících rozkoukání se jsem začala komunikovat i s kolegou co sedí vedle mě (ten jediný na mě za celou dobu nepromluvil, tak jsem začala sama) jeho jednoslovné odpovědi, nebo odpovědi nějakým zvukem mě štvaly. Kolikrát po mém dotazu se sebral a šel i pryč. Možná nějaká fobie.

Nevěděla jsem jak navázat. Na firemní akci jsem za ním přišla, že ho zvu na panáka, že si pokecáme. Nešel. Tak jsem si ho připadala na firemní fb kde jsme všichni kolegové spojení, a on si mě po dvou dnech smazal. 8o nechala jsem ho už být, sám konverzaci opět nikdy nezačal. Ale teď jsem se dozvěděla jak o mě vykládá, jak jsem tichá, že vůbec nemluvím, že on se mi vtírat nebude když jsem tak nafoukaná!! 8o docela mě to štve. Snažila jsem se najít cestu a on mě bude tak to osočovat??! :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
484
7.5.20 22:56

Na introverta dost akce… ;) Ja bych zustala u jednoslovnych odpovedi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
7.5.20 23:23

Bych se vys.rala se takhle někomu vnucovat 8o :mrgreen:
Nechce, tak ať si trhne, co vlastní hrdost? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4625
8.5.20 01:09

Pokud máte stejnou práci a ty jsi lepší než on, tak je jeho motivace jasná. ;)Nebo bys jednou mohla být lepší, to se taky počítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
8.5.20 05:47

A s ostatnimi mluvis normalne? Aby si kazdy o tobe udelal obrazek sam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
8.5.20 06:36

No na to ze jsi introvert ho naháníš slušně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15117
8.5.20 06:41

To vypadá, jako bys ho chtěla sbalit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
8.5.20 06:48

Tak pokud jsi s ním tři měsíce nepromluvila a pak najednou projevila zájem, ani se mu nedivím. Chápala bych, rozkoukavat se první týdny, ale měsíce… Člověk si na tebe holt utvořil názor a ten se těžko mění, no. Kdybys na mě tři měsíce nepromluvila a pak mě na firemní akci pozvala na panáka, taky bych asi nešla. Co bych si s tebou jako najednou měla povídat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
8.5.20 07:06

A já bych na toho panáka šla! no boooože… lidi dneska kladou hroznej důraz na naprostý zbytečnosti… zejména na vlastní důležitost a taky neomylnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
8.5.20 07:08
@Aduš8 píše:
Tak pokud jsi s ním tři měsíce nepromluvila a pak najednou projevila zájem, ani se mu nedivím. Chápala bych, rozkoukavat se první týdny, ale měsíce… Člověk si na tebe holt utvořil názor a ten se těžko mění, no. Kdybys na mě tři měsíce nepromluvila a pak mě na firemní akci pozvala na panáka, taky bych asi nešla. Co bych si s tebou jako najednou měla povídat?

vždycky když nevím, začnu o počasí :)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat