Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My když jsme se snažili, tak jsme měli obden a v době ovulace, nic jsem neměřila, ale odhadla to na nějaký ten 12-17 den jsme se snažili denně. Mám 3 děti a jeden potrat před prvním dítětem v 9tt, všechny počaté první až druhý měsíc snažení.
@Anonymní píše:
Ahojky je pravda, ze je lepší mít pohlavní styl obden??? Já svoji ovulaci asi ani nepoznám a mám styl obden myslíte, ze to takhle stačí?? O miminko se snažíme
Podle mě stačí i každé tři dny. Ale já to nijak nehrotila. Sex na příkaz teda nebyl. Navíc při našich rozdílných pracovních povinnostech… ![]()
Já myslela, že je dobré mít sex, když jsou partneři sexuálně naladěni a mají na něj chuť ![]()
@yocheved to my máme, jako my jsme schopni mít sex každý den klidně 3×
![]()
Ne, nejlepší je to za úplňku o půlnoci, u hřbitovní zdi za troubení jelenů, když jsou v říji.
@juni29 píše:
Ne, nejlepší je to za úplňku o půlnoci, u hřbitovní zdi za troubení jelenů, když jsou v říji.
Pak to ale bude kluk. Co když chtěj princezničku? ![]()
@Russet tak to samý, ale v lese u studánky ![]()
anonymní tulipáne, my když sme se snažili o mimi tak sme to zkoušeli ob den, ale zkus si koupit ovulační testy a zkoušej. Já sem třeba měla tak rozházený cykly, že sem ovulovala třeba jednou za 5 cyklů. ![]()
@Anonymní píše:
My když jsme se snažili, tak jsme měli obden a v době ovulace, nic jsem neměřila, ale odhadla to na nějaký ten 12-17 den jsme se snažili denně. Mám 3 děti a jeden potrat před prvním dítětem v 9tt, všechny počaté první až druhý měsíc snažení.
A jak se to počítá? Myslím tím jak si spocitala ten 12-17 den co tím myslíš? Promiň jsem nezkušena je mi 21 let
@Anonymní píše:
A jak se to počítá? Myslím tím jak si spocitala ten 12-17 den co tím myslíš? Promiň jsem nezkušena je mi 21 let
někdo to na sobě pozná, lehce pobolívá bříško. Jinak se říká, že by to mělo být cca v polovině cyklu, ještě mně napadlo měřit bazální teplotu. Taky sem otěhotněla v 21 tak přeji hodně štěstí, to moje 2měsíční štěstíčko mi teď tady žvatlá v houpátku ![]()
@Anonymní píše:
Od prvního dne menstruace…
Ahojky je pravda, ze je lepší mít pohlavní styl obden??? Já svoji ovulaci asi ani nepoznám a mám styl obden myslíte, ze to takhle stačí?? O miminko se snažíme