Stydím se - léčebna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
5.11.15 19:17
@Anonymní píše:
@teepe ví to všichni jeho přátelé, dá se říct, že všichni z okolí.

kdo tě má rád ak to pochopí, to není žádná ostuda nechat si pomoct..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
5.11.15 19:20
@Anonymní píše:
Dobrej večír,
prosím o zachování anonymu, je to pro mě citlivé a osobní téma.
Neunesla jsem rozchod s přítelem, dělala jsem potom blbosti, a tak mi bejvalej navrhnul léčebnu. Jenže teď se za to stydím, že jsem tam byla. :(

jinak za co se stydět, hele já když brala AD tak jsem je prostě před přáteli vybalila na stůl a říkám - tak už jsem regulérní cvok, mám to potvrzený, schovejte ostré předměty, protože jsem cvok sice zaléčenej, ale nikdy nevíte :P
a co všichni se tomu zasmáli a pohoda.. kdo chtěl pochopit pochopil, kdo nechtěl, ten je mi fuk..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
5.11.15 19:23
@Anonymní píše:
Dobrej večír,
Neunesla jsem rozchod s přítelem, dělala jsem potom blbosti, a tak mi bejvalej navrhnul léčebnu. Jenže teď se za to stydím, že jsem tam byla. :(

léčebna -jakože pro drogově závislé, alkoholiky?

• Citovat
  • Upravit
996
5.11.15 19:55

V dnesni dobe lecebna neni nic spatnyho, to jako, ze lidi co jsou fakt nemocni a jsou tam dlouhodobe tak jsou pro ostatni povl jen proto, ze nemeli stesti jako zdravy lidi? To snad ne… Bud rada ze ti pomohli se z cehokoliv dostat a ze se muzes vratit do sveho zivota. A pokud by te naaahodou nekdo odsuzoval tak ho posli do p*dele, protoze asi nevi cim sis prosla! Lidi umej bejt a jsou hnusny obcas.. Alespon budes vedet kdo ti v tvem novem zivote za to stoji a kdo ne. Kazdopadne doufam ze ti vse dopadne dobre a budes mit kolem sebe lidi co na tebe budou hodny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.15 20:12

A proč myslíš, ze jsi tam neměla chodit? Proč jsi tam byla? Není se za co stydět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
5.11.15 20:44
@Anonymní píše:
Dobrej večír,

Nemáš za co se stydět. Mělas problém, tak jsi ho řešila, to je správné. Ber to tak, že komu na tobě záleží, tě podle toho soudit nebude. A kdo je přízemní a hloupý a chce na tobě hledat jen negativa, ten si vždycky nějaké najde. Buď sebevědomá a ber to jako životní zkušenost, která tě posunula dál. Jak ty k tomu budeš přistupovat, tak to bude vnímat i okolí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.15 22:35

Proč jsem tam byla tady psát nebudu. Z důvodu, že by mě mohli už podle toho poznat ti, kteří ví proč jsem tam byla.
Holky děkuji za povzbuzení.
@brko ne,ta léčebna ne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová