Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@teepe ví to všichni jeho přátelé, dá se říct, že všichni z okolí.
kdo tě má rád ak to pochopí, to není žádná ostuda nechat si pomoct..
@Anonymní píše:
Dobrej večír,
prosím o zachování anonymu, je to pro mě citlivé a osobní téma.
Neunesla jsem rozchod s přítelem, dělala jsem potom blbosti, a tak mi bejvalej navrhnul léčebnu. Jenže teď se za to stydím, že jsem tam byla.
jinak za co se stydět, hele já když brala AD tak jsem je prostě před přáteli vybalila na stůl a říkám - tak už jsem regulérní cvok, mám to potvrzený, schovejte ostré předměty, protože jsem cvok sice zaléčenej, ale nikdy nevíte ![]()
a co všichni se tomu zasmáli a pohoda.. kdo chtěl pochopit pochopil, kdo nechtěl, ten je mi fuk..
@Anonymní píše:
Dobrej večír,
Neunesla jsem rozchod s přítelem, dělala jsem potom blbosti, a tak mi bejvalej navrhnul léčebnu. Jenže teď se za to stydím, že jsem tam byla.
léčebna -jakože pro drogově závislé, alkoholiky?
V dnesni dobe lecebna neni nic spatnyho, to jako, ze lidi co jsou fakt nemocni a jsou tam dlouhodobe tak jsou pro ostatni povl jen proto, ze nemeli stesti jako zdravy lidi? To snad ne… Bud rada ze ti pomohli se z cehokoliv dostat a ze se muzes vratit do sveho zivota. A pokud by te naaahodou nekdo odsuzoval tak ho posli do p*dele, protoze asi nevi cim sis prosla! Lidi umej bejt a jsou hnusny obcas.. Alespon budes vedet kdo ti v tvem novem zivote za to stoji a kdo ne. Kazdopadne doufam ze ti vse dopadne dobre a budes mit kolem sebe lidi co na tebe budou hodny.
A proč myslíš, ze jsi tam neměla chodit? Proč jsi tam byla? Není se za co stydět
@Anonymní píše:
Dobrej večír,
Nemáš za co se stydět. Mělas problém, tak jsi ho řešila, to je správné. Ber to tak, že komu na tobě záleží, tě podle toho soudit nebude. A kdo je přízemní a hloupý a chce na tobě hledat jen negativa, ten si vždycky nějaké najde. Buď sebevědomá a ber to jako životní zkušenost, která tě posunula dál. Jak ty k tomu budeš přistupovat, tak to bude vnímat i okolí. ![]()
Proč jsem tam byla tady psát nebudu. Z důvodu, že by mě mohli už podle toho poznat ti, kteří ví proč jsem tam byla.
Holky děkuji za povzbuzení.
@brko ne,ta léčebna ne.