Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@teepe ví to všichni jeho přátelé, dá se říct, že všichni z okolí.
A pomohli ti tam?
Tak když už spolu nejste a jsou to jeho přátelé tak ti to může být jedno, a i kdyby to lidi řešili, za chvíli přijde jiná událost kterou budou řešit
takže se tim netrap
Pokud to vědí všichni přátelé a někdy na to zavedou řeč, musíš to zlehčit, aby viděli, že jsi s tím v pohodě „Jó, to byly lázně na nervy, pomohlo mi to utřídit si myšlenky“ atd.
@Bábrdl trochu jo.Ale stydím se za to, že jsem tam byla.Lidi to o mě ví ![]()
Ahoj anonymni, bud pysna ze jsi mela silu tento krok udelat a snad uz budes v poradku. take jsem prodelala lecbu (v bohnicich+komunite) trvalo to necely rok a nejdriv jsem se sama sobe take hnusila, pak jsem si rekla toto - kdo ma v dnesni uspechane dobe cas se zastavit a zamyslet se nad sebou - ano ty jsi tu sanci vyuzila tak uz sekej latinu a vem si z toho jen to dobre. preji uspesne abstinovani, zvladnes to
ale je to jen a jen na tobe. na lidi kolem nekoukej, todle je tvuj problem a nikdo nema narok te soudit, teda vse se musi odvijet od toho ze jsi zdrava. tak jim to vsem ukaz jak jsi dobra
@Anonymní píše:
@mumisek79 děkuji za podporu
@mumisek79 neměla jsem poslouchat abych tam šla, neměla jsem tam chodit. Děkuji, znad to nějak zvládnu ![]()
@Anonymní píše:
Dobrej večír,
prosím o zachování anonymu, je to pro mě citlivé a osobní téma.
Neunesla jsem rozchod s přítelem, dělala jsem potom blbosti, a tak mi bejvalej navrhnul léčebnu. Jenže teď se za to stydím, že jsem tam byla.
a teď si to sesumíruj - co je lepší - projít léčebnou a dát se do klidu, nebo dělat hovadiny (netušim, z jakého důvodu jsi tam byla)… Asi ta léčebna, viď… nemáš se za co stydět, nejsme před 30 lety kdy každý, kdo prošel léčebnou, měl napořád cejch..
Nebud blahova, je dobre ze jsi tam byla. co jsi resila za problem? dochazis jeste na nejaky dolecovak? evidentne nejsi v poradku, a je to pro tebe moc ohrozujici. hned ztr zavolej na kliniku - pozor na recidivu
@Anonymní píše:
@teepe ví to všichni jeho přátelé, dá se říct, že všichni z okolí.
kdo tě má rád ak to pochopí, to není žádná ostuda nechat si pomoct..
Dobrej večír,
prosím o zachování anonymu, je to pro mě citlivé a osobní téma.
Neunesla jsem rozchod s přítelem, dělala jsem potom blbosti, a tak mi bejvalej navrhnul léčebnu. Jenže teď se za to stydím, že jsem tam byla.