Styk 3 dny před ovulací

2
19.6.24 07:33

Styk 3 dny před ovulací

Ahoj holky, mám na vás dotaz, zda s tím nemáte některá zkušenost :srdce:
S partnerem jsme se 3 dny před ovu „mazlili“ 3× během dne a vždy „úspěšně“ :D tak, že nic nešlo mimo terč. Ovulaci jsem měla 3 dny na to (potvrzeno pozitivním ovu testem). Tak jsem se chtěla zeptat, zda je možné, že by spermie počkali takhle dlouho a těhotenství by klaplo. S partnerem jsme oba zdraví, mladí a miminko bysme si už přáli :kytka:

Příspěvek upraven 19.06.24 v 08:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
599
19.6.24 07:41

Vážně spermíci? 8o a možný to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11825
19.6.24 07:52

Udává se že zdravé spermie vydrží čekat na vajíčko až 5 dní takže proč by ne…ale spermici nevím nevím 🤭
Uvidíš za cca 3 tydny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.6.24 08:09

@Vladusxx samozřejmě jsem myslela spermie, máme tento pojem „spermíci“ nějak zaběhlý v rodině :lol: :lol:
Děkuji za odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35832
19.6.24 08:14

Moment, dopiji kafe a pak ti to vyvěštím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.6.24 08:21

Samozřejmě, u mě si spermie počkaly dokonce 5 dní. Ale my si s manželem dělali děti sexem, určitě ne pomocí spermíků a mazlení na terč :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZinaJudita1
19.6.24 10:05

Ano, uvádí se, že sex má být 3 dny před ovulací a 1 den po ovulaci. Před ovulací je větší pravděpodobnost holčičky a v den ovu/po ovu by to mohl být spíš chlapeček.
Co se týče ovu testů, ovulace nastává 24-48 hodin od pozitivního testu. Takže pozitivní test jsi musela mít ty 3 dny před ovulací, v den mazlení.
Ale to mazlení 3× za den bylo dost zbytečné, stačilo jednou. Už jsem to psala v jiné diskuzi, sex víckrát za den je pro snažení o početí nevhodný-spermie nestihnou dozrát. V období PL dnů lékaři doporučují sex 1× za den a tady na emiminu ti ho ženský doporučí dokonce ob den.
Jaká je životnost spermií není přesně známo, všechno jsou to „odhady“. Jsou gynekologové, kteří ti řeknou, že spermie může žít 3, 5 nebo až 7 dní. Můj gynekolog mi však kdysi řekl, že spermie žije stejně dlouho jako vajíčko, takže jen 1 den. Každý si to musí nějak přebrat po svém nebo vyzkoušet, tak ať se vám daří. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky